Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar
ben izne ayrıldıgımdan beri hiç sütyen takmadım...takarsam sıcaklardan ve göbekten dolayı(gogusumun altına gelen yer surtuyor) yara oluyor..sizler ne yapıyorsunuz..

ben bi sorun yşamadım ama son zamanlarda sıcakdan dolayı bende çıkarıyorum...

doguma degil muaneye gittim bebegi aliriz belki dediler ama sorun yok dediler kaldi oyle sali gunu randevum var acilma falan yok bakacaklar ne durumdayim diye ondan sonra karar alcaklarsenağlama
gene agridan kivranip duruyorum cok yoruldum agla agla goz yaslarim bitti yaws kafamçokkarıştı
simdi az yemek yicem agri kesici alcam agrilar gecmezse sicak suya gircem ondan sonra hastaneyi aricam bi sey yapsinlar dayanamiyorum artik :çok üzgünüm:

çorumlucum beraber doğuracaz heralde şekerım bı senınle bakalım hangımızın doğumu önce olacakkk

vallaha canim bilmiyorum ama bole devam ederse artik annem bile yoruldu yazik uzuluyor hem benim icin hem bebek icin alsinlar diyor
bende ne yapcami sasirdim iycene

vallaha canim bilmiyorum ama bole devam ederse artik annem bile yoruldu yazik uzuluyor hem benim icin hem bebek icin alsinlar diyor
bende ne yapcami sasirdim iycene

Canim fazla uzulme, benim gunum gecti sancilarim oluyor arada bir ve kendimi cok cok kötu hissediyorum ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik az daha sabretmemiz gerekiyor bence :)

a.s.

dün bende eşimle bırlıkte kontrole gıttık eşim benden sabırsız aldıralım artık gelsın bebğimiz dıyor..sezeryan olanlar bır günde ayaklanıyormuş sneınde öle olur demezmı şok oldumm...sen nerden duydun onları dıyorum ee sen araştırıyon bende araştırıyom dedı..sonra doktor kontrol ederken herşey normall böyle bır durumda çocuğu almamız saçmalık olur dedı sankı adam azönce eşimimle konuştuklarımıız duymuş gıbııı.(çorumlucum eğer senınde herşey yolundaysa bebişini almazlar canım tabı doktorun benımkı gibi ise böyle iyi bir doktor görmedım daha önce)..zaten bebişiniz aşağı inmiş gelmesi yakındır dedı..içimiz rahatladı inşalah kısa zamnda kendılığınden gelır..1 hafta içinde gelmezse sonum sezeryan görünüyo çünkü plesantasi kireçlenmeye başlamışş..

Ro_se canim sana katiliyorum, bebek iyiyse aldirmaya gerek yok :) az daha kalsin biraz daha gram alsin..

plasentanin kreclenmesi nasil oluyormus ?? burdaki doktorlar hic öyle bisey söylemiyor.. akintim var diyorum plasentanin suyu mu acaba diyorum doktorum hayir alakasi yok diyor.. buranin doktorlari cok kötu yaa .. bebisimi sadece 1 kez ultrasyonda görebildim, cok özluyorum onu

ay nedar kötü bir durum ya bebğini görememksenağlama onu görünce ınsanın morslı düzeliyorr..ne saşmalık haa..plesantanın kireçlenmesı bozulmaya başladığı anlamına gelıyor canım...doktorlar öle dıyorlar tıp dılınde burda..plesantanın suyu değıldır canım bendende geliyo beyaz sıvılı akıntılar hamılelıkte normal onlar geliyor bu aralar baya bı arttı hatta..amam korkulacak bişi yok..pembemsı yada kan la karışık sıvı gelırse ozaman doğumun başlayabılır diğer beyazlardan korkma .(aşırı derece gelmedığı şekılde).:teselli:

Sagolasin canim yerimseniben
ultrasyon zararliymis ve birden fazla geregi yokmus diye sadece 1 kere gösteriyorlar, bebisimin taa 18 haftalik resimlerine bakmakla yetiniyorum :1no2:

psikolojim o kadar bozuldu ki tualette, yataga ve ic camasirima hep bakiyorum pembemsi biseyler var mi diye ama yok :1no2: cok sinir oldum senağlama

insallah agustos annesi olmam ya :a015:

canim dun dediler bebeginiz iyi oynamiyor dio tehlikeli falan olabilir diye sonra iki defa nts bagladilar iki saatlik arayla ve iyi dediler bilmiyorum ama kac gundur hissetmiyorum dogru durust bebegimi normal degil dedi ebe hemsire iste
hissetmezseniz yada az hissederseniz gelin dedi iyi olmaz falan diye
aksam iyce gece gene kotulesirsem gidecem konusacam cunku bole daha cok kotu oluyorum evde beklemekden
bebegime kizima bi sey olmasindan korkuyorum allah korusun rabbim:çok üzgünüm:senağlama

Of kızlar ya ben gene mantar oldum ya geçen seferki gibi aynı ödem oldu kutum şişti yürürken acıyor dokununca acıyor tam da doğum zamanı ya geçen sefer fitillerle falan geçmemişti bi türlü en son 12 tane iğne yemiştim sanırım sonum gene aynı olcak dün bi fitil attım hiç bi işe yaramadı :1no2: bu sabahda doktora gittim izinliymiş başka doktorda bakmadı randevum yok diye bi krem ismi verdi sadece mecbur pazartesiyi beklicem çok kaşınıyor yaa
napıcam :çok üzgünüm:

inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile dogum yaparız...
benimde karnım giderek geriliyor...alt bölgem çok kötu agrıyor ayaga kalkınca...sadece sağ tarafıma yatabiliyorum oda hiç oynamadan yatarsam...havalar zaten insanı mahvediyor..

allah yardımcımız olsun

ooffffffffffff ahadı gellsın artık bebeklerımız yaaaa..beklemeyelım artıkkkkkkbakalım kım önce doğuracakkkk

ay yazilarini okuytunca sok oldum,cunku bende ayni durumdayim,bazen kizlarin yazilarini okuyunca morelim bozuluyor,sadece iki kere ultrasona girdim,sordugumda isinlarin bebege zararli oldugunu soylediler,bu hafta kontrole gittim bebek donmus,nerem agrisa normal dinlen diyorlar,bazen pskolojim bozuluyor,konulara cvp yazmak bile istemyorum,kizlar cati muayenesinden bahsediyorlar bizde o yok,sancilarim oluyor normal hazirlik sancilari diyolar,suyu gelipte doguma alinmayan bircok kisi duydum,allahim beni korusun.nts nedir onu bile bilmiyorum,ay aglicam ya bian once gelse su bebegimde bi rahat etsem,beni belki biraz sen anlarsin:1no2::1no2:

ay kızlarr bugün bende bi enerji bi enerji sormayın:dance:.sabahtan beri temizlik yapıyorum.evi silip süpürdüm.çamaşır yıkadım astım yerleştirdim.tuvalet banyo temizledim.en son ben bıcı bıcı yaptım geldimtatlicadiarzu.allah sonumu hayretsin.bu arada her filmde uyuyan ben kocişle film bile izledim hemde sonuna kadar:1shok:.ikinciyi izleme planı yapıyoruz.bu arada benim kızda acaip enerjik.göbek deliğimi açmaya çalışıyo ordan çıkcak sanırsamgamyoncuiremsu.sabah gidiyom suyum geldi yazarsam şaşmayın çünkü bizim kızdaki aktivite o yöndee.:lepi::lepi:

daha göbek deliğinle oynuyorsa elmez ama...inşallah gelır okadar hareketın üstüne orda durması bıle mucıze ama..duruyorlar işte...gelıverseler yaaa...ama nerdeee

merhaba arkadaslar
agrılar aldı basını gidiyor, arada mide bulantısıda artıyor...şişlikler desen her gecen gun dahada artıyor...bugun ellerimi bukemez hale geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…