- 16 Eylül 2007
- 6.256
- 18
canım bebek falan da umrunda değil ki onun...bak son ayımdayım daha hiç arayıp sormadı,ne yapıyosun,öldün mü kaldın mı demedi,7kat yabancılar soruyo ilgileniyo canın bi şey istiyo mu diye,o hiç sormadı çok ağırıma gidiyo...
şimdi bugün için de bebn çağırmadım oğlu çağırmış,gene beni arayıp da ben gelicembi şey ister misin demiyo...
offf offf deliricem yaaa
yok ne keyfifi yahu
zaten bi kac gundur cikamadim vallaha ayaklarim sismesinden
vallaha benim kiz da gelsin ben gezcem pek gezemedim kiz da ogluna da alip esimle birlikde gezeriz bahceye falan gideriz bu sene nasil olsa tatil yok
annemlere gideriz piknige gideriz bahceye gol kenarina gideriz yani umarim insallah
gezecem vallaha besik var nasil olsa bi de bebek icin tasima alcam ph gel keyfim gel insallah:teytey::teytey:
meraklıcım hadi bakalım sıra sende herhalde.sancılar nasıl anlatsana biraz.bu arada hidenniskodan haber varmı??
abtumacım şimdi okudum yazdıklarını üzülme sıkma canını dicem ama aynı dert bendede var.kaynanamla görümcem var yanımda.güya yardıma geldiler.sevinmiştim bana yardım edicekler diye ama nerdee herşeyi ben yapıyorum yemek hazırlıyorum temizlik yapıyorum onlar oturuyor ben iş yapıyorumm..Allahtan revamı bu? üzülme kendi evin sonuçta iş yapmaktan yemek yapmaktan gocunma... boşver bebişinide üzmee jeyyar
adasucum alip kizini ciksaniza disariya..
yoksa 40 ina kadar bebek cikarilmaz olayinami uyuyosun ?
walla ben gezerim..