Temmuz Anneleri Buraya....

gözün aydın hilmiyecim ne mutlu arkadaşına sende seninki gelene kadar onu koklar seversinn gözünüz aydın...

senace doğum yapalı çok olmuştur şimdi allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere...

askitocum başınsağ solun öncelikle güzl bir rüya görmüşsünn allah hayırlara çıkarsın inşallah...

bekleriz arada bize kızlar bakın bizde de kimse yok diye arada bizde size kaçıyoruz bizim temizliklerle başımız dertte herkes bebişlerin odalarıyla uğraşıyor sizinde doğumlar başladı yavaş yavaş dökülüyoruz benimde 9 ağustos olmasına rağmen dr. 19 temmuzda başlayabilir dedi galiba bizimde bi çoğumuz temmuza kayıyor Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inş. sizde doğumlar başladı bizde bi tek şimdilik Kezbancım alıyor ilki sonrasında bizde dökülürüz kısmetse

benimde 3 sene önce babam vefat etti bende onun yanımda olmasını ve benim oğlumu görmesini çok isterdim ama kısmet olmadı ama ben onun gördüğüne eminimm yanımda olamsada...

merhaba kıssslar,canım çok sıkılıyor,bişeyler yapmak istiyorum ama güç bulamıyorum kendim de..normaldir heralde.ne güzel bazılarımız annne oldular bile darısı bize benim de az kaldı sayılır,ama zaman geçmek bilmiyor sanki.ne önerirsiniz?doğum çantam da hazır..dün ilk defa nişan gibi bişey gelmişdi,çok korktum,panikledim..doktoruma tel açtım,normaldir dedi,bugün de nts ye girdim herşey güzel gidiyor bakalım..sıcaklarla da boğuşuyoruz,allahım inş.bize kolay doğum nasip eder..

kızlar ben merak ediyorum sizleri yazamasamda okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı her ne kadar haziranda doğum yapmış olsamda temmuzun gelmesi beni genede heyecanlandırdı bgn...aylarca burda duygularımızı dertlerimizi paylaştık sabırsızlıkla temmuzun gelmesini bekledik...temmuz anneleri çook şanslı çoook...hepinize rabbim kolay doğumlar nasip etsin...:asigim::asigim::asigim:

ah ah doktor dedi normal dogum yapman icin hic bir engel yok dedi bugun konustuk nasilsiniz dedi
cok yorgunum dedi normal dedi kendinize sakin birakmayin dedi kotu dusunup de moraliniz bozulmasin diye:dilcikar:
tamam tansion iyi
acilma normal yani tehlikeli degil dedi yani hemen baslicak diye bi sey yok dedi
dogum :bbo:her an hersey olabilir dedi
simdi de gelebilir dedi sonra da dedi senağlama
yani bi 23 gun daha beklicem nasil bekliceksem
aglicaktim orda kendimi zor tuttum :1no2:
bebegim kizim masallah herseyi iyimis 3kg006 dogmasi lazimmis yani o civarlarda :1rolleyes: yani normal dogum icin herseyi yapcakmisiz bakalim hayirlisi tek istedigim su an rabbim bana en kisa zamanda dogurmayi nasip etsin insallah cunku cok agriyor belim karnim alttan bakinca sonra bi de bi kucuk makine degil de biseyle sivi aldi yani ne bilim her neyse canim bi acidi var ya
bi saat eve gelene kadar agri cektim ama hala burdayim senağlama
az gelince yattim yatagima saga donuyorum sanki altimdan beni yirtiyolar kemiklerim sizliyor donemiyorum saga sola vallaha :bbo:
simdi gene basladi sancilarim belden karnimin alt tarafindan bi de sol tarafindan

ha bu arada hafsaa nerde ya dicem dicem unutuyorum
dogurdu ellem :1shok:

çorumlucum sabret gülüm..az kaldı bak temmuzada gırdık allah yardımcımız olsun cümlemizinn

huhuhuhuhuhuhuuhu uyudunuzmu kızlarrrr kımseden ses çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr

yok anam bacim ne uyumasi salonda tv izliyoruz esimle geldim
bunaldim cam acik ama bugun hava pek daraltti beni ya
bugun evlilik yildonumuz esimle 4 sene olmus vay be

:TEBRIKLER CANIM..Dh NIDE SENELERE İNŞALLAH.........,BEN BU GECE ÇOK KÖTÜYÜM MİDEMDEN UYUYAMIYORUM..YAAAAAAA ISTIFRA ETTIM GENE SABAH NASIL OLACAK BILMIYORUM..ALLAHIM YAA ILK AYLARIMDA BÖYLE OLMAIDIM ŞİMDI NEDEN BÖYLE NE YESEM YARAMIYOR...:1no2:senağlamasenağlama

Günaydın kızlarrr... Uyanın bakayım uyuyan güzellerrrrrr sırnaşık şey sırnaşık şey

ah ah ne uyumasi vallaha oldum bittim agridan sancidan
ya ben dayanamiyorum artik
catimin kemikleri kitiridiyor habire ses cikiyor yatakda saga sola donerken cok canim aciyor ne yapcam ben ya
dayanamiyorum gece nasil agladim ya ciksin rabbim bebegim nolur cok kotuyum su an bile agliyorum agridan sinirden ya sabirrrrrrrrrrrrr

günaydın hatunlar

Çorumlucum tebrik ederim nice mutlu seneler inşallah eşinle ve çocuklarınla beraber

günaydin kizlarrr
offf zorlu bi geceden sonra nihayet güne çikabildimmm
çorumlu canim ayni şeyleri bende yaşiyorum hakkatten bunalmamak elde değil
bu arada nice mutlu huzurlu senelere kocişin ve bebişlerinle
kizlar hafsaadan haber yok kesin doğurmuştur benden sölemesiii
nerelerde bu kiz ayolll

çorumlucum öncelikle eşinle ve çocuklarınla beraber daha nice mutlu seneler diliyorum...
senin niye bu kadar sancın oluyor anlam veremiyorum. hem de ikinci doğumun olacak. vücudunun az çok alışmış olması lazım gibi geliyor bana. ben tahtaya vurayım en iyisi... uykusuzluk dışında bi problemim yok çok şükür.

Son düzenleme:
sagolun kizlar he ya dun 4 sene oldu
dedim esime bak sana 2 tane yavru verdim 4 senede masallah dedim nasil guluo:asigim:
allahim ne buyuk yarabbim olmayanlara nasip etsin artik bu son olsun benim icin insallah yerimseniben
ghaneli canim cok kotu oluyor gece ya kitir kitir ediyor kemiklerim donmekde cok zorlaniyorum habire agliyorum vallaha cok yoruldum allahim sabir etsin ne diyem baska
insallah kolay dogururum senağlamasenağlama

X