Temmuz Anneleri Buraya....

evet çorumlu gez dolaş kendine bi şeyler al,kendini mutlu et...
doğumdan sonra dışarı çıkamıcaz...
ben hastane için 2tane güzel gecelik aldım,çıkışta giymek için de elbise koyucam çantama...
öfff öfff daha bebek eşyaları yıkanıp ütülenecek
ne yapıcam ben yaaa
kendimi çok tuhaf hissediyorum

evet kızlar valla degerini bilin şu anlarınızın cıkın dolaşın hava cok güzel boguldum ben evde daral geldi sinirden aglıycam dışarı cıkmak gezmek isitiyorum ama malesef :çok üzgünüm:

eşimde yıllık iznini kulanıyor evde oda sıkıldı adam tıraş olmaya gidiyim bari dedi cıktı bişide diyemiyorum adamda haklı yılık iznini evde sürekli yatarak geciriyor bunaldı haliyle ama bende bunaldım ben napıyımsenağlamasenağlama

evet adasu tahmin edebiliyorum canım Allah kolaylık versin sana...
ben şimdiden çok bunalıyorum,strese girdim bi de doğum sonrasını düşündükçe fena oluyorum...
şimdi bunalsam da dışarı çokma imkanım var ama bebek olunca hiç bi yere kıpırdayamıcaz,bu sene tatil de yok...işimiz çok zor...
yılın en güzel zamanlarını hamilelik ve doğumla geçiriyoruz valla Allah hepimize yardım etsin...
dışarı çıkmak isteyip de çıkamayacağını bilmek çok zor olsa gerek

evet yaa sorma doktora gittik dışarı cıktık yaa sanki kac senedir cıkmıyomuşum gibi hissetim sanki hapisten yeni cıkmışım gibi dışarının havasını icime bir cekişim vardıki hic sorma taksiyi kapıya cagrıcaktı eşim dedim boşver biraz yürüyim taksi duragına kadar yürüdüm ama kısa mesefeydi olsun o bile 1 haftadır dışarıya cıkmayan ben icin yetti ama duramıyorum şimdi hava cok güzel eşimde durmak istemiyor sürekli bakkala markete bankaya gidip duruyor

ben tatil sitelerine bakıyorum,sanki tatile gidebilecekmişim gibi araştırıyorum falan...
çok canım sıkılıyo...off diyorum keşke 1kaç ay önce ya da sonra olsaymış,ama napayım kısmet böyleymiş,hayırlısı buymuş demek ki buna da şükür diyorum ama valla çok bunaldım sıcaklardan...
bi de biz arabamızı sattık,bi yere gitmek isteyince dolmuşla ya da taksiyle gidip dolaşıp geliyoduk...
ama şimdi bebek olunca arabasız bi yere çıkılmaz,çok zor...o da bunaltıyo beni

yok ne keyfifi yahu
zaten bi kac gundur cikamadim vallaha ayaklarim sismesinden
vallaha benim kiz da gelsin ben gezcem pek gezemedim kiz da ogluna da alip esimle birlikde gezeriz bahceye falan gideriz bu sene nasil olsa tatil yok
annemlere gideriz piknige gideriz bahceye gol kenarina gideriz yani umarim insallah
gezecem vallaha besik var nasil olsa bi de bebek icin tasima alcam ph gel keyfim gel insallah:teytey::teytey:

inşalah öyle yaparsın canım hepiniz mutlu olursunuz..
benim hiç umudum yok eve tıkılıp kalıcam,delirmezsem iyi...
benim koca da manyak valla hiç anlamaz loğusalık bunalımı falan,inşallah her şey kötüye gitmez,çok karamsarım nedense

tatlım benım kayınvalıdem alt katımda oturuyor o bıle sormadıkı ama allah a şükür torunun eksıklerını aldııı..hatta bana pijama takımı bıle almışş..ama aşerdığım dönemlerde ne eltım ne o hıç sormadılar bıle..ben laf arası getırım söyledım hiç duymazdan geldıler komşular bıle sordu onlar bışı yapmadılar kendım yapıp kendım yedımm..ama hep güleryuz gösterıyom benden bır şıkayette bulunamazlar sen kazanırsın canım boşverr sıkma canını sen alttan al..ve orası senın evın ıstedığın gıbı rahat oll...canını sıkmaŞeniz

perıhancım bende öle düşünüyomdaa bızım kayınvalıde dışarı çıkmama bile alınıyor ama benım dınlemedığim için bişicık dıyemıyorrr..saolsun koçisim benı hala gezdırıyo ıl dişina felan çıkarıyo doğuracam yollardaa....

ebtuna canim cok karamsarsin..kendine gel biraz..orasi senin evin ..
diosunki esim sabah cikacak gece gelecek .. ve kaynanan yüzünden neredeyse bosanacak duruma gelmissiniz zamaninda..
senin yerinde olayim hic pas vermem ..istedigim gibi yatar istedigim gibi kalkarim ..

esin gelincede bi muhabbet bi muhabbet yaparsin kaynanacigina :roflol:

hiic kafama takmazdim walla.. yemekte yapma is de yapma..yaptir ona :)
madem yardima gelio.. en azindan esin öyle düsünmüss.. yerimseniben

adasucum alip kizini ciksaniza disariya..
yoksa 40 ina kadar bebek cikarilmaz olayinami uyuyosun ?
walla ben gezerim..

ayyy ne güzel söylemişsin canım yaaaaaaaa
keşke yapabilsem,kaynanamı görsen anlarsın kendine hayrı yok,oturduğu yerden kalkmaz,hiç bi iş yapmıyo,bütün gün ah uh diye gezip durur...muhabbeti desen çok fena,hiç anlaşamıyoruz...çok büyük sorunlar yaşadık ama hala vazgeçmiyo bazı şeylerden...
valla ben bi tuhaf oldum çok karamsarlaştım,psikolojim çok tuhaf...
sizler ne güzel iyisiniz galiba,bebek gelsin diye sabırsızlanıyosunuz...bi ben miyim perişan?

kızlar bu arada demin cesaretimi toplayıp tartıldım 85 kilo çıktım a.s
valla sevindim çünkü en son 83tüm bi daha tartılmaya korkmuştum...çok korkuyodum 90 olcam diye
Allaha çok şükür 85çıktı...zaten dua ediyodum 85le bitirsem diye...
kızlar son ayda çok kilo alınmıyomuş di mi?hatta duruyo kilo alımı diyolar,sizde nasıl oldu ben pek takip edemedim...
bi deee...............asıl büyük sorunum:ben kokuyorum yaaaaaaaaa:1no2: :1no2: :1no2:
çok pis kokuyorum ve kendi kokumu alıyorum çok rahatsız oluyorum...sürekli duş yapıyorum ama 1-2 saat sonra gene başlıyo...eskiden hiç kokmazdım,çok kötü bi şeymiş buuuuuuuuuuu
sizde de oluyo mu?ne yapsam :a015: :uhm:

meraklıcım hadi bakalım sıra sende herhalde.sancılar nasıl anlatsana biraz.bu arada hidenniskodan haber varmı??

gencizam inşallah canım yaa.kanala yerleşirken çok sancım oldu kasıklarımda çok ağrı oldu çatım çatladı resmen :bbo: sancılarım kasıklarımdan belimden giriyor..akıntım su gibi gelmeye başladı...inşallah yakındır.pazartesi nst ye giricem doğurmazsam inşallah coksekeriremsu

abtumacım şimdi okudum yazdıklarını üzülme sıkma canını dicem ama aynı dert bendede var.kaynanamla görümcem var yanımda.güya yardıma geldiler.sevinmiştim bana yardım edicekler diye ama nerdee herşeyi ben yapıyorum yemek hazırlıyorum temizlik yapıyorum onlar oturuyor ben iş yapıyorumm..Allahtan revamı bu? üzülme kendi evin sonuçta iş yapmaktan yemek yapmaktan gocunma... boşver bebişinide üzmee jeyyar

yaa canım yaa Allahtan reva mı bu valla?benim canım çok sıkkın,kaynanam iş yapmayı bırak oturduğu yerden kalkmaz...tek derdi yemek yapmak,yemek yemek...şimdi bi sürü şey ister,çok boğazına düşkün...bi yemek yapar,mutfak birbirine girer...istemiyorum onun yemeği de şurda kalsın...
bi de iş yapmasını da geçtim ben onla hiç anlaşamıyorum,çok problemler yaşadık,yenilir yutulur şeyler değil...kocam için kapattım ama unutulmuyo işte...yani yanında da hiç rahat edemiyorum,bi de çok meraklıdır,her şeyin içinde...offf offf düşündükçe daralıyorum valla...
yaaa bizim en zor zamanlarımız,ben kendimi o yataktan o yatağa atıyorum,hava çok sıcak,çok bunalıyorum...bi de bunlarla mı uğraşcaz yaa
çok canım sıklıyo valla

adasucum alip kizini ciksaniza disariya..
yoksa 40 ina kadar bebek cikarilmaz olayinami uyuyosun ?
walla ben gezerim..

canım o 40 falan olayına inanmıyorum cıkılır aslında ama okdar kücük ki dışarsıda feci sıcak kıyamıyorum ana kucagına koydugumda icinde kayboluyor rahat edemiyor yoksa cıkardım kucagıma alıpta dolaşmak istemiyorum bide nazardan korkuyorum bilmiyorum yaa 40 kadar bekliycem sanırım
ama yarın dışarı cıkıcaz biraz eşimle ehliyetlerimizi almaya gidicez benimde gitmem gerek imza atmak icin kızımda biraz hava almış olur benim icinde biraz degişiklik bakalım

cikarin vallaha bi sey olmaz allahin izniyle nazar boncugu taksırnaşık şeydua et nazar degmesin diye
eve gelince de oku biseycik olmaz insallah
ben cikarcam vallaha
zaten bi iki hafta dogdukdan sonra doktora gitmek gerekiyor kilosu boyu sagligi icin şakkıdı

günaydınnnnnnnnnnnnnnn.............heyyyy uyuyormusunuz daha uyanmadınızmıııı......yoksa doğuranlarmı varrrr..araızda hadı kımler burdaaa....

ne uyumasi anacummmmmmmmmmmm
gunaydin seker hatunlar ben burdayim burda bizim kizin cikacagi yok sanirim
sanci falan hic yok 4 gun oldu:teytey::teytey:

perıhancım valla bukadar lafa göre bu kız gelmıyoryaa.çok ınat olacak anacım bu çokkkyandın sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…