Temmuz Anneleri Buraya....

dogurun ulen gidin yanasin kocanizin yaniniza yaws:roflol::roflol:

gidin dogurun benim siram gelmicek yoksa
anneme diom herkes dogurdu kk de ben sona kalcam dio he dio kizim dio acele ediodun dio ne dedim ne acelesi benden daha cok acele eden var benim sancim var diye dayanamiyorum
simdi aksilik bu ya sanci manci yok iki haftadir :a015:

neyse yaws ben bi kac saat temmuz annislerine girmicem sinirlerim bozuluyor sizin icin degil kendim icin sancim mancim yok delirmek uzereyim gidip bi dua edem sabir sabirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sikma canini corumlucugum zamani gelince cikar insan dogumdan hemen sonra hamilaliginide özlüyor tadini cikart bence ALLAH senide saglikla sihhatle bebisine kavustursun insallah

ben uyku bana sorun degil ben aglamak da istemiyorum kizim ne zaman gelirse gelsin ama icimden aglamak geliyor ama ben istemiyorum zor tutuyorum kendimi
hayirlisi artik ne diyeyim:lepi:

ağlama şekerım yaaaa ne odu kım üstüne geldııı canumm kıyamam....oooffffffffffff bu bacak ağrıları benı öldürecekkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın güzel hamişler
:teytey:

bende allahım nasip etsin insallah eylülde bebeğimi kucağıma alacagım.
temmuz annelerinde bebeklerini kucagına alanlara allah uzun omur versın darısı dogumu bekleyen tum annelerın olsun ınsallah daha dogum yapmamıs temmuz annelerinede sabır dılıyorum insallah bir avazda kolay dogum yaparsınız:1hug:

ben eylül anneleri bolumundenım orda bir konuyu bir turlu cozemedık ve anlayamadık sizler daha deneyimli oldugunuz için ben onculuk yapıp sizlere soralım dedik:icecream:

bu ssk dan dogum parasını almak için 32. haftada rapor alınıyormus sonra 37. haftada bidaha rapor alınıyormus sanırsam. dogumdan 2 ay sonrada sskdan paramızı alacakmısız. peki dogumdan sonra calısmayanlar ne yapacak:uhm: yani 32. haftada ne raporu alacaklar kendımden ornek verim....

ben 35. haftaya kadar calısacagım 35. haftadan sonra tamamen işten ayrılıyorum. 32. haftada calısabılır raporumu alacagım yoksa calısamaz raporumu alacagımCADIARZU yada bu raporu 32. haftada alsam patronum sıgortadan benı cıkartsa 35.haftadada işten ayrılsam tekrar bir rapor almama gerek varmı yada dogumdan sonra evraklarla sskya gıdıp bu sekılde paramı alabılırmıyım.
ay biraz karısık yazdım ama ınanın kafamız basmadı bir turlu bu işe:tomato: bizlere yardımcı olursanız cok sevınırız.
şimdiden teşekkürler canlar:asigim:a.s.
:enbuyukkk:

32. Haftada çalişamamazlik raporu alirsan 37. Haftada almana gerek yok canim 32.haftanda aliyorsun çalişamamazlik raporunu o raporu mi onu sakliyorsun doğumundan 2ay sonrada ssk dan parani aliyorsun benimdee tam bildiğim bu ama ben derimki çalişiyormuşsun gibi gözük ssk dan parani al işten ondan sonra ayril sen işten ayrilinca ssk parani tam ödermi onu ben bilmiyorum ama istersen ağustos annelerinde böyle bir başlik var ordaki bilgileri de okursan yardimci olmuş oluruz umarim

COK SAOL CNM BILGIN ICIN

PEKI 32. HAFTADA RAPOR ALDIM DIYELIM AMA 35.HAFTAYA KADAR CALISIYORUM O ARA PATRONUM MAAŞIMI ODUYOR PEKI SIGORTAMIDA ODICEKMI YOKSA SIGORTADAN CIKARTMASIMI GEREK:uhm:

AGUSTOS ANNELERINEDE BI BAKIM SAOL:1hug:

kızlar az önce drdan geldim.çatı muayenesi yaptı.çok komikti.nezamandır açmadığım için epeybi utandım.serbest bırak dedikçe sıktım kendimi ama korktuğum gibi değildi.drum aa nekadar ayıp bağırmasana dedi.ben gülüyorum tabi utançtan.o arada bana soruyo normalmi istiyosun diye ben hem gülüyorum hem bağırıyorum ama acıdığından değil hee.korkudan.drla hemşirede başladı gülmeye.bana diyolar ne gülüyon bende dedimki bunda böyle bağırıyomda nasıl normal doğurucam ona gülüyom dedim.bunlar koptu tabii.vee dünya başıma yıkıldı.hiç açılman yok çiğdemcim.bebeğin gayet memnun yerinden.git bir hafta sonra gel.bi sorun olmazsa 41ide doldurucaz galiba dedi.ama heranda gelebilir dedi.uyus oldum.bu kız babasının yeri belledi karnımı.görseniz bide dalga geçer gibi habire dil çıkardı ultrason muayenesinde.:dilcikar:öfff öfff.buda zilloşumun son hali.3.300 gr olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…