Temmuz Anneleri Buraya....

aman kızlar dikkat edin anacım evde yalnızken bıcı bıcı yapmayın

ya aynen ilk aylar rahatsızlık çektim çoook mideden ve günde 10 kez banyoya giriyodum sanki sıcak suda iileşiyo gibime geliyodu su manyağı olmuştum küvette yatcaktım nerdeyse neyse ki şimdi günde 1-2 kez giriyorum...

bebekler yengeç burcu olcak ya ne de olsa su burcu şimdiden alışsınlar suya:teytey::teytey::teytey:

aman kızlar dikkat edin anacım evde yalnızken bıcı bıcı yapmayın

anacım ben cok yapıyorum valla napıyım allah olucak kazalardan korusun artık dikkat ediyorum yanlız oldugumda:smiley-cool:

başlarda bende öyleydim işte 1 veya 2kez giriyorum şimdi aynen yani bende balık burcuyum kızımda yengec olucagına göre suyu cok seviyoruz inş. dogudugundada banyo yaptırdıgımda suyu sever:dance:

kızlar ya saat gecenin üçü az önce beni bi korku sardı neyin korkusu anlamadım doğumum geldi aklıma sonra ölümü düşündüm ya deprem olursa falan diye sonra ailemi düşündüm titreme geldi hıçkıra hıçkıra ağladım bu şehirde çok yalnızım kimsem yanımda yok sonra iyi bi işim bi maaşım yok bilmem neler neler geldi aklıma sağolsun eşimde kalktı konuştu benimle sarıldı falan rahatladım uykumda kaçtıneyse biraz burda oturuyumda uyurum şimdi

böyle şeylerin aklımıza gelmesi çok doğal... ben de bi gece rüyamda öldüğümü falan görmüştüm ağlayarak uyanmıştım. tüm gün ya bana bişey olursa bebeğim bensiz kalırsa gibisinden düşünceler beynimi kurcaladı durdu. sonra akşam eşimle konuşunca rahatlamıştım biraz. önemli olan sonra güzel şeyler düşünüp rahatlamak. bebeğini kucağına alacağın günü düşün... daha büyük bir mutluluk olmaz heralde o andan başka...

canım niye böyle şeyleri düşünüp hem kendini hem bebegini üzüyorsun yapma böyle sanada yazık bebişinede a.s.

bende dün gece çok kötü rüyalar gördüm ağlayarak uyandım. kalktım ağlamam bir türlü geçmedi yarım saat felan ağlamışımdır heralde eşimde uyanmıştı zaten biraz balkona felan çıktık oturduk sonra kendime geldimm.
ne kadar etkiliyo şu rüyalar yaa sanki gerçek gibi oluyo..

evet öyle bende cok görüyordum etkisinde kalıyordum ama artık gece yatarken hic bişi düşünmüyorum rahat rahat yatıyorum bişide görmüyorum cok rahatım bu sıralar yaa gece 2de uyudum sabah6da birden biri beni dürtmüş gibi uyandım bir baktım kızım icerde kopuyor ama nasıl sıkışmışım tuvalete kendimi zor attım :dance:

evet ya dün gece çok düşünceli bi şekilde morelim bozuk olarak yattım heralde o yüzden gördümm.

gecede insan uyuyamazsa aklına gelmeyen şey kalmıyor...ben son 1-2 gundur hep dogumu dusunuyorum...eşimle konusuyorum...rahatlıyorum biraz...son aylarımız böyle gececek heralde

kızlar düşünmeden yatın stres yapmayın valla bak eşimle bizde dün cok konuştuk herşey planlı giderken bebişim 2 hafta önden geliyor belkide haziran ortaları sonları gibi dogumum olucak o yüzden herşeyi daha erken cekmeye başladım yakın zamanda hemen gecelik falan alıcam hastane cantasını hazırlıycam mayısın ilk haftaları bakalım

bende almadım gecelik felan bu aralar bi uyuşukluk var üzerimde. daha doğrusu sabah 9 akşam 9 çalışıyorum çok yoruluyorum bi pazarım var.. pazar günüde ne yapacağımı şaşırıyorumm.

slm kızlarrr... walla bazen bana da ya bişey olursa kızıma yada bana diye korkular geliyor ama böyle şeyler düşünmememiz lazım stres yapmayalım .. zaman çabuk geçiyor .. son zaman lar sabırsızlanma daha bir çok oluyor sanki :bbo:

kızlar inanın aklıma hiç bişey gelmiyor gelmesine fırsat yok iş ev yemek falan derken hamile olduğumu bile unututyorum...zaman çok hızlı geçiyor ve aklıma kötü şeyler getirmiyorum sizde getirmeyin düşündükçe işler sarpa sarıyor.. Düşünmeyinnn hatunlar herşey güzel olacak

ben hasta oldum yaa boğazlarım şişti( heryerim ağrıyor galiba gripte olucamm.((

onca ii aksamlar canim ..
kizlar kendinize dikkat edin.. gerci tr sicak sanirim ama günese kanmayin siz soyunup dökülmeyin.. özellikle ayaklarinizi sicak tutun .. gecmis olsun

kızlarrrrr,bende temmuz annesiyim bebişş 11 temmuzda geliyor.hadi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…