Temmuz Anneleri Buraya....

günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım. başıma neler geldi bi bilseniz. doğumumdan 3 gün sonra oğlumun sarılığından dolayı hastaneye yattık daha dün çıktık. ve benimde dikişlerim attı iltihap topladı popomun üstüne oturamıyorum. bi görseniz neler çekiyorum.alt taraf kullanılmaz vaziyette kırkım çıkana kadar toplasak bari durumu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ee sizlerden haberleri alayım doğurmaya niyeti olan yokmu ayolll

ayy canım cok gecmiş olsun başına gelmeyen kalmadı seninde yaa sezeryan olsan bu kadar cekmiycektin belkide senin icin sanırım hic kolay dogum olmadı neyse artık inş. en kısa sürede gecer napıcaksın oglun icin dayanıcaksın canım gecmiş olsun cok tekrardan kendine dikkat et ogluşunuda kokla bizim icin yerimseniben

hikaye çok güzel aşkitom yaa.allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.bazen düşünüyorumda bizlerde ailelerimize karşı hoyrat olabiliyoruz.ama insan anne olunca anlarmışya bazı şeyleri.keşke anne olmadan daha ailelerimizin değerini bilsek.
bu arada ervuscum ne kabuk tuttu bi bilsenn offf off.o işte ağda sonrası.anladın sen onuu.

canım geçmiş olsun hepinize kolay doğumlr diliyorum hanımlar

semacım geçmiş olsun canım hilmiyecim çok güzel bir yazıymış ağlattın walla benidee

srosecım geçmiş olsun canımm..inşalah en kısa zamanda oğluşunda sende iyilerşirsınız rabbım yardımcınız olsunn....askitom yazın çok güzelmiş daha oncede okumuştum bu hıkayeyı ozamanda ağladım şimdide .senağlama...zaten hep ağlıom bu aralarsenağlamasenağlama

ay kızlarya bugün bi çamaşır astım.bahçemi yıkadım hafiften.ama öyle hırpalamadım kendimi.sonra eşim geldi pazara çıktım ewe geldim uyudum kaldım.anca uyandım.2-3 saat oldu galibaa.çok ağrıyo her tarafım.belim çatımm.ama sancı değil ağrı.halada uyumak istiyorum.elim kolum kalkmıyo.bende o enerji dediklerinden yok demek benim doğumuma var dahaa.

Son düzenleme:
sacim nasi olmus bebisler ?? kizil boyatmistim ya dayanamamistim :roflol: iyi ce azittim bi de balyaj attim simdi:lepi:

srose canım çok geçmiş olsunnn.bi an önce iyilişerisiniz inşallah ..

aşkito bende bugün bi sürü dolaştım eviide baştan aşağı temizledim .. tam tersi daha rahatım:KK70: sancı mancı hakk getire..hikaye çok güzel canımm eline sağlık

bende diom bu askito gene degistirmis sacini allah seni netmeye emi sapih kari
doguraydin da rahat duraydin azucuktatlicadiarzu

ay bende evi supurdum supurge makinesiyle oglanin odasini salonu mutfagi tuvaleti banyoyu bizim odayi tozlari da aldim
pc masami temizledim bastan asagiya bi camasir kaldi neyse yarin da benim hastaneye gidecek olan pijamami ve kagitlarimi hazirlayip koyam CADIARZU

güzel olmuş hilmiyecimm sende saçlarınla bozdun kafayıı az kaldı dayan artık kızz boyarsın sarıya doğumdan sonra:)))bende doğumu bekliyorum wallahi:)))

hılmıyecım yakışmış bacumm güzele ne yakışmaz ama sıkma kendnı bukadar efe bey gelmıyo dıye gelır oooo

slm arkadaslar...
bugun annemle ablam geldi...sabahtan akşama kadar evi tertemiz yaptılar...sadece mutfagım kaldı...onun içinde tekrar gelecekler...
ecrinimin odasını yereştirdik, çamasırlarını yıkadık...biraz öncede babası ile ütüledik...yarında hastane çantamızı hazırlayacağım...herseyimizi yıkadık...
çok garip oldum, aşırı duygu seli içindeyim....odasına girdikçe inanamıyorum, yakında 3 kişilik bir aile olacağız...allahtan daha erken yapmamısız temizliği, nasıl dayanırdım bilemem....

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için. a.s.a.s.valla normal doğum oldum ama bin pişman oldum. sezeryana derler yarım insan diye ama ben tamamen yarımım. valla alt tarafın durumu vahim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: sizleride çok özledim takip etmek istiyorum ama pc başına oturamıyorumki. ayakta duruncada ağrı yapıyo. napayım 5 dakka takip ediyorum çıkıyorum artık. hepinizin aldıkları çok güzel. hilmişim hiç unuturmuyum ben sizi saçlarında çok güzel olmuş. doğurursun merak etme ben sana diyodum ha bugün ha yarın bekle bakam sende belki yarına doğar ha:roflol::roflol::roflol::roflol:

sacim nasi olmus bebisler ?? kizil boyatmistim ya dayanamamistim :roflol: iyi ce azittim bi de balyaj attim simdi:lepi:

manyaksın kızım sen biryerinde duramıyon oglun gelmiycek böyle giderse bu deli annem benlemi ugraşıcak kendiylemi diye 41 hafta kalıcak bak diyorum sana :roflol::lepi:

Ya kızlar bide benim size sorum var...

Ben saclarımı boyatmak istiyorum bir sakıncası olurmu acaba emzirdigim icin süttüme gecermi ne diyosunuz yarın kuaföre gidicem saclarımı kestiriyim artık kac aydır bunaldım bide boyatıyım diyorum ama internettede de araştırdım boyatan var boytamayan var aklım karıştı size soruyım bi dedim :uhm:CADIARZU

aşkito güzel olmuş kız saçların.sen kesin depresyon geçiriyosun bence efe bey gelmiyo diye.rahat bırak saçlarını ayol.bide doğur hadeee.

adasu benim drum hamileyken boyatma demişti.ama kimi dr lar izin veriyomuş.emzirirkende aynı koşullar sabit canım.

aşkito güzel olmuş kız saçların.sen kesin depresyon geçiriyosun bence efe bey gelmiyo diye.rahat bırak saçlarını ayol.bide doğur hadeee.

adasu benim drum hamileyken boyatma demişti.ama kimi dr lar izin veriyomuş.emzirirkende aynı koşullar sabit canım.

canım sagol ne biliyim napsam şaşırdım bende ama boyatmak istiyorum yaa

X