Temmuz Anneleri Buraya....

günaydın güzel hatunlarrrrrrr.. çorumlu nedir senin bu sancılardan çektiğin canım .. inşallah doğumun kolay geçer

insallah bakacagiz hayirlisi napalim
aman inatci olmaz insallah zaten basimda iki inatci yeter ucuncu olursa bana timarhane yolu gorundu ben istanbula giderim akil hastanesinekafamçokkarıştı
hayirlisi rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin insallah
neyse belki bu da tam gununde gelmek istiyor abisi gibi
doktorun dedigi gun gelir belki de yani tam 9 ay 10 gun :emir_bebek::sm_confused:

gunaydınlar....
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor...basamıyorum yere felan...bide yuruyunce dogum kolay olur, bol bol yuru diyorlar...ben yere basamıyorumki yuruyum....

ınşallah canummm.yalnız bıde 42 haftamı dolduracam derse yandın sen ozamann:roflol::roflol:sırnaşık şey.kız fransada delı hastanesı yokmuda ıstanbula gelecen türkıyedekı hastanelerı doldurmayalım lütfennn..zaten hastane sıkıntımız var hala .laelaelaelaelae:eek:klava:...

gunaydınlar....
ayaklarımın altından ateş fışkırıyor...basamıyorum yere felan...bide yuruyunce dogum kolay olur, bol bol yuru diyorlar...ben yere basamıyorumki yuruyum....

:roflol::roflol::roflol:gecmis olsun anacum
aynen benimde oyle cok aciyor ates gibi alaflaniyor vallahasırnaşık şey

ınşallah canummm.yalnız bıde 42 haftamı dolduracam derse yandın sen ozamann:roflol::roflol:sırnaşık şey.kız fransada delı hastanesı yokmuda ıstanbula gelecen türkıyedekı hastanelerı doldurmayalım lütfennn..zaten hastane sıkıntımız var hala .laelaelaelaelae:eek:klava:...

var olmaz mi hoert tumuz var bende oraya giderim nedim :çok üzgünüm:

gunaydınlar....

valla aynı dertten bendede var geçmış olsun şekerım alev alev yanıyorummmmmmmm..bıde acık şiştıler sankı sabah üstüne basınca acıyorlar ttabı bıde şeyımın ağrısı gırıyo araya afedersınız apış apış topal topal yürüyom bır sure sonra alışıyorum...

hepimizde hayırlısı ile dogursakta kurtulsak valla agrılardan...
izne ayrıldıgımdan beri 1 haftadır full yatıyorum, kavun karpuz misali...:roflol:

canım bişi istedikçe mutfaga gidiyorum okadar...buarada çalışırken evim daha temizdi en azından batıran yoktu:asigim:, şimdi her yeri .... göturuyor...:eek:

Kızlar bana yüzün çok değişti. göbeğin aşağıda diyorlar. Sizlerede aynı şeyi söylüyorlarmı. Ama gerçekten burnum ve dudaklarım birazcık şişti. Büyükler bu hafta gelir diyorlar. Anlaşılıyormudur dışardan acaba. Gerçi ultrason doktoruda bu hafta gelir dedi ya.

benim de burnum şişti bıdış...
hokkacık burnum patlıcana doğru gidiyo maşallah...:roflol: sırnaşık şey
çok halsizim,elim ayağım kalkmıyo,geceleri uyuyamıyorum iyice hasta gibi oldum fisfisfis

allam 37nci haftalarda dogumdan bahsediosunuzz :uhm:
40 inci haftama giricem ben nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeee

karni yarik yaptim kizlar ilk defa aman allahim guzel gozukuyor ama ben hic yemem sevmem yaninaniknanik
esim istedi bi yapiver de yiyeyim dedi iyi dedim tarif buldum nasil yapilcagini da buldum
hoppa koyuldum yapmaya ayakda kalmak ne yorucuymus yaws :1shok:
belim kirildi vallaha
neyse koydum firina pisti bakalim
tadi nasil yesin soylerim size sonra :dilcikar:

Kızlar bana yüzün çok değişti. göbeğin aşağıda diyorlar. Sizlerede aynı şeyi söylüyorlarmı. Ama gerçekten burnum ve dudaklarım birazcık şişti. Büyükler bu hafta gelir diyorlar. Anlaşılıyormudur dışardan acaba. Gerçi ultrason doktoruda bu hafta gelir dedi ya.

aynen banada öyle diyolar her önüme çıkan göbegin düşmüş doguracan diyolar.dışarda oglumla gezerken teyzenin biri yola düşürecen dedi güldüm

benimde göbeğimin düştüğünü söylüyo herkes yaa.bide bi komşum var beni her gördüğünde daha varsenin doğuma yüzüne vurmamış diyodu.bu sabah karşıulaştık çiğdem senin zamanında gelmiş dedi.çok tırstım.bu arada drumda temmuzun 10undan itibaren heran gelebilir artık hazırlıklı ol dediiii.

yüzümde şişmedii göbeğimde inmedii sancımda yokk...
8 günüm kaldıı hala tık yok bende...

valla benim belim kopuyor iki gündür belimden sancı vuruyor karnıma bilmiyorum neyin nesi şuandada çok agrıyor belim

valla benim belim kopuyor iki gündür belimden sancı vuruyor karnıma bilmiyorum neyin nesi şuandada çok agrıyor belim

anacum hadi biz anlamios sanci nasildir nedir die ..senin ikinci bebegin ..gamyoncuiremsu sendemi anlamiyon :tomato:

benim de belim agriyor kac gundur bi bugun az sancim oldu simdi hic yok
yok anam gelsin sancilar acilcaksa acilsin acilmicaksa ilki gibi o kadar eziyet cekmeyim alsinlar bebisimi hayirlisiyla

Gunaydin kizlar...
Benimde göbek yavas yavas iniyor...elim yuzum ayaklarim oldukça şişti...aynaya bakmak bile istemiyorum..
Sancilarda ara ara yokluyor...dunden beri akintim artti, şeyimde agriyor...bakalim cuma gunu doktorla randevumuz var...ne diyecek

X