Temmuz Anneleri Buraya....

off son iki gün allahım 40 hafta olucam ama yok oğlum gelmiyo
bugün dursun diyorum eşim istanbulda akşam gelicek o gelmeden gelmeye kalkmasınn
dün çok sancım vardı ha geldi ha gelecek sandım şimdi biraz var sancılar ama artacak gibi değil bellide olmaz haniii
neyse geç olsun güç olmasın sağsalim gelsinde

canım merak etme bebişin bekler babasını babası gelince hemen doğar belki bellimi olur.................

kızlar günaydınlar herkese
bende bu aralar giremiyorum nete gelen giden çok yoğunuz kızımla walla... dünde bebek mevlidimiz oldu çok şükür o da çıktı aradan...annemler geldi yanıma ....2 gün sonra gidecekler sonra kızımla başbaşa kalacağız...

ALEVCIM NE GÜZEL ŞEKERIM DOĞUMUN YAPTIN..MEVLÜDÜNÜZÜDE YAPMIŞSIN ALLLAH KIZINI ANALI BABALI BÜYÜMEYI NASIP ETSIN BİZ HALA GÜN SAYIYORUZZZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:OĞLUŞUM BI GELSEDE BIZDE HAYATIMIZI DÜZENE SOKSAKK..BENDE BUGÜN SÜPÜRGE YAPTIM HER SÜPÜRGEDEN SONRA ARTIK OĞLUMU BELICEM DIYORUM AMA EV YİNE BATIYO YİNE SÜPÜRÜYOM İNŞAllah bundan sonra gelirr BİZİMKI GELMEYE NIYETLI DEĞİL ASLINDA GÜNÜMÜZDE VAR DAHA AMA NAPIM BÖYLE DOĞURANLARI GÖRDÜKÇE BENDE DOĞURACAM GIBI GELIYOOO..ama hiç sancı girmıyokı bi işaret yokk:1no2:

cok kötüsünnnn :eek:klava:

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm:roflol::lepi:

kızlar günaydınlar herkese
bende bu aralar giremiyorum nete gelen giden çok yoğunuz kızımla walla... dünde bebek mevlidimiz oldu çok şükür o da çıktı aradan...annemler geldi yanıma ....2 gün sonra gidecekler sonra kızımla başbaşa kalacağız...

ohh ne güzel mevlütüde aradan cıkarmışsın bizimkide 26 temmuz olucak inş.

bende dün çatı muayensi oldum.2 cm açıklığım varmış.dr 1 hafta 10 gün sonrada gelebilir dedi.bakalım hayırlısı.Allah ım sağlık la doğurmayı nasip etsin hepimize

bizde bugun oglusumun ismini kulagına okutacagız..
hocayı bekliyoruz simdi..
sonradaaaaaaaa oglum bıcı bıcı yapacakkk
kızlar ya ben oglumu çooooooooooookkkk seviyorum.... coksekeriremsu :sm_cool: coksekeriremsu :sm_cool:

kızlar aşkito yok ortalarda bugün kontrolü vardı diye biliyorum acep doğurdumuki :dance:

kızlar aşkito yok ortalarda bugün kontrolü vardı diye biliyorum acep doğurdumuki :dance:

beceremesss oooo.şimdi gelir birazdan saçımı yeşile boyattım nasıl olmuş derrr.
kız çocuğa kızıp saçını boyuyoo.beceriksizzlülülülülülü:roflol: laelaelaelaelae :dilcikar:

Son düzenleme:
sağolun kızlar çook ii oldu mevlit olayı 40 ını bekleyemedik annemler dönecekler memlekete yaklaşık 70 kişi varmış mevlitte çocuklarda içinde tabi...daha da gelemeyenler varmış:1shok::1shok:...bizde 6 günlükken ismini okutturduk kızımın.... doğduktan sonra her günü her anı öyle güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...sabredin kızlar temmuzun yarısına geldik nerdeyse sizinkiler de yoldadır artık....hayırlısıyla gelsin minikler....coksekeriremsucoksekeriremsu

kızlar aşkito yok ortalarda bugün kontrolü vardı diye biliyorum acep doğurdumuki

kız çocuğa kızıp saçını boyuyoo.beceriksizz :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:
yettim garii :))) annemdeyim ..ondan geciktim kizlar.. dogururmuyum ben hic siz daha dogurmadan sırnaşık şey:lepi:

bu arada nst ye baglandim sancim varmis..ama ben hissetmiyorum ..
acilmamda varmis..iki santim kadar..
duktur didiki gece gelebilir .hafta sonu gelebilir..
cocugun keyfine bagli dedi naniknanik
bazen 10 gün bile gecikebilio dedi..
kismet yani..
alevcim hayirli olsun canim ..oh mevlütüde atlatmissin..
duygucum özencik yapma sende uyuslülülülülülübiz dogursak bizde yicez oglumuzu:emir_bebek:

kız çocuğa kızıp saçını boyuyoo.:

:roflol: :roflol: :roflol:

yettim garii :))) annemdeyim ..ondan geciktim kizlar.. dogururmuyum ben hic siz daha dogurmadan

bu arada nst ye baglandim sancim varmis..ama ben hissetmiyorum ..
acilmamda varmis..iki santim kadar..
duktur didiki gece gelebilir .hafta sonu gelebilir..
cocugun keyfine bagli dedi naniknanik
bazen 10 gün bile gecikebilio dedi..
kismet yani..
alevcim hayirli olsun canim ..oh mevlütüde atlatmissin..
duygucum özencik yapma sende uyusl biz dogursak bizde yicez oglumuzu::

ha gayret hilmiye... biraz zorlarsan çıkacak :roflol: bu arada geçen gün bir dizi izliyordum. hamile ve günü geçmiş bir kadın vardı. asansörde bi kadınla konuşuyordu ve kadın ona dedi ki eğer gelmesini istiyorsan seks yap: :roflol: duyrulur lülülülülülü lülülülülülü

sağolun kızlar çook ii oldu mevlit olayı 40 ını bekleyemedik annemler dönecekler memlekete yaklaşık 70 kişi varmış mevlitte çocuklarda içinde tabi...daha da gelemeyenler varmışbizde 6 günlükken ismini okutturduk kızımın.... doğduktan sonra her günü her anı öyle güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...sabredin kızlar temmuzun yarısına geldik nerdeyse sizinkiler de yoldadır artık....hayırlısıyla gelsin minikler....coksekeriremsucoksekeriremsu

alevcim hayırlı olsun mevlüdünüz. ne güzel o da çıktı aradan... darısı bizlerin başına...

sağolun kızlar çook ii oldu mevlit olayı 40 ını bekleyemedik annemler dönecekler memlekete yaklaşık 70 kişi varmış mevlitte çocuklarda içinde tabi...daha da gelemeyenler varmış:1shok::1shok:...bizde 6 günlükken ismini okutturduk kızımın.... doğduktan sonra her günü her anı öyle güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin...sabredin kızlar temmuzun yarısına geldik nerdeyse sizinkiler de yoldadır artık....hayırlısıyla gelsin minikler....coksekeriremsucoksekeriremsu

hayırlı olsun canım mevlütünüz.ohh millet dogurdu mevlüt yapıyo biz daha sancı kovalıyoz:roflol:

hadi gözün aydın hilmiyecimm açılma başlamış o zaman seninkinin gelmesi yakındırr canımm

neyse kizlar bugun pek girmedim yani hic girmedim bi simdi yaziyorum fuara gidiyoruz oglan esim annem kardesim hep beraber gidiyoruz eglensinler bakalim bende kos kos bakarim:teytey:

çorumlucum ınşallah eğlenmişsindir şekerım dün fuarda....

uykusuz bir gecenın ardından herkese günaydın...ayaklarım şişti çok fena yaa bacak ağrısından uyuyamıyorum kızlar ne yapacağım ben yaaaaaaabır taraftan sıcak canıma geçtı zatennn...biran önce doğursakta kurtulsak valla artıkkkk

ASKİTOO DOĞURMAYA GİTTİ KIZLARRRR SIRA BİZEDE GELSIN ARTIKKKK

alev mevlüt okutmuşsunuz Allah kabul etsin canım

hiden bi<de çok seviyoz bebişimizi daha bizi bekletsede:))

ebtuna gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

bende dün kontrole gittim ilk vajinal muayenemizi maalesef olduk .. çok beterdiiiiii..bi kaç gündür de ishalle uğraşıyorum dr bugünde geçmezse gel dedii bekliyorum her an da gidebilirim :)) bebeğim 3250 grammış 3 kiloyu geçtik ya çok şükür ..

bende hastalıktan uyuyamıyorum,yaklaşık bir haftadır hastayım bagazım şiş zor yemek yiyorum,grip bi yandan öksürük bi yandan çok kötüyüm.dün netten baktım hamileligin son ayında grip olmak bebek dogduktan sonra bebegede geçiyormuş yani benim kız sümüklü dogcak desene:roflol:

dogurun bakalim hanimlar dogurun bende fuarda gezdim sancim olsun diye kac saat falan bi iki sanci girdi sonra tik mik yok anam benimki tam gununde gelcek sanirim abisi gibi:roflol::roflol:

selam kızlarr bende az önce hastaneden geldim.nts ye bağlandık.az sancım çıktı.dr alttan muayeneni yapmıyorum sancın az dedi.perşembe gene çağırdı.bebiş iyiymiş şükür.doğumhaneyi felan gezdim.tırstım accık ama olsun.koltukları sempatik görünsün diye pembiş yapmışlar ama yemezler.genede tıstım.ama bi yandanda öff niye sancım çıkmadı diye uyuz oldum.oysa benim kasıklarım belim nasıl ağrıyo.millet numara yapıyom sancak yaws.

merhaba kızlar
dun randevumuz vardı...önce nstye baglandım...sancı felan çıkmadı, bebişimin kalp atısı normal çıktı...nstdeyen dogum sancısı çeken bir bayan vardı, sürekli bagırıyordu nasıl tırstım anlatamam...

sonra doktorumuzun yanına gittik...bebişimizi görduk...3200gr olmus..böyle giderse tombik olacak ve dogum zor olacak dedi...21 temmuzda muayneye çagırdı, nstye baglanıp,alttan muayne edecekmiş...bebişimin boynunda tek kordon dolonması hala var...dogum sırasında risk olursa sezeryana alırız dedi...

bizden haberler bu sekilde...dogum buyuk ihtimalle 20sinden sonra ay sonuna kadar olabilir...

sıcaklardan mahvolmus vaziyetteyim...suyun içinde kalıyorum...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

X