Temmuz Anneleri Buraya....

meralcim merhabalar...çok sevindim işte son gunun olduguna, evde olmak garip bişi ama insan alışıyor...

daha hiç temizliğede yerleşmeyede baslamadık...bebişimin odasıda hazır değil ama akşamları sancılar girdikçe beni bir telaş alıyor...pazartesiden itibaren annemle ablam gelecek...2-3 gunluk işimiz var diyorlar...hadi hayırlısı olsun...

benimde bugün son günüm meral yaw garip geliyor sanki işten ayrılıyormuşum bir daha gelmeyecek mişim gibi halbu ki evden çalışacağım evde sistei kurduk uzak erişimle çözeceğiz olayı umarım dinlenmeye fırsatımız olur belki haftaya pazar anne olurum bende bizim kız hala kanala inmedi hala yukarda bakalım herşeyin hayırlısı hepimiz için

Dün özel eşyalarımı almak için çekmeceleri, dolapları boşaltırken bi tuhaf oldum. kendimi işten ayrılıyormuş gibi hissettim. ama bir gün bile daha çalışacak halim yok artık. bitmiş durumdayım. yürüyemiyorum bile. o yüzden iple çekiyorum akşamı...

rose cim geçmiş olsunn kendine dikkat ett
melekkçim doğum günün kutlu olsun canım senin kız beni dinlemiş benim oğlanı bekliyoo
meralcim ilkyascım hayırlısı olsun oh sizde artık bi uzanıp dinlenin adınıza çok sevindim iyi bile dayandınız kızlarr
oncacım sende takma kafaya temizliğinde biter bebişin eksiklikleride kolay gelsin canımm

gunaydin hanimlar

oh oh iste son gun ne guzel sonra dinlenirsiniz evinizde pasa pasa bebisleri beklersiniz bizler gibilülülülülülü

benim ara ara adet sancisi gibi agrilarim var

yatarken saga sola donerken
kemiklerim kitir kitir yapiyor sinir oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaa:kızgın:

sağol çorumlu... nihayet dinlenme sırası bize de geldi... sancının ne olduğunu ben dün akşam anladım. şiddetli adet sancısı gibi bir geldi pir geldi. gözlerim yaşardı valla. korktum doğumdan biran :)) sabaha kadar ara ara yokladı ama neyseki geçti şimdi.

sen iyi dayanıyorsun... hem diş hem sancı iyi götürdün. bravo sana...

rosecim gecmis olsun canim.. hamileligimin basindan beri mide rahatsizligi cekiorum..cok zor.. allah yardimcin olsun..

bu aradanedense uyku tutmadi bir türlü..agrim sizim yok rahat batti sanirsam :roflol::roflol:

evet hılmıycim berbat bişi allah a şükür bugün ıyıyım ilaçlar işe yardı..bencede mıllet ağrıdan uyuyamaz sneıde rahat dürüyor galıba geceleri :roflol::roflol:

merlacım ne güzel dınlen artık işte biz sürekli evdeyken zor dayanıyoz siz çalışırken daynmaya çalışıyonuz...

gelin anacum gelin cikarttin benim kizi surdan ay kurban olurum ah gel gel bekliom vallaha:roflol::roflol::roflol:

vallaha meral abla demiom ya bilmem abla mi desem neyse :eek:
vallaha gercekten nasil dayaniyorum bende anlamiyorum ben cok sabirliyimdir herkes ole der al sana iste sabir şakkıdı

gelin anacum gelin cikarttin benim kizi surdan ay kurban olurum ah gel gel bekliom vallaha:roflol::roflol::roflol:

vallaha meral abla demiom ya bilmem abla mi desem neyse :eek:
vallaha gercekten nasil dayaniyorum bende anlamiyorum ben cok sabirliyimdir herkes ole der al sana iste sabir şakkıdı

yok yok ne ablası... zaten sizlerin yaşlarını gördükçe kendimi yaşlı hissediyorum bi de abla demeye başladınız mı of offf atın beni denizlereeeeeee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

kıslar bıldışım yok ortalardaa.nerelerde acaba izmır sıcaklarında erken mı doğuma gıttı ne ettı buu.....doğuranlarında sesı soluğu kesıldı..bıkaç kişiden bAŞKA KIMSE YOK ORTALARDA....

KISS MERAL BIZIM GÜNLERIMIZ SENLE AYNI BAKALIM HAGIMIZ ÖNCE DOĞURACAĞIZ..KIII SENIN KISINI ALCEM BEN OĞLUŞAMAAAA...VERIMISINN KII ÇANAKKALEYE

kıslar bıldışım yok ortalardaa.nerelerde acaba izmır sıcaklarında erken mı doğuma gıttı ne ettı buu.....doğuranlarında sesı soluğu kesıldı..bıkaç kişiden bAŞKA KIMSE YOK ORTALARDA....

KISS MERAL BIZIM GÜNLERIMIZ SENLE AYNI BAKALIM HAGIMIZ ÖNCE DOĞURACAĞIZ..KIII SENIN KISINI ALCEM BEN OĞLUŞAMAAAA...VERIMISINN KII ÇANAKKALEYE

bıdışımı ben de merak etmeye başladım. dün de yoktu...

önce bi oğlunu görelim bakalım.. boyunu posunu bi süzelim sırnaşık şey sırnaşık şey bizden kız almak o kadar kolay değil jeyyar jeyyar başlık parası da çok isterük.

Ozaman bizimde senin kisini görmemis lazim şekerimm..belki senin kizin çirkin olcekkk boşuna gitmesin başlik paralariii...sırnaşık şeysırnaşık şey.....demı ama ..hem benım oğlum boylu boslu olacak meral teyzesı doktor amcası öle süledıı..yaaa:dance::dance::sm_cool:

benim sancılarım arttı bugun sağlık ocağına gittim bebeğim kanala yerleşmiş..ebemiz gelebilir dedi artık bebeğimiz.inşallah çok sabırsızlanıyorum artık gelsin bebeğim :nazar:

hayırlı olsun canım,ne hissettin korkmadın mı?
ben çok heyecanlanıyorum,korkuyorum da galiba...
hem doğumdan hem de sonrasından...
sonrasından daha çok korkuyorum galiba...
psikolojim çok tuhaf

meraklıcım hadi bakalım sıra sende herhalde.sancılar nasıl anlatsana biraz.bu arada hidenniskodan haber varmı??

corumlu varya en cokta senin dogum hikayeni merak ediyorum dogur artık bacım :dance:

corumlu varya en cokta senin dogum hikayeni merak ediyorum dogur artık bacım :dance:

ah ya ben ya ben nasil merak ediyorum kendi dogumumu var ya
ilki acilen sezaryen oldu ya
simdi doktor normal deyenecez dedi kafamçokkarıştı:bbo:
hem korkuyorum hem heyecanliyim
dikislerim acilir diye korkuyorum
yada alttan yirtilma falan olur yada keserler
yada bebek cikmazda cekerler diye aman ne bilim iycene strese soktum kendimi laelaelaelaelae:1shok:

X