Temmuz Anneleri Buraya....

kızlarrrrr,bende temmuz annesiyim bebişş 11 temmuzda geliyor.hadi hakkımızda hayırlısı

cnm aramıza hoşgeldin bebeğinin cinsiyeti ve ismi de belliyse listeye ekleyelim seni

saadet zinciri gibi olduk valla:teytey::teytey::teytey:

glay aramiza hosgeldin canim .. benimde doktor 12 b temmuz dedi ama sat göre internetten bakiyorum benimde 11 temmuz dio ya kismet ..

ADASUCUM HAYIRLISI OLUIR INŞALLAH BEBİŞİN SAĞLIKLI DUNYAYA GELIR..BENDE BU ARALAR KORKMAYA BAŞLADIM SAĞ TARAFINAM SÜREKLİ AĞRILAR GIRIYOO..HELE BUGÜN IYICE SAĞ BACAĞIMI TAŞIYAMAZ OLDUMM....AYY KIZLAR DILERIM HEPİMİZ SAĞLIKLI BIRŞEKILDE ALIRIZ BEBİŞLEIMIZI KUCAKLARIMISAAA

ay evet yaaa yine gitti takvimler. bi var bi yok çok sinir.. tam da bugün 27 olacaktım

kızlar dün akşam yaşanan teknik bi arıza sebebi ile repler puanlamalar takvimler kaldırılmış.
hafta sonu düzenlemeler yapılıcakmışş
lülülülülülü

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim takvimim nerde yaaaaaaaaaaaaa şimdi farkettim :1no2:senağlama

evet Ya Gitmiş Takvimler Inşallah Tekrar Koyarlar Iyi Oluyo.neyse Temmuz Annişleri Nasilsiniz Bakemm​

yakında gelicek merak etme cicimŞeniz

off canım yaa sürekli bir degişiklik sitede aman yaaa iyi gelir inş. repleri cok takmıyordum ama takvim iyiydi bee ne güzel bugün kuzum 30 haftalık gözükücekti

kızlar ben bugün yataktan iyi kalkmadım anlatamam size bir uyandım kalktım aya ayaklarım davul gibi şişmiş üstüne basamıyorum bide şimdi baldırlarım nasıl acıyor anlatamam sanki saatler boyu yürmüş gibi canım acıyor yürürken bu nedir güzel hamişlerim yaa offfff hic bir sorunum yokken birgünde tepe taklak oldum valla benneyaptımkisenağlama

kızlar kime diyorum cvp versenize aaaaaaaaKötü Kazen

Canim Ben De öyle Kalkiyorum Tabi Bazen Sürekli Olsa Zaten Dayanamam.canim çok Fazla Ve Devamli şişiyosa Ayaklarin Doktoruna Sor.artik Dayanicaz Az Kaldi Bebişleri Kucağimiza Almamiza Umarim En Kisa Zamanda Geçer

yok be şekerim ilkkez başıma geldi uyandıgımda balon gibi şişmişti üstüne basamıyordum şimdide baldırlarım cok agrıyor yaa offff ilkez başıma geldi bidaha olmaz inş. :1no2:

AYY BUGÜN HASTANEDE Bİ YENİ DOĞMUŞ BEBİŞTEN KAN ALIYODULAR İÇİM GİTTİ RESMEN DAHA ÖNCE BEN ÇOK ALDIM KAN AMA ANNE OLUYORUM YA O YÜZDEN Mİ NEDİR ÇOK ETKİLENDİM.YAVRUM BENİM CİYAK CİYAK AĞLADI DURDU.EŞİMDE YANIMDAYDI ODA TUHAF OLDU BENİM OĞLUMU ÖYLE BAĞIRTIRLARSA HASTANEYİ KATARIM BİRBİRİNE DİYO.AYY BEBİŞİN ANNESİDE DIŞARDA KADINCAĞAZ HERHALDE SEZERYAN OLMUŞ AYAKTA DURAMIYO.AĞLAYI AĞLAYIP DURDU.BİRAN ONUN YERİNE KENDİMİ KOYDUM.ALLAHIM İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI GELİRDE CANLARI BÖYLE YANMAZZZ:teselli::teselli:

yok be şekerim ilkkez başıma geldi uyandıgımda balon gibi şişmişti üstüne basamıyordum şimdide baldırlarım cok agrıyor yaa offff ilkez başıma geldi bidaha olmaz inş. :1no2:

EVET CANIM YA ÜZERİNE BASILMIYO Kİ ÇOK ACIYO. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GEÇER CANIMŞeniz

cnm benimde sabah kalktığımda ayaklarımda ve kollarımda ağrı oluyor bazen sanki ağırlık çalışmışım gibi biz biraz daha önden gidiyoruz ya hafta olarak ben ona bağlıyorum bak sen 30. haftanı da bitirdin bundan sonra daha neler yaşayacağız merak ediyom hergün yeni bişeyle karşılaşıyoz neyseki az kaldı sabıryerimseniben

sorma yaa harbi agırlık calışmışım sanki cok kötü sızlıyor bide ne güzel bende olmuyor diye seviniyordum az kaldı nerdeyse hergün bişiyle karşılaşıcaz artık dogru diyosun allah yardımcımız olsun :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…