Temmuz Anneleri Buraya....

Ay Kizlar Anlamiyorum Bir Tane çocuk Yapiyosun Vücudunda Hiç Görmediğin şeylerle Karşilaşiyosun Ama Eskiden 10 Tane Yaparmişlar.onlarda Bu Belirtiler çok Olmuyomuydu Acaba Düşüne Biliyomusunuz Kizlar Ya Vücutlari 10 Defa Kendini Hamileliğe Hazirliyo.berbat Bişey Yaa Ama Dayanikli Insanlar Vaallla

kızlar ben bugün yataktan iyi kalkmadım anlatamam size bir uyandım kalktım aya ayaklarım davul gibi şişmiş üstüne basamıyorum bide şimdi baldırlarım nasıl acıyor anlatamam sanki saatler boyu yürmüş gibi canım acıyor yürürken bu nedir güzel hamişlerim yaa offfff hic bir sorunum yokken birgünde tepe taklak oldum valla benneyaptımkisenağlama

canım gecmiş olsun...dun çok mu ayakta kaldınki, yada tuzlu felan mı yedin de ödem olustu aceba...yada 30.haftadan itibaren şişlikler baslıyormuki...doğum zamanımız yaklastıkça şikayetler artacak heralde...

kız bunlar ödemmi :1shok:bende ödem yok diye biliyorum doktorda yok demişti dünde aslında bişey yapmadım hani yoruldum diye ona baglıyım ama yok eşimin iş yerinden arkadaşının hanımı dogum yaptı 30 haftadan sonra yandı demiş şişicek heryer falan ben bugün 30 haftama girdim sabahda şişiliklerle uyandım daha düne kadar hic bişeyim yoktu yani cok rahat girdim yataga uyumuştum :1no2:

Ay Kizlar Anlamiyorum Bir Tane çocuk Yapiyosun Vücudunda Hiç Görmediğin şeylerle Karşilaşiyosun Ama Eskiden 10 Tane Yaparmişlar.onlarda Bu Belirtiler çok Olmuyomuydu Acaba Düşüne Biliyomusunuz Kizlar Ya Vücutlari 10 Defa Kendini Hamileliğe Hazirliyo.berbat Bişey Yaa Ama Dayanikli Insanlar Vaallla

canım biz dayanıksızız heralde...eskilerde hareket varmıs, hormonlu yiyecekler, abur cuburlar yokmus...doktoru bırak ebe olmadan mahallenin yaşlısı dogum yaptırırmıs...biz sürekli kontroller, bir sürü ilaçlar, yediklerimize dikkat etmeler felan 1 taneyi nasıl doguracağız diye dogum yaklastıkça korku basıyor...:1no2:

dun bir haber okudum kadının 9.hamileliği ikizmiş...hastanede doktor ve hemsire olmadıgı için kadın kendi kendine dogum yapmıs...kan kaybından vefat etmiş...30 kusurlu yaslarda, 10 çocuk dunyaya getirmiş...CADIARZU

kız bunlar ödemmi :1shok:bende ödem yok diye biliyorum doktorda yok demişti dünde aslında bişey yapmadım hani yoruldum diye ona baglıyım ama yok eşimin iş yerinden arkadaşının hanımı dogum yaptı 30 haftadan sonra yandı demiş şişicek heryer falan ben bugün 30 haftama girdim sabahda şişiliklerle uyandım daha düne kadar hic bişeyim yoktu yani cok rahat girdim yataga uyumuştum :1no2:

canım bence kafana takma sürekli bu şekilde devam ederse doktorunla konusursen o gerekli bilğiyi verir sana...belkide duyduklarından sonra psikolojik olarak şiştin

canım sen 30 haftalıksın seninki bayaa bi ilerledi artık ellerde ayaklarda şişlikler olur canım. tuzlu yememeye dikkat et. ayaklanın altına yastık felan koy yüksekte tut canım.

canım bence kafana takma sürekli bu şekilde devam ederse doktorunla konusursen o gerekli bilğiyi verir sana...belkide duyduklarından sonra psikolojik olarak şiştin

yok be şekerim duyduklarımdan piskolojik etkilenmem ben olabilir herkezin yapısı farklıdır der geciştiririm bugün bu agrılarım olduktan sonra zaten eşim dedi arkadaşı öyle demiş önceden duymadım yani neyse artık bu ilkti birdaha başıma gelirse artık doktora gidicem mayısta söylerim a.s.

ay kıslar bende dün sağ kasığımda ağrı başladı delircem bütün gece uyuyamadım sağ ayapımı kastırıyo çok korktum hareket edemıyorum oturunca kalkamıyorum sağıma soluma dönemıyorumm 1 günden berı devam edıyorr..çok fena yandık daha 3 ay var böle devam ederse çok zor olacak galıba son aylarr..ne yapalım katlanıcaz artık bebişlerımız ıçın..ee boşuna demıyorlar annelerın hakkı ödenmes dıyee..benım babamlar 11 kardeş acaba rahmetlı babaannem nasıl dayanmışş çok merak edıyorumm..yaa

arzucum gecmis olsun canim.. böyle durumlarda ne yapmak gerekir bilmiorum :S

ah ahhhh ne diyim bilmem ki... 30. haftada şişmeye dua ederdim heralde. ben nerdeyse 16. haftadan beri şişiyorum ve hiç sebepsiz şişiyorum. önceden ayaklarımı uzatınca inerdi ama şimdi hep aynıyım. şişlikten ellerimin parmakları uyuşuyor. kessem hissetmem... tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim adasu; soğuk su kesinlikle iyi geliyor ve ara ara ayaklarını iyice yukarı kaldırıp uzat. evde olmanın avantajlarını kullan... bir de tuzla alakalı diyorlar ama ben 1 hafta tamamen tuzsuz yedim ve sonunda yine şiş ayaklarla tansiyonum dibe vurdu. ama tabi tuzu azaltmakta her açıdan fayda var. dün doktorum deniz suyunun da çok iyi geleceğini söyledi ama mevsim henüz çok erken bunun için...

ah ahhhh ne diyim bilmem ki... 30. haftada şişmeye dua ederdim heralde. ben nerdeyse 16. haftadan beri şişiyorum ve hiç sebepsiz şişiyorum. önceden ayaklarımı uzatınca inerdi ama şimdi hep aynıyım. şişlikten ellerimin parmakları uyuşuyor. kessem hissetmem... tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim adasu; soğuk su kesinlikle iyi geliyor ve ara ara ayaklarını iyice yukarı kaldırıp uzat. evde olmanın avantajlarını kullan... bir de tuzla alakalı diyorlar ama ben 1 hafta tamamen tuzsuz yedim ve sonunda yine şiş ayaklarla tansiyonum dibe vurdu. ama tabi tuzu azaltmakta her açıdan fayda var. dün doktorum deniz suyunun da çok iyi geleceğini söyledi ama mevsim henüz çok erken bunun için...

canım ben cok fazla tuz kulanan bir insan degilim sadece sabah uyandıgımda şişilik vardı ayaklarımda şimdi yok cok şükür gecti sadece baldırlarımda agrı var biraz :bbo:

Yaa Kizlar Olmazki Ama Ben Sizun Içun Gobişimu Koydum Siz Bakmayunuz Kiruldum Daaa

canım ben cok fazla tuz kulanan bir insan degilim sadece sabah uyandıgımda şişilik vardı ayaklarımda şimdi yok cok şükür gecti sadece baldırlarımda agrı var biraz :bbo:

geçtiyse iyi... yorgunluktan falan olmuştur.. benim de geçseler keşke.... saat 3'ten sonra ağrı feci oluyor... bi de çalışıyorum bu ayaklarla... senağlama

yazık canım sanada yaa ayy berbat bişi sen bide sürekli cekiyosun allah yardımcın olsun:1hug:

adasu canım geçmiş olsun.artık gün geçtikçe şikayetlerimiz artacak.ama çok yorulmamaya özen göster.tuzuda mümkün olduğunca azalt.ev işleri falanda yapıyorsun dikkatli ol,yorma kendini,eşin yapıversin.ben ev falan hiç süpürmüyorum,silmiyorum hep eşim yapıyor.çünkü kramplar giriyor geçmiyor ve ayaklarım davul gibi oluyor.her fırsatta ayaklarının altına minder falan koyup yükseğe uzat,kramp girdiğindede öyle yapmak lazımmış.dikkat et kendine canım benim.

rose 17 sanada geçmiş olsun canım.sürekli dinleneceksin ve ayaklarını yükseğe uzatacaksın.başka türlü geçmiyor bu meret.geçen günlerde banada oldu ve öğlen 2den akşam 10a kadar sürdü..adım atamıyordum,ağlıcaktım nerdeyse.anlıyorum seni.çok fena bişey bu.ve bana öyle olduğunda annemi aradım sordum normalmi diye.normal dedi ve anneme kramp girmiş 1 ay boyunca geçmemiş,topallayarak yürüyodum dedi..inşallah bize olmaz öyle bişey.

veeeeeeee
meral 76 snada geçmiş olsun canım.baya erken başlamış senin şişlikler.herkesin bünyesi bir olmuyor işte.hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza bi alalımda,bütün yaşadıklarımızı unuturuz.

herkese sağlıklı günler

yazık canım sanada yaa ayy berbat bişi sen bide sürekli cekiyosun allah yardımcın olsun:1hug:

bazen öyle komik oluyor ki bu şişlikler.. mesala bi ayağımı diğer ayağımın üzerine koyuyorum biraz ve ayağımı koyduğum yer iniyor. ayağımın üstünde bi çukur oluşuyor resmen. yaratık gibi hissediyorum kendimi.. ben de yapacak bişey yok güleyim bari halime diyip gülüyorum :)))

Herkese merhaba 3 gündür siteye giremedim yoğunluktan..Nereye gitti bizim takvimler kızlar...Artık hiç takvimimiz olmayacak mı?

kızlar bakın ne buldum

Internet diliyle bu haftanın özeti:
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta. Yüklenme hızı ise sabit ve bu hızı artıramazsınız, ancak sürekli sorunlara odaklanarak hızı düşürebilirsiniz.
Bebeğiniz kendi kendine yüklenmeye devam ederken ona göz kulak olmaya devam edin, ancak diğer işlerinizi de sürdürün.

alıntıdır...

X