Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar bomba
ben doğurdum
şimdi yazıcam fırsat bulunca

ciddi olamazsinn :1shok:
rüyamda senin dogurdugunu gördüm tatlicadiarzu
sonra uyaninca dedimki o daha 37 haftalik yafs :uhm:CADIARZUkafamçokkarıştı

corummlu senide dogurtmadan gitmicem ben :roflol::roflol:

Son düzenleme:
coksekeriremsukıslar ya sizi coook özledim
ama bebegim okadar zamanımı alıyorki giremiyorum

herkes iyidir umarım..
opucuklerrra.s.

slm kızlar kızımla biz geldik sizi ziyarete bakalım dedi dilem hanım arkadaşlarım gelmeye başlamışmısırnaşık şey

ebtunacım hayırlı olsun kızımda cok sevindi :teytey:

corumlu ve askitodan ümidimi kesitim ben artık askitonun ki 41 haftalıkken dogucak bak görüceksiniz :roflol::roflol:

kiz adasu norum kiz ben baksana 14 gun kaldi askito tamamladi o dogursun elleme yazik
ama ben gun gectikce iyce bunaldim
SIKINTILI oldum ya niye boyle delirmemek elde degil
kim ne derse bana tersliyorum bagiriyorum delircem

kızlar ben bugün hastaneden çoktım,doğum çok olaylı geçti,ev çok kalabalık,yazamıyorum,fırsat bulunca yazıcam inşallah
oğlum doğdu 37 haftalık
3kilo 50cm
hepiniz sağolun

kızlar ben bugün hastaneden çoktım,doğum çok olaylı geçti,ev çok kalabalık,yazamıyorum,fırsat bulunca yazıcam inşallah
oğlum doğdu 37 haftalık
3kilo 50cm
hepiniz sağolun

tebrikler canim allah anali babali buyutsun masallah kilosu da boyuda cok guzel :teytey:​

kiz adasu norum kiz ben baksana 14 gun kaldi askito tamamladi o dogursun elleme yazik
ama ben gun gectikce iyce bunaldim
SIKINTILI oldum ya niye boyle delirmemek elde degil
kim ne derse bana tersliyorum bagiriyorum delircem

canım ama normal artık son haftalar bende deliriyordum hatırlasana:1no2:

hayırlısı olsun ebtunacımm allah analı babalı büyütsünn darısı bizlere inşallah...

oğlum doğdu 37 haftalık
3kilo 50cm
hepiniz sağolun

HADİ GÖZÜN AYDIN , GEÇMİŞ OLSUN SEN DE KURTARDIN , ASKİTO SEN DAHA BEKLE naniknanik

gunaydın kızlar

hamıleykende bu vakıtler yazıyordum sımdıde degısen bısey yok yaaaaaaaaaaaaaa

az kalmıs corumlu kız olsun sabır bıraz

bencede askıto 41 haftalıkken doguracak sankı bole bı yazı yazmıstı ben 41 haftalıkken doguracagım dıye yanlışmı hatırlıyorum kız

günaydi canim .
yanlis hatirlion 42 ydi o :roflol:

coksekeriremsukıslar ya sizi coook özledim
ama bebegim okadar zamanımı alıyorki giremiyorum

herkes iyidir umarım..
opucuklerrra.s.

bizde seni ösledik canim .. dert etme.. bi yere gitmioruz yerimseniben
bebisin düzeni azcik otursun gelirsin yine muCxx

slm kızlar kızımla biz geldik sizi ziyarete bakalım dedi dilem hanım arkadaşlarım gelmeye başlamışmısırnaşık şey

ebtunacım hayırlı olsun kızımda cok sevindi :teytey:

corumlu ve askitodan ümidimi kesitim ben artık askitonun ki 41 haftalıkken dogucak bak görüceksiniz :roflol::roflol:
cok kötüsünnnn :eek:klava:

günaydın kızalrr naslsınız haliniz vaktiniz nasıl baya halsiz kalıyosunusdur heralde... allah yardımcınız olsun kızlarr.. temmuzda bitio yarısı olduu hemen hemen... artık sıra yavaş yavaş bize gelio.... bu arada aşkito saçların çok güsel olmuş snaa yakışmış canım :)

kızlar günaydınlar herkese
bende bu aralar giremiyorum nete gelen giden çok yoğunuz kızımla walla... dünde bebek mevlidimiz oldu çok şükür o da çıktı aradan...annemler geldi yanıma ....2 gün sonra gidecekler sonra kızımla başbaşa kalacağız...

kızlar günaydınlar herkese
bende bu aralar giremiyorum nete gelen giden çok yoğunuz kızımla walla... dünde bebek mevlidimiz oldu çok şükür o da çıktı aradan...annemler geldi yanıma ....2 gün sonra gidecekler sonra kızımla başbaşa kalacağız...

gözün aydın alevcimm ne güzel mevlüdünüzüde yapmışsınızz bende doğumdan sonra iyileşir iyileşmez yapmak istiyorum 40 beklemeden annemler burdaykenn artık gelse oğluşumdaa hayırlısıyla doğursammm yaaagamyoncuiremsu

off son iki gün allahım 40 hafta olucam ama yok oğlum gelmiyo
bugün dursun diyorum eşim istanbulda akşam gelicek o gelmeden gelmeye kalkmasınn
dün çok sancım vardı ha geldi ha gelecek sandım şimdi biraz var sancılar ama artacak gibi değil bellide olmaz haniii
neyse geç olsun güç olmasın sağsalim gelsinde

X