Kıız askitom senin 4 gunun kalmıııs anneem ben bidaha girene kadar insallahhh dogurursuun
günaydın hatunlar.. doğuran yokmuuuuuuuuu... dün sancılandım iyi sabaha kadar sıklaşır giderim dedim ama hayallerim suya düştü ..eşiöde dalga geçiyo 42 haftadan önce doğuramıyon sen nasılsa bu da 42 den önce gelmez diyoo:roflol:
günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım. başıma neler geldi bi bilseniz. doğumumdan 3 gün sonra oğlumun sarılığından dolayı hastaneye yattık daha dün çıktık. ve benimde dikişlerim attı iltihap topladı popomun üstüne oturamıyorum. bi görseniz neler çekiyorum.alt taraf kullanılmaz vaziyette kırkım çıkana kadar toplasak bari durumu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ee sizlerden haberleri alayım doğurmaya niyeti olan yokmu ayolll
günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım. başıma neler geldi bi bilseniz. doğumumdan 3 gün sonra oğlumun sarılığından dolayı hastaneye yattık daha dün çıktık. ve benimde dikişlerim attı iltihap topladı popomun üstüne oturamıyorum. bi görseniz neler çekiyorum.alt taraf kullanılmaz vaziyette kırkım çıkana kadar toplasak bari durumu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ee sizlerden haberleri alayım doğurmaya niyeti olan yokmu ayolll
Slm kızlar benim de yarın kontrolüm var ntsye gircem çantamıs hazır beklioz artık ama ağdamı ne zaman yapsam bilemedim. Doktor çatı muayenesi felan bahsetmedi bu ara belime kalçalarıma bide kutumun ordaki kemiklere ağrı giriyor sizce bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi? Siz ağdanısı ne saman yaptınız 1 hafta daha beklesem mi ki?
napsak evimi temizlesek yenidende sancılansak . ağırmı kaldırsak :roflol: :roflol:valla dr un doğru demiş en uzun günler başladı gerçkten...bende bu cuma kontrole gidicem.. su çiçeği geçirme ihtimalim vardı düşükte olsa dr bişi olmaz ama test yapalım dedi ..perşembe çıkacak sonuçlarım .. çocuklar atlatmış hastalığı ama benim geçirmemiş olmam dr u tedirgin etmedi de değil ..bişi çıkmaz inşallah
Slm kızlar benim de yarın kontrolüm var ntsye gircem çantamıs hazır beklioz artık ama ağdamı ne zaman yapsam bilemedim. Doktor çatı muayenesi felan bahsetmedi bu ara belime kalçalarıma bide kutumun ordaki kemiklere ağrı giriyor sizce bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi? Siz ağdanısı ne saman yaptınız 1 hafta daha beklesem mi ki?
bu aradaa yalancı aşkitooo.çokk acıdı çokk.ağladım resmen.hani 5 dakkada bitiyoduuu.Kötü Kazenresmen kabuk tuttu anca geçiyo.kızımın pişik kremlerini bitirdim vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey