adasu canım geçmiş olsun.artık gün geçtikçe şikayetlerimiz artacak.ama çok yorulmamaya özen göster.tuzuda mümkün olduğunca azalt.ev işleri falanda yapıyorsun dikkatli ol,yorma kendini,eşin yapıversin.ben ev falan hiç süpürmüyorum,silmiyorum hep eşim yapıyor.çünkü kramplar giriyor geçmiyor ve ayaklarım davul gibi oluyor.her fırsatta ayaklarının altına minder falan koyup yükseğe uzat,kramp girdiğindede öyle yapmak lazımmış.dikkat et kendine canım benim.
rose 17 sanada geçmiş olsun canım.sürekli dinleneceksin ve ayaklarını yükseğe uzatacaksın.başka türlü geçmiyor bu meret.geçen günlerde banada oldu ve öğlen 2den akşam 10a kadar sürdü..adım atamıyordum,ağlıcaktım nerdeyse.anlıyorum seni.çok fena bişey bu.ve bana öyle olduğunda annemi aradım sordum normalmi diye.normal dedi ve anneme kramp girmiş 1 ay boyunca geçmemiş,topallayarak yürüyodum dedi..inşallah bize olmaz öyle bişey.
veeeeeeee
meral 76 snada geçmiş olsun canım.baya erken başlamış senin şişlikler.herkesin bünyesi bir olmuyor işte.hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza bi alalımda,bütün yaşadıklarımızı unuturuz.
herkese sağlıklı günler