Temmuz Anneleri Buraya....

adasucum bıraz daha sabret canım bende mevlıdıne yakın boyatırsın hem tatlı kızında azıcık büyür etkısı oluyomuu bılmıyorum emzırıken ama oluyorsada daha az olur belkımmm

bende boyatmadim emzirirken boyatiliyor mu pek bilmiyorum ama boyatma demislerdi bakalim
doktoruma sorarim insallah dogum anindatatlicadiarzu:roflol::roflol:
pardon doguma giderken demek istemistim sırnaşık şey

günaydın kızlarr.. bende allah izin veirise agustos ta anne olucam gerçi anneyimd ebida olucam :) ne güsel yha maşallah hepiniz yavaş yavaş kurutlıuyosunuz .. allahım hepinizi bi avazda kurtarsın arkadaşlar.. biz dogum ayapcak olan annelere de dogumda dualarınızı eksik etmeyin.. inş. hepiniz saglıklı bir şekilde bebişleirnzii kucaklarınıza alırsınız... darısı bizleirn başina:)

sağol canım iyi dileklerin için ..sanırım senin ikizlerin olacak.. belki sende temmuz annesi olursun bellimi olur ikizler biraz aceleci olurlar çünkü.. seninde inşallah kolay bi doğumun olur canım ve tüm hamişlerin

kızlarr yaaa haziran ve mayıs annelerinin hepsi tarumar olmuş.kimsecikler yok.bizde doğurunca kopucakmıyız birbirimizden acep.neleri paylaştık valla bi gün girmesem çatlıyom meraktan özlüyom hepinizii.

leynnnnnn bir seyi 40 defa söylersen olurmus klava:
:tomato::tomato::tomato:

benim doktorum boyatabilirsin dedi..
süte felanda karismaz ayricayerimseniben
sadece hamileligin ilk üc ay inda zararliymis .. cünkü hamileligin ilk 3 ayinda bebegin organlari olusuyormus falan fistan a.s.

Walla Cigdemcim..ben toz olmayi düsünmüyorum :lepi:

Kızlar şimdi doktordan geldim nts ye girdik ilk kez herşey güzel yalnız bebeğim 150 gram almış anca 3 kilo 210 gram çıktı doktor biraz oynamalar olabilir dedi artık az kilo alıyor normal mi acaba? Boyu da 49 buçuk santim. Birde muayene olduk çok şükür mantar yokmuş ama genede 1 tane fitil verdi. Birde çatı muayenesi yaptı uff gerçektende çok acıyormuş. Baya bi kastım kendimi. Hiç açılmam yokmuş bebekte inmemiş aşağı hala. Daha baya bi vaktimiz var demek ki dedi. Aşkito iyiki seni dinleyip ağdamı yapmamışım.1 hafta daha bekliycem bakalım zaten tam uzamadı daha iyi alırım. Artık her hafta nts çektirip gel dedi. İşte böyle kızlar bir an önce doğurayım istiyordum ama doktor 3 hafta var diyor. Hayırlısı bakalım..

harzemsah canim benimkide 36,37 nci haftalarda cok az bi fark gösterdi.. ama simdi tosun gibi masallah sigmio icime :)) ki takvime baktiginizda zaten dogmasi gerekio :roflol:

bebeginin boyuda kilosuda ii canim

aşkitocum(hilmiyecim:)) yanılmıyosam bugün doğum günün olması lazım... bebeğinle ailenle beraber mutlu güzel sağlıklı bir ömür diliyorum senin için... temmuz anneleri üzerindede epeyce bi hakkın olduğunu düşünüyorum... mutlu yıllar canım:1hug:a.s.

a.s
dogduktan sonra hemen ben boyatmıştım hiç bişey olmaz.zaten 15 ay emzirdim kaç kere boyattım

evet canım allah izin veriise ikizlerim olucak:) bakalım valla benimkiler saten bu ara pek bi yaramas oldular.. salıgünü kontrolüm var bakalım doktor ne saman hadi gelde alak şuu bebekelri dicek merake diyorum... allah hepimzin yardımcısı olsun...:asigim:

selam kızlar... izne çıktığımdan beri evde hazırlıklara tam gaz başladım o yüzden uğrayamadım kaç gündür. bu geceyi sabaha zor çevirdim... gece bi akıntı hissiyle uyandım. epey bişey akmıştı sulu sulu. eyvah suyum geldi dedim. sabahı bekledim ve sabah doktorumu aradım. gel bakalım dedi hemen. gittik hastaneye eşimle ama gelen su değilmiş. rahim ağzı hazırlık yaptığı için böyle sulu akıntılar olabilirmiş. hiç açılmam da yokmuş. ama o an inanın öyle kötü oldum ki. napcamı şaşırdım. eşim uyuyordu uyandırmadım sabaha bana dinç lazım diye. en azından birimizin dinç olup mantıklı düşünmesi gerekiyordu. eşyaları bile arabaya koyduk. öyle hazır gittim. ama anladım ki doğum gerçekten başladığında epey korkacağım. o an gerçekten çok korktum. Bi de hiç sancım yoktu. eyvah suyum geldi ama sancım yok kesin sezeryana alır diye kafamda kurdum durdum gidene kadar. Neyseki şimdi evdeyim iyiyim ve kızımın çikolatalarını hazırlıyorum. pazartesi günü de sepetini süsledim. Hepimizin Allah yardımcısı olsun....

canım daha günün var görünüyor bende p.tesi doktora gittiğimde bikaç güne doğurursun demişti şok olmuştum ve çok garip hissettim ve korktum.hiç kendimi doğuma hazır hissetmiyordum.allah hepimizin yardımcısı olsun o gün geldiğinde güç versin bize allahım.

harzemcim maşallah cnm bebeğine bıdışım sende hayırlı hbrlerle gel inşallah bende yarın gidicem bu aralar olmassa zaten haftaya perşembe son artık belkide sezeryanla alalım dicek hayırlısı hakkımızda ama bu aralar çok sertleştirio göbeğimi onlar rahim kasılmalarıymış inşallah kendiğinden gelir...

hepınızın hayırlı haberlerınızi bekliyorumm şekerler rabbım hepımızı bır avazda kurtarsınn..bebeklerımızde sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsın(amiiinn)))
nerde herkes yaaa azaldı iyice sitede takılanların sayısuuu hee

günaydin ..
bacaklarimin agrisindan bu sabah erkenciyim ..
safak 1 gün ve bende hala tik yok..
artik ümitlenmiyorumda..saldim cayra :lepi:

günaydınnn .. ben de dün çok heveslenmiştim şiddetlenicek sancılarım diye ama nafile.. hala burdayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…