Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurcan abla gecmis olsun.. allah yardimcin olsun ..
corummlucum canim seninde evlilik yildönümün kutlu olsun .. cocuu odasinda yatirabildinmi bari dün :roflol:
sagol sekerim
yok anam ne dion sen oglan odasinda uyudu ama bizde tik mik yok geberiom zaten yatakda donemiyorum
artik bu aksam tesseli etmeye calisagim insallah tabi bizim heruf poposunu kaldirsa pardon baska tovbe tovbe
iycene kafayi siyirdim hadi hayirlisi :uhm:
normalde kontrolum haftaya sali idi amadün gece ve bugün çok rahatsiz olunca doktorumu aradim oda yarin gelin bi kontrol edelim dedi bende gida zehirlenmesi felan oldum diye çok üzüldüm ...ama hareket ettiğini söyleyince mideni üşütmüşsündür hem son aylar normal dedi sakin ol bir problem yoktur dedi bakalim yarin gidicez inşallah bir sorun yoktur kizlar çok canim sikkin...
normalde kontrolum haftaya sali idi amadün gece ve bugün çok rahatsiz olunca doktorumu aradim oda yarin gelin bi kontrol edelim dedi bende gida zehirlenmesi felan oldum diye çok üzüldüm ...ama hareket ettiğini söyleyince mideni üşütmüşsündür hem son aylar normal dedi sakin ol bir problem yoktur dedi bakalim yarin gidicez inşallah bir sorun yoktur kizlar çok canim sikkin...
kızlar dun gece yine kabustu..saat 1 de yattım 2.30 da kalktım
sonra 6 da uyumusum 8.30 da gözlerimi actım..
Muhtemelen bu gece de heyecandan uyuyamayacagım ...
Uykusuz geceler basladııııııııııııııı