Temmuz Anneleri Buraya....

Kıız askitom senin 4 gunun kalmıııs anneem ben bidaha girene kadar insallahhh dogurursuun

yok biseycik anam kuzum dogru dicektim de git hadi yaws bak senin oglan dogum gununude mi gelcek nedir:roflol::roflol:

ah kizlar disim gene agrimaya basladi ya ne guzel bi haftadir hic acimiyordu niye ben ya niye bennnnnnnnnn
bikdim vallaha doktor kokunden alsa nolur sanki ah ulan ahhhhhhhhhhhhhh senağlama

günaydın hatunlar.. doğuran yokmuuuuuuuuu... dün sancılandım iyi sabaha kadar sıklaşır giderim dedim ama hayallerim suya düştü ..eşiöde dalga geçiyo 42 haftadan önce doğuramıyon sen nasılsa bu da 42 den önce gelmez diyoo:roflol:

günaydın hatunlar.. doğuran yokmuuuuuuuuu... dün sancılandım iyi sabaha kadar sıklaşır giderim dedim ama hayallerim suya düştü ..eşiöde dalga geçiyo 42 haftadan önce doğuramıyon sen nasılsa bu da 42 den önce gelmez diyoo:roflol:

CANIM BENDE GECE SANCILANDIM SÜREKLİ KALKIP İÇ ÇAMAŞIRIMA BAKIYORUM AMA YOK BİŞEYCİKkafamçokkarıştıHER ARAYAN SEN HALA DOĞURMADIN MI DİYOO DELİRCEM YAA DAHA YÜRÜYEMİYORUM ÇOOK AĞRIM VAR BELDEN KASIKTAN YARIN ULTRASON VE NST VAR BAKALIM NE ÇIKICAK OF YAAkafamçokkarıştı

güzel haberlerle gelirsin canım inşallah .. ben de eşimle aynı fikirdeyim 42 den önce doğuramam.. sağlıklı doğsunlarda inşallah

nurcancim doktorum bana en uzun günler başliyor demişti son gitmemde bende anlamamiştim ne demek istediğini ama galiba şimdi anliyorummm
sağol canim cümlemizin hakkiinda hayirlisi olsun canim allah sağsalim bi avazda kurtarir inşallahhhh

napsak evimi temizlesek yenidende sancılansak . ağırmı kaldırsak :roflol: :roflol:valla dr un doğru demiş en uzun günler başladı gerçkten...bende bu cuma kontrole gidicem.. su çiçeği geçirme ihtimalim vardı düşükte olsa dr bişi olmaz ama test yapalım dedi ..perşembe çıkacak sonuçlarım .. çocuklar atlatmış hastalığı ama benim geçirmemiş olmam dr u tedirgin etmedi de değil ..bişi çıkmaz inşallah

günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım. başıma neler geldi bi bilseniz. doğumumdan 3 gün sonra oğlumun sarılığından dolayı hastaneye yattık daha dün çıktık. ve benimde dikişlerim attı iltihap topladı popomun üstüne oturamıyorum. bi görseniz neler çekiyorum.alt taraf kullanılmaz vaziyette kırkım çıkana kadar toplasak bari durumu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ee sizlerden haberleri alayım doğurmaya niyeti olan yokmu ayolll

günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım. başıma neler geldi bi bilseniz. doğumumdan 3 gün sonra oğlumun sarılığından dolayı hastaneye yattık daha dün çıktık. ve benimde dikişlerim attı iltihap topladı popomun üstüne oturamıyorum. bi görseniz neler çekiyorum.alt taraf kullanılmaz vaziyette kırkım çıkana kadar toplasak bari durumu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ee sizlerden haberleri alayım doğurmaya niyeti olan yokmu ayolll

gecmis oolsun canim allah tez zamanda iyilestirsin insallah :teselli:

gunaydin hatunlar ben pek iyi degilim sinirlerim ustumde
bu gece hep kabus gordum vallaha cok korktum tovbe ya seytanla ugrasip durdum cok korktum hayirlisi bakalim senağlamasenağlama

Slm kızlar benim de yarın kontrolüm var ntsye gircem çantamıs hazır beklioz artık ama ağdamı ne zaman yapsam bilemedim. Doktor çatı muayenesi felan bahsetmedi bu ara belime kalçalarıma bide kutumun ordaki kemiklere ağrı giriyor sizce bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi? Siz ağdanısı ne saman yaptınız 1 hafta daha beklesem mi ki?

oyy canimm gecmis olsun yha :teselli: bende diorum bu kiz bizi unuttu ..
acil sifalar diliyorum canim..
böyle seyleri duydukca korkuyo insan ..
sonra gec olsun güc olmasin diyorum..
isterse 1 ay daha beklesin ama insallah kolay bir dogum olsun ..senağlamaa.s.

Slm kızlar benim de yarın kontrolüm var ntsye gircem çantamıs hazır beklioz artık ama ağdamı ne zaman yapsam bilemedim. Doktor çatı muayenesi felan bahsetmedi bu ara belime kalçalarıma bide kutumun ordaki kemiklere ağrı giriyor sizce bu doğumun yakın olduğunu gösterir mi? Siz ağdanısı ne saman yaptınız 1 hafta daha beklesem mi ki?

beline ve kalcalarina agri vurmasi normal canim .. kanala yerlesiyodur kuzun.. agda konusuna gelince..bence bekle bir hafta daha :))
yarin doguma gidiyomussun beni ta$'a tutuyormu$sun yaptirmadi bana pis pis gittim die :roflol::roflol::roflol:

napsak evimi temizlesek yenidende sancılansak . ağırmı kaldırsak :roflol: :roflol:valla dr un doğru demiş en uzun günler başladı gerçkten...bende bu cuma kontrole gidicem.. su çiçeği geçirme ihtimalim vardı düşükte olsa dr bişi olmaz ama test yapalım dedi ..perşembe çıkacak sonuçlarım .. çocuklar atlatmış hastalığı ama benim geçirmemiş olmam dr u tedirgin etmedi de değil ..bişi çıkmaz inşallah

cikmaz bisiicik canim..icini rahat tut..
bu arada bende dün temizlik yaptim .. bi de esimin ne kadar yazlik esyasi varsa ütüledim ..dolapta yerlerini degistirdim felan ama banamisin demiyo uyus:roflol:
insan azcik sanci yapar yhaa ..kalmis son 3 gün :dilcikar::dilcikar:

ay dün bi hikaye okudum agla agla canim cikti .. zaten manyagim bu ara .. bi kedi yavrusu görsem agliyorum:1closedeyes:
hikayeyi sizinle paylasmak istiyorum

RAHATSIZ MI ETTIM OGLUM?

Evin telefonu sabaha karsi uc bucukta caldi. Uyku sersemi adam telefonu acti.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaslandi, korktu baslarina bir sey mi gelmisti acaba diye endiselendi.
Annesi 'nasilsin oglum iyi misin' diye sordu.
Oglu saskin bir ifadeyle 'iyiyim anne hayirdir bir sey mi oldu siz iyi misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir seyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oglu da 'anne bunun icin mi aradin saat sabahin uc bucugu yarin da konusabilirdik' diyince annesi de
'Rahatsiz mi ettim oglum?' dedi.
Oglu 'evet anne rahatsiz ettin' diyerek hiddetli bir sekilde cevap verdi. Bunun uzerine annesi;
'30 sene once sen de beni bu saatte rahatsiz etmistin oglum, Dogum gunun kutlu olsun' diyerek telefonu kapatti.

harzemcim bende tam senin günündeyken yaptırdım ağdamı.artık şansa beklerse benimki 2 hafta daha ki beklemez umarım uzar gene gibi geliyo.bide bende drum çatı muayenesi yapıcak sandım yapmadı.bu haftanın sonunda bakıcakmış.ama ultrasonada girsen açıyo açıcağı kadar mecbur aldırdım.

bu aradaa yalancı aşkitooo.çokk acıdı çokk.ağladım resmen.hani 5 dakkada bitiyoduuu.Kötü Kazenresmen kabuk tuttu anca geçiyo.kızımın pişik kremlerini bitirdim vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
srosecim canım sanada çok geçmiş olsun.dikkat et.benimde en çok korktuğum bu normal doğumla alakalı sıcaktan dikişlerin şişme olasılığı yüksek.allah kolaylık versin.bol bol sterilize et derim canım.sana batikon felan verdimi drun.yada steril su veriyolar onla yıkıyosun.daha çabuk iyileşiyo.aynı şey benimde arkadaşımın başına gelmişti.geçmiş olsun canım.

Evin telefonu sabaha karsi uc bucukta caldi. Uyku sersemi adam telefonu acti.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaslandi, korktu baslarina bir sey mi gelmisti acaba diye endiselendi.
Annesi 'nasilsin oglum iyi misin' diye sordu.
Oglu saskin bir ifadeyle 'iyiyim anne hayirdir bir sey mi oldu siz iyi misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir seyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oglu da 'anne bunun icin mi aradin saat sabahin uc bucugu yarin da konusabilirdik' diyince annesi de
'Rahatsiz mi ettim oglum?' dedi.
Oglu 'evet anne rahatsiz ettin' diyerek hiddetli bir sekilde cevap verdi. Bunun uzerine annesi;
'30 sene once sen de beni bu saatte rahatsiz etmistin oglum, Dogum gunun kutlu olsun' diyerek telefonu kapatti.

bunu sanki daha once gordum ama pek hatirlamiyorum
ama beni maf ettin askito vallaha senağlamasenağlama
sen o kadar geceleri bak hastalandiginda sancilandiginda 30 sene sonra rahatsiz ettin anne de ne dim ki offffffffsenağlama

bu aradaa yalancı aşkitooo.çokk acıdı çokk.ağladım resmen.hani 5 dakkada bitiyoduuu.Kötü Kazenresmen kabuk tuttu anca geçiyo.kızımın pişik kremlerini bitirdim vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ay sorma kiiiiiiiiiiz :lepi: en son gittigimde bendede acidi :roflol::roflol:

X