offf kizlarrr nihayet evimdeyim ama size küstüm ben beni merak eden olmamiş hiçç
dün nst ve ultrason takibim vardi.neyse gittik hastaneye nstye girdim doktor bi daha istedi.tekrar çekildim oğlumun kalp atişlari yüksek çikti her defasinda suyundada biraz azalma vardi.
Neyse doktor hastaneye yaticaksin dedi şok oldum hiç beklemiyodum.biran telaş yaptim.eşimi aradim ablamda benimleydi.eve geldik duş aldim lazim olacaklari falan doğru hastaneye.ama kesin diyorum kalp atişlari düzelmezse beni sezeryana alir nasil korkuyorum.neyse yatiş yapildi kan falan alindi sürekli kalp atişlari takip edildi allahtan herşey yoluna girdi biraz önce taburcu oldum.ayy kizlar çookk zor hastanede ordan oraya .haa birde doktor servisten polikinliğe çağirdi beni bi gittim doktor hemen çatala çik dedi şok oldum nasil utandim ama mecbur kalinca herşeye katlaniyo insan.canim çok yandi yaa birazda kan geldi kendimi zorladim herhalde işte böylee bakalim bu hafta doğuramazsam pazartesi tekrar gidicem doktora inşallah herşey yolunda giderde gelir bizimki
allahim hepimizi tez zamanda bi avazda kurtarir inşallahh