kızlarrrrr,bende temmuz annesiyim bebişş 11 temmuzda geliyor.hadi hakkımızda hayırlısı
kızlar düşünmeden yatın stres yapmayın valla bak eşimle bizde dün cok konuştuk herşey planlı giderken bebişim 2 hafta önden geliyor belkide haziran ortaları sonları gibi dogumum olucak o yüzden herşeyi daha erken cekmeye başladım yakın zamanda hemen gecelik falan alıcam hastane cantasını hazırlıycam mayısın ilk haftaları bakalım
kızlar yaa hamilelik takvimlerimize ne oldu.. yoklar:1shok::1shok::1shok:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim takvimim nerde yaaaaaaaaaaaaa şimdi farkettim :1no2:senağlama
yakında gelicek merak etme cicimŞeniz
yok be şekerim ilkkez başıma geldi uyandıgımda balon gibi şişmişti üstüne basamıyordum şimdide baldırlarım cok agrıyor yaa offff ilkez başıma geldi bidaha olmaz inş. :1no2:
kızlar ben bugün yataktan iyi kalkmadım anlatamam size bir uyandım kalktım aya ayaklarım davul gibi şişmiş üstüne basamıyorum bide şimdi baldırlarım nasıl acıyor anlatamam sanki saatler boyu yürmüş gibi canım acıyor yürürken bu nedir güzel hamişlerim yaa offfff hic bir sorunum yokken birgünde tepe taklak oldum valla benneyaptımkisenağlama