Temmuz Anneleri Buraya....

merhaba arkadaslar..
çok sıcak ya...bu sıcaklarda hamilelik hiç çekilmiyor...ne yesem agzımın tadı çok bozuk ya...neden bu şekildeki...

çorumlucum hadi hayırlısı olsun...

CANIM HEMŞEHRİM SENİN DE AZ KALMIŞ SABRET ..a.s..AMA HAMİLEYKEN SICAKLAR DAHA İİ SANKİ BEBEK EMZİRİRKEN FALAN SICAKLA BİRLİKTE KAN TER İÇİNDE KALIYOR İNSAN...SOĞUK SU DA İÇEMİYORSUN...BEBEK UYUYUNCA ARTIK SERİN Bİ YERLERE GEÇİYORUM O DA BULABİLİRSEM :çok üzgünüm:

çorumlu 5 -6 dakkaya mı düştü sancıların ... kızz sıranı ne diye beklemiyosun ben varım bıdışım var daha.. :roflol: şaka bi yana güzel haberlerini bekliyoruz canım .. sağlıkla doğsun güzel kızın

bu arada bıdışım da yok yoksa odamı doğurdu

uzun zamandır giremiyodum ara ara bakıp takip ediyorum ama sizi kızlar bu dediğiniz sancıları ben 20 25 gündür cekiyorum tutuna tutna yürüyorum her üç günde nstdeyim sancılarım 99 da ve cok sık ama ne acılma ne nişan nede su var cok cekiyorum cok hele sertleşmeler beni yedi 39+ 4 oldum ama hala tık yok depresyon halt etmiş rapor alacam valla psikolojim bozuldu doguramıcam gibi geliyo benim gibi olan varmı aranızda kimi duysam sancılı doguma gidiyo bi ben beceremedim of offfffffffffffffffffff

uzun zamandır giremiyodum ara ara bakıp takip ediyorum ama sizi kızlar bu dediğiniz sancıları ben 20 25 gündür cekiyorum tutuna tutna yürüyorum her üç günde nstdeyim sancılarım 99 da ve cok sık ama ne acılma ne nişan nede su var cok cekiyorum cok hele sertleşmeler beni yedi 39+ 4 oldum ama hala tık yok depresyon halt etmiş rapor alacam valla psikolojim bozuldu doguramıcam gibi geliyo benim gibi olan varmı aranızda kimi duysam sancılı doguma gidiyo bi ben beceremedim of offfffffffffffffffffff

canım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebişini kucagına alırsın...

kızlar elim yuzum ayaklarım acayip şiş...sıcaklarda tetikliyormu nedir..aynada kendimi görunce tanıyamıyorum valla

kızlarr bizde sezonu açtık :) dogumlar başladıı allah hepimizn yardımcısı olsun ... tek tek gelio bizim bıcırıklarda :))

Kizlar şimdi doktordan geldim nSTYE bağlandimm.herşey normal dedi doktorum suyu iyiymiş plesantada yavaş yavaş kireçlenmeye başlamiş ama tehlike yok dede kanala inmiş iyicee..bizim beyefendi bir hafat içinde gelir dedi eğer gelmezse haftaya cuma gene kontrole gelirsin dedi ama muhtemelen ozamana kadar beklemeycekmiş..

çorumlucum o ağrilar bebeğin kanala yerleşmesindeki ağrilar olabilir canim..bende 2 gün çektim onu ama şimdi yok..zaten ağri gelirse doğum başlar dedi... Ay kizlar çok heyecanlandim nasil yani şimdi bir hafta içinde oğluşuma kavuşacakmiyimmm...ayyy:dance::dance:

darısı basımaaaaaaaaaaaa benimki bu sancılarla hala tepelerde inmiyo acmıyo bu velet rose kac haftalıksın canım sancı cıkmadımı nstede

Kizlar şimdi doktordan geldim nSTYE bağlandimm.herşey normal dedi doktorum suyu iyiymiş plesantada yavaş yavaş kireçlenmeye başlamiş ama tehlike yok dede kanala inmiş iyicee..bizim beyefendi bir hafat içinde gelir dedi eğer gelmezse haftaya cuma gene kontrole gelirsin dedi ama muhtemelen ozamana kadar beklemeycekmiş..

çorumlucum o ağrilar bebeğin kanala yerleşmesindeki ağrilar olabilir canim..bende 2 gün çektim onu ama şimdi yok..zaten ağri gelirse doğum başlar dedi... Ay kizlar çok heyecanlandim nasil yani şimdi bir hafta içinde oğluşuma kavuşacakmiyimmm...ayyy:dance::dance:

canım gözünaydın .. bebeğinin iyi olmasına çoook sevindim

kızlar elim yuzum ayaklarım acayip şiş...sıcaklarda tetikliyormu nedir..aynada kendimi görunce tanıyamıyorum valla

onca benim her yerim acayip şişti canım son zamanlardan dolayı böle olduk .. yoksa kendimi çook güzel hissediyodum son 1 haftaya kadar ..şimdi çok fenayımmm

sancilarim gittiydi gene geldi kizlar gene saat tutmaya basladim allahim nolur kurtulayim hayirlisi ile artik
annemler falan dio bugun yarin dogurursun ay insallahhhhhhhhhhhhhh

sancilarim gittiydi gene geldi kizlar gene saat tutmaya basladim allahim nolur kurtulayim hayirlisi ile artik
annemler falan dio bugun yarin dogurursun ay insallahhhhhhhhhhhhhh

canım bende seni merak ediyodum..o zaman az kaldı canım .. sık sık yaşadığına göre bu sancıları .. güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

corumlucum alllahım cümlemizi bir avazda kurtarsın teselli bul benimle ben 20 25 gündür fena sancılar cekiyorum her üç günde nstedeyim sancılarım 99 cıkıyoo doktorlar bile sasırıyo bu sancıyla 10 santim acılma ve hatta dogurman lazım diyo sen düşün öyle fenayımki

ah canlarim insallah aminnnnnnnn ya
benim diyorum ya uc haftadir hic sancim olmamisti artik umidimi kesmistimsenağlama
bugun bi basladi hepsinden beter
ter basti belim su gibi oldu
iki bucuk saat cektim ama sonra durdu
simdi gene basladi saat tutuyorum insallah bir saate iyce kotu olur da giderim artik dayanamiyorum :çok üzgünüm:

burdan msn yazınca üyelikten çıkarıyolar sanırım... nası yapsak ki? özelden filan mesaj yazılıyomu bilmiyorum bi formül bulmak lazım...

neyse canlarim biri haber vermeye gelir kardesim falan insallah
ben bi muane olmaya gidiyorum hastaneyi aradim duanizi eksik etmeyin de bugun gelsin yavrum yada sabaha insallah

canımmm herşey gönlündeki gibi olsun inşallah doğurursun bugün... merak ederiz seni bi şekilde haber vermeye çalış....

X