Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydın kızlar...
dun akşamdan sabaha kadar adet sancısı gibi sancı çektim....yatakta oynayamadım bile...şimdi biraz daha iyiyiz...
bugun evlilik yıldönumumuz...3 yıl bitiyor...bakalım akşama eşim bişi yapacakmı...

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun
ALLAH sizi coookkk uzun seneler bi yastıktan ayırmasın yavrularınızla uzun saglıklı ömürler gecirin inşallah

günaydın kızlar...sancısı olanlara geçmiş olsun:KK43:
oncacım evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım...
aşkito erkek çocuklar gününü doldurmadan gelmezlermiş derler:)

:teytey:eek:nca evlilik yıldönümünüzz kutluu olssunnn....
bende yatamıyom artık geceleri çok kötüü yaaws.bu arada aşkitokoy bi cd oyna anam.belki sancılanırsınnn:dance:

evlilik yildönümünüz kutlu ossun oncacim ..

bi kolbasti oynasam mi acabaa :roflol:

offf kizlarrr nihayet evimdeyim ama size küstüm ben beni merak eden olmamiş hiçç
dün nst ve ultrason takibim vardi.neyse gittik hastaneye nstye girdim doktor bi daha istedi.tekrar çekildim oğlumun kalp atişlari yüksek çikti her defasinda suyundada biraz azalma vardi.
Neyse doktor hastaneye yaticaksin dedi şok oldum hiç beklemiyodum.biran telaş yaptim.eşimi aradim ablamda benimleydi.eve geldik duş aldim lazim olacaklari falan doğru hastaneye.ama kesin diyorum kalp atişlari düzelmezse beni sezeryana alir nasil korkuyorum.neyse yatiş yapildi kan falan alindi sürekli kalp atişlari takip edildi allahtan herşey yoluna girdi biraz önce taburcu oldum.ayy kizlar çookk zor hastanede ordan oraya .haa birde doktor servisten polikinliğe çağirdi beni bi gittim doktor hemen çatala çik dedi şok oldum nasil utandim ama mecbur kalinca herşeye katlaniyo insan.canim çok yandi yaa birazda kan geldi kendimi zorladim herhalde işte böylee bakalim bu hafta doğuramazsam pazartesi tekrar gidicem doktora inşallah herşey yolunda giderde gelir bizimki
allahim hepimizi tez zamanda bi avazda kurtarir inşallahh

günaydin ..
bacaklarimin agrisindan bu sabah erkenciyim ..
safak 1 gün ve bende hala tik yok..
artik ümitlenmiyorumda..saldim cayra :lepi:

sen hala buralardamısın artık senin dogurman gereka.sdesene benim durumuma düştün benim oglumda gelmek bilmedi 40/5 günlükken suni sancıyla dogurtturdular

oncacim evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice 30 lu senelere insallah
yavrunla esinlea.s.

sana da gecmis olsun ghaneli allah yardimcin olsun canim yerimseniben

ay canim benim gecmis olsun :KK43:( ben merak ederdimde seni yoktum dün sabah burdaydim bi :)) tam takipe alamadim yani .. mucuxxxxxxxxxx

ghaneli geçmiş olsun canım yaa.ya kimse gelmiyoki doğru dürüst siteye kim doğurdu kim doğurmadı benim kafam karıştı valla.herkes birden kayboluyo yaaw.umarım bi aksilik olmazda bu hafta gelir yavruşun.

offf kizlarrr nihayet evimdeyim ama size küstüm ben beni merak eden olmamiş hiçç
dün nst ve ultrason takibim vardi.neyse gittik hastaneye nstye girdim doktor bi daha istedi.tekrar çekildim oğlumun kalp atişlari yüksek çikti her defasinda suyundada biraz azalma vardi.
Neyse doktor hastaneye yaticaksin dedi şok oldum hiç beklemiyodum.biran telaş yaptim.eşimi aradim ablamda benimleydi.eve geldik duş aldim lazim olacaklari falan doğru hastaneye.ama kesin diyorum kalp atişlari düzelmezse beni sezeryana alir nasil korkuyorum.neyse yatiş yapildi kan falan alindi sürekli kalp atişlari takip edildi allahtan herşey yoluna girdi biraz önce taburcu oldum.ayy kizlar çookk zor hastanede ordan oraya .haa birde doktor servisten polikinliğe çağirdi beni bi gittim doktor hemen çatala çik dedi şok oldum nasil utandim ama mecbur kalinca herşeye katlaniyo insan.canim çok yandi yaa birazda kan geldi kendimi zorladim herhalde işte böylee bakalim bu hafta doğuramazsam pazartesi tekrar gidicem doktora inşallah herşey yolunda giderde gelir bizimki
allahim hepimizi tez zamanda bi avazda kurtarir inşallahh

canım ben çanta hazırlam topiğine yazdım doğum yaptı sanırım diye. çok geçmiş olsun a.s.

teşekkür ederim kizlar çati muayenesinden sonra çook ağrim var kaşkamiyorum ayaağa allah yardimcimiz olsun

oncacım evlilik yıldönümün kutlu olsuna.s.a.s.

ghaneli canım geçmiş olsun bi avazda kurtulursunuz inşallah hepiniz de...:1hug::1hug:

oncacım evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice senelere inşallah
ghanelicim sanada çok geçmiş olsun canımm allah kurtarsın inşallah...

X