Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
manyaksın kızım sen biryerinde duramıyon oglun gelmiycek böyle giderse bu deli annem benlemi ugraşıcak kendiylemi diye 41 hafta kalıcak bak diyorum sana :roflol::lepi:
Ya kızlar bide benim size sorum var...
Ben saclarımı boyatmak istiyorum bir sakıncası olurmu acaba emzirdigim icin süttüme gecermi ne diyosunuz yarın kuaföre gidicem saclarımı kestiriyim artık kac aydır bunaldım bide boyatıyım diyorum ama internettede de araştırdım boyatan var boytamayan var aklım karıştı size soruyım bi dedim :uhm:
manyaksın kızım sen biryerinde duramıyon oglun gelmiycek böyle giderse bu deli annem benlemi ugraşıcak kendiylemi diye 41 hafta kalıcak bak diyorum sana :roflol::lepi:
Ya kızlar bide benim size sorum var...
Ben saclarımı boyatmak istiyorum bir sakıncası olurmu acaba emzirdigim icin süttüme gecermi ne diyosunuz yarın kuaföre gidicem saclarımı kestiriyim artık kac aydır bunaldım bide boyatıyım diyorum ama internettede de araştırdım boyatan var boytamayan var aklım karıştı size soruyım bi dedim :uhm:CADIARZU
sağol canım iyi dileklerin için ..sanırım senin ikizlerin olacak.. belki sende temmuz annesi olursun bellimi olur ikizler biraz aceleci olurlar çünkü.. seninde inşallah kolay bi doğumun olur canım ve tüm hamişlerin
selam kızlar... izne çıktığımdan beri evde hazırlıklara tam gaz başladım o yüzden uğrayamadım kaç gündür. bu geceyi sabaha zor çevirdim... gece bi akıntı hissiyle uyandım. epey bişey akmıştı sulu sulu. eyvah suyum geldi dedim. sabahı bekledim ve sabah doktorumu aradım. gel bakalım dedi hemen. gittik hastaneye eşimle ama gelen su değilmiş. rahim ağzı hazırlık yaptığı için böyle sulu akıntılar olabilirmiş. hiç açılmam da yokmuş. ama o an inanın öyle kötü oldum ki. napcamı şaşırdım. eşim uyuyordu uyandırmadım sabaha bana dinç lazım diye. en azından birimizin dinç olup mantıklı düşünmesi gerekiyordu. eşyaları bile arabaya koyduk. öyle hazır gittim. ama anladım ki doğum gerçekten başladığında epey korkacağım. o an gerçekten çok korktum. Bi de hiç sancım yoktu. eyvah suyum geldi ama sancım yok kesin sezeryana alır diye kafamda kurdum durdum gidene kadar. Neyseki şimdi evdeyim iyiyim ve kızımın çikolatalarını hazırlıyorum. pazartesi günü de sepetini süsledim. Hepimizin Allah yardımcısı olsun....