Temmuz Anneleri Buraya....

valla senin kız yerinden memnun gibi duruyor baksana ne güzel uyuyor.

çiğdemcim maşalalh canım kızına ..sağlıklı olsunlarda ha ıkı gün once ha iki gün sonra gelmış çıkta önemlı değil...sonuçta ömür boyu bızlerle olacaklar..

COK SAOL CNM BILGIN ICIN

PEKI 32. HAFTADA RAPOR ALDIM DIYELIM AMA 35.HAFTAYA KADAR CALISIYORUM O ARA PATRONUM MAAŞIMI ODUYOR PEKI SIGORTAMIDA ODICEKMI YOKSA SIGORTADAN CIKARTMASIMI GEREK:uhm:

AGUSTOS ANNELERINEDE BI BAKIM SAOL:1hug:

ssk da izinli gözüküyorsun cnm o sırada 32. haftada çalışamazlık raporu aldığın anda ssk da birikiyor senin maaşların patronun ayrıyetten sana maaş öderse patronun sıkıntıya girer bu sefer

[/QUOTE]bak görüyonuzmu askıto hanım kayboldu ortadan efe bey geldi ya pabucumuz dama atıldı tabııı ...ben dedıydımmm.. bu unutur bızı dıyeee..bide ben kaybolbayı düşünmuyorum derdıı .[/QUOTE]

çiğdem maşallah kızına canımm .. hiç belli olmaz onların keyifleri gelince nasılsa gelmek ister.sağlıkla doğsun bebeğin

merhaba arkadaslar...
sayılı gunlerimiz kaldı...temmuzu da ortalıkta gectik bile...
hayırlısı ile bizde meleklerimizi kucağımıza alsak çok süper olacak...
temizlik, hazırlık,misafirlere ikram edileceklerin çogu hazır...
aramızda kalsın ama hala hastane çantamı hazırlamadım..herseyi yıkadım,ütüledim çantanın yanına koydum ama içine koymak çok garip geliyor...akşam çantanın içine koyayım bari...

Miniğinin dudakları ne kadar güzel öyle annesi,:1hug:

ya benim bebeğimin ultrason görüntüleri garip garip çıkıyoooo... çiğdeminkini görünce iyice kafam karıştı...... benimki niye öle acaba...korkuyorum çok yaaa

cnm korkma ultrason cihazına göre görüntü ve veriler değişir .. ilk doğduklarında size biraz çirkin gelebilir diye de okumuştum bir yerlerde .. kolay mı sudan çıkmış balığa dönecekler .. yavrularımmmmm.... onlar için de ne kadar zor bir düşünsenize , doğum bebekler için de çooook zor.. dünyaya gelmek onlar için ne kadar özel ve alışılmadık bir başlangıç ..... daha bir parçacıkken... coksekeriremsu

Selam kızlar iyi akşamlar bugun kontrolümüz vardı canım kızım 2.880gr olmuş, ve kızlar ben temmuz annesi olamıcam sanırım kızım dönmemiş halen dönme ihtimalide cok yüksek, o yüzden sezeryan olacak bir hafta sonra tarih belli olacak bakalım, hepinizi öptük,

Arzu&Ecenas

bizde konturole gittik bugün 3 kilo olmuş bizim oğlan bide ters dönmüş sanırım normal doğum olacak bakalım hayırlısı.......................

ya benim bebeğimin ultrason görüntüleri garip garip çıkıyoooo... çiğdeminkini görünce iyice kafam karıştı...... benimki niye öle acaba...korkuyorum çok yaaa

canım bizim drumuz iyi görüntü almak için çok uğraşıyo.zilli önce ya kulağını ya tepesini gösteriyo.bi net göremiyoruz.ben yarım saat gezip bidaha gidiyorum ozaman sağ sol yapıyo anca yani epey uğraştırıyor bizi.bide drum hala aşağı inmemiş yukarlarda geziyo diyo kanala inse görüntü net olmaz zaten.yani hiç niyeti yok gelmeyeeee:teselli:

arzucum maşallah bebişe canım.çok ii kilosu.ezgibocum seninkinede maşallah canım.bu arada kızımız bana benziyo sanırım koca dudak top burun.bi doğsun birlikte çekip yolluycam resmimiziii.ama bi doğsaa.

canım onunkı 4 boyutlu ultrason göruntusu bak febınınkıde 3 boyutlu ultason göruntusu ...senın doktorunun ultrasonu 3 boyutludur benım daha once gıtığım doktorun ultrasonu 4 boyutlu ıdı yanı 7. aya kadar bebışımın kemıklerını bıle sayıyıordum ama şuan net göruntusunualamıyorruz 3 boyutlu olduğu için..bebışın saplıklı olsun da takma kafanı göruntulere canummmmmm:icecream::icecream:

maeves aynen canım hamillelik psikolojisimidir nedir aklıma çok kötü şeyler geliyo çok endişeliyim bende senin gibi burası niye böyle tek gözü nerde bilmem ne saçma sapan şeyler geliyo aklıma ama normalmiş hamilelerde böyle yersiz endişeler olurmuş

allahim az kaldi sukurler olsun ama hic dogmucak gibi geliyor bana vallaha
daha yeni yeni az cok az bi sancim var o kadar belimden karnima ama baska hic bi sey yok
bi hamile kadin bu kadar sanci cektikden sonra son gunlerinde hic mi sanci cekmez yasenağlama

bi ayagim agriyor var ya topal topal yuruyorum allahim sen koru ya senağlama​

çok iyi yaa doktora bak... benim doktorum çok önemsemiyo böle şeyleri. ama bence annenin kaygıları olmaması açısından iyi bir ultrasonografi görüntüsü şart. ne bilimm belki benim kızın duruşundan filan iyi görüntü alamıyodur... görene kadar içim rahat etmicek galiba...

Günaydın kızlar bugun pek bi sessiz siniz temmuz anneleri nerdesiniz yoksa hepiniz doğumamı gittiniz,,:1shok:

Bu arada kimdi o bize sıranızı bekleyin diyeniniz bakın biz 2 arkadaşımızın doğumlarını kutladık bile hadi hadi biz sizden hızlı cıktık :dilcikar:

Hadi kızlar hadii sizlerden de bekliyoruz müjdeli haberler:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…