Temmuz Anneleri Buraya....

Gece bir ruya gördum ama nasil korktum...bidaha sabaha kadar uyumadim...rabbim inşallah sağ salim kucaklarimiza almamizi sağlar yavrularimizi

günaydin kizlarrrr
nasilsiniz
offf sikildim artik belimin ağrisindan şeyimin ağrisindan yürüyemiyorum ölüyorum resmen arada sanci yokluyo ama yok nafile

mrb arkadaşlar bende eylül annesiyim doğumum 22 eylül olcak ama ultrasyonda en son 5 ekim çıktı geriden gidiyoruz yani yavaş yavaş sona yaklaşıyosunuz ne güzel allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin tabi banada bu arada kızlar ben 7, aya yen girdim benimde şeyim çok ağrıyo neden acaba ya özellikle oturuyorum ya diyelim biraz sonra ayağa kalkamıyorum bazen arka tarafa vuruyo ağrısı sizinde öylemiydi ?

üff be yaa doguran yokmu halla ne uyuşuk karılarsınız siz be yaa :dance:

evet ya, gösterin artık temmuz ayının bereketini...ben saygımdan dolayı öne çıkıp doğurmuyorum, başkalarının sırasını almayayım diye, yoksa yapardım:)P
hadi sırası gelenler doğurun...
bu arada aşkito ne alemde, acaba gitti mi doğurmaya?

gunaydin seker hatunlar
vallaha doguran dogursun artik ben biraktim oluruna yoruldum bi sey demiyorum hayirlisiyla gelsin
bu sabah az cok sanci cektim
benim adam dio ki geliyor mu yoksa dedim nerde daha gelen giden yok
dogum sancisi olsa daha siddetli olur diom adam guluo artik netsin o da yoruldu beklemekdenkafamçokkarıştı

bugun son kontrolume gidiyorummm....bugun belli olucak inşallah sezaryanmı normalmi olacağım.normale müsait dedi doktorum ama kılo bir bebek olacağı için sezaryan olabilirimm.inşallah sağlıkla doğurmayı nasip eder Allahımmm .

CANIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.İNŞALLAH Bİ PROBLEM ÇIKMAZDA NORMAL DOĞUM YAPARSINN.HAKKINDA HAYIRLISI GİT GEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZZ:1hug:

insallah hic bi sey cikmaz da sende normal dogum yaparsin canim
hadi kolay gelsin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah :teytey:

inşallah canlarım yaaasenağlama ama çok korkuyorum doğumdan hala alıştırmadım kendimii senağlama geceleri uyuyamıyorum hiç hep doğum aklımdaa.3 gundur belimde kasığımda aşırı sancı var..suyla karışık akıntım oldu.iç çamaşırım bayağı ıslanmıştı ayırt edemedimm sumu değilmiydi bugun herşey belli olucak inşallah hayırlısıylaa

ya ben nediyorum ya ben sen gel bana sor
ilk o kadar sanci cektim acil sezaryen aldilar acilma 5 cm den fazla olmuyor diye
simdi de doktor tutturdu normal deniyeceyiz diye bende korkuyorum allah yardimcimiz olsun:teselli:

ya ben nediyorum ya ben sen gel bana sor
ilk o kadar sanci cektim acil sezaryen aldilar acilma 5 cm den fazla olmuyor diye
simdi de doktor tutturdu normal deniyeceyiz diye bende korkuyorum allah yardimcimiz olsun:teselli:

canım yaa normal olması çok zor gibime geliyor..inşallah olur normal ama bu çektiğin sıkıntıya değecekmii başka doktorlarada danışsan fikir alsan olurmu olmazmı?:uhm: olmaz diye biliyorum ben hatta doktorumada sordum olmaz dedi :uhm:

anacum hadi biz anlamios sanci nasildir nedir die ..senin ikinci bebegin ..gamyoncuiremsu sendemi anlamiyon :tomato:

bacım benim daha günüm var senle aramızda iki hafta var,erken diye anlamıyorum bide erkekle kız farklı olur diyolar oglumda belime hiç vurmadı bu hep belimde

bence hic korkmayin derim ben ilk dogumu 18 yasinda yaptim ikinciyide 21 ysimda simdi yine hamileliyim hic korkmuyorum hatta dogumun sonunda insan nasil mutlu oluyo onu yasamanizi isterim normal yapin derim

tabi canim normal yapcazda .. gelesi yok bizimkinin :roflol:

corummluu buyrun benim ?? DD

meraklıcım saat kaçtaydı kontrolun gelmedınmı daha hayırlı haberlerını beklıyoruzz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…