Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar biraz önce Semra burdaydı... Muayeneye gelmiş. Herşey gayet iyiymiş. Selamı var.
Hiden senin sezeryan yarın di mi? Eh uyuyamaman gayet doğal sanırım.. İnşallah sorunsuz geçer de güzel haberlerini tez zamanda duyarız...

HEPINIZI ÖPÜYORUM ...

kandilmc2se5.jpg

arkadaslae hepinizin kandili mübarek olsun..
üç aylara girdigimiz su günlerde bebegimi kucagima alacak olmak da ayri bir sevinc..

hayırlara vesile olur inşallah..

Herkezin kandili mübarek olsun... Bu mübarek gecede hepimizin evlatları için dua edicem sağlıklı mutlu huzurlu sevip sayıldıkları uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir ömür sürsünler diye. Amin.

neyse bende gidim bi yikanayim dus alayim
evi bitireyim rahatlayim cantam bitsin kurtulayim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben çantamı bitirdim ve kızımın odasının köşesinde duruyor...bakalım kaç gün kalacak?

bende bütün eksiklikler tamamladim ama daha çantaya koymadim yaa bi türlü elim gitmiyo hep erteliyorum allahim inşallah hazirliksiz yakalanmaam

kızlar dun gece yine kabustu..saat 1 de yattım 2.30 da kalktım
sonra 6 da uyumusum 8.30 da gözlerimi actım..
muhtemelen bu gece de heyecandan uyuyamayacagım ...
uykusuz geceler basladııııııııııııııı

ayy canım benim heycanını cok iyi anlıyorum ama uykusuz geceler yarından itibaren başlıycak senin icin ben dogum yaptıgımdan beri bir hafta oldu dogru dürüst uyumuş degilim hee uykusuzluktan ölüyomuyum hayır bir iki saat uyuyorum oda yarı gözü acık vaziyette kızım aglarsa duyamam diye ama bi gaz bile cıkarsa uyanıyorum cok hafif uyuyorum cünkü sürekli ayakta uykusuz geceler 1,2 saatlik uykular ama alıştım artık sende alışıcaksın hayırlısıyla git gel inş. :dance::dance:

bugün benim doğum günüm belki kızım doğum günümde gelir diye bekledim ama yok hayırlısı inşfisfisfis

dogum gunun kutlu olsun melek esinle bebeginle nice senelere insallah bebegin gelir merak etme onlar isini biliyor baksana

benim canta daha bitmei kiyafetler yikaniyor onlar yikansin kizimin kalanlarini koycam cunku doktor kilolu dogmayacak pek dedi bakalim ondan diger kiyafetleri koycam en kucuklerini

saol çorumlucum iyi dileklerin için son hazırlıklarını yapıyon ha hadi hayırlısı kandilinde mübarek olsun canım a.s.

Kizlar kandiliniz mübarek olsun , birbirimize dua edelim inş..

Melekcim doğum günün kutlu olsun ..

kandılınız mubarek olsun arkadaşlar bu güzel gecede bırbırımıze dua edelım...

bugün mıde rahatsızlığım için doktora gıttıım..hamıle kalmadan once var olan mıde rahatsızlığım yanı reflüm yıne debreşmış hamıle kalınca tedavıyı yarıda bırakmıştımm...doktorum bırkaç tane ılaç yazdı...rennie şurubu ıçıyordumm gavıskon verdı bu sefer yıne çokta yapabıleceğimiz bişi yok dedı bebişim iyiyiymış kanala yerleşmış ama daha aşağı ınememış mıde rahatsızlığın yüzünden belkı erken gelebılır ama günün 29 temmuzda bıtıyor dedı.:çok üzgünüm:.20sınden sonra bekleyelım bız onu dedı bakalım ne zaman gelecek bızım oğluş ınşallah ağustos ayını beklemem..allah a şükür mıdemdakı rahatsızlık geçtı bıraz ŞenizŞeniz.ağrımda yok ama bazen sancı gırıyor karnıma çok hafıften..allah yardımcımız olsunn...hidencim hayırlı haberlerınız beklıyoz canım herşey yolunda gıder ınsallah

kandılınız mubarek olsun arkadaşlar bu güzel gecede bırbırımıze dua edelım...

bugün mıde rahatsızlığım için doktora gıttıım..hamıle kalmadan once var olan mıde rahatsızlığım yanı reflüm yıne debreşmış hamıle kalınca tedavıyı yarıda bırakmıştımm...doktorum bırkaç tane ılaç yazdı...rennie şurubu ıçıyordumm gavıskon verdı bu sefer yıne çokta yapabıleceğimiz bişi yok dedı bebişim iyiyiymış kanala yerleşmış ama daha aşağı ınememış mıde rahatsızlığın yüzünden belkı erken gelebılır ama günün 29 temmuzda bıtıyor dedı.:çok üzgünüm:.20sınden sonra bekleyelım bız onu dedı bakalım ne zaman gelecek bızım oğluş ınşallah ağustos ayını beklemem..allah a şükür mıdemdakı rahatsızlık geçtı bıraz ŞenizŞeniz.ağrımda yok ama bazen sancı gırıyor karnıma çok hafıften..allah yardımcımız olsunn...hidencim hayırlı haberlerınız beklıyoz canım herşey yolunda gıder ınsallah

sagol canim seninde mubarek olsun nice daha guzel uzun kandillere esinle bebeginle insacok cok gecmis olsun insallah cok agri yapmaz migde yanmasi cok fena vallaha
ve oglusunun gelmesi agustosa kalmaz allahin izniyle dua et bugun dualar kabul olurmus :teytey:
rabbim hepimizin yardimcisi olsun :asigim::1hug:llah yerimseniben

Günaydın kızlar... Bugün işyerinde son günüm nihayet :dance: :teytey: sabaha biraz telaşlı başladım. sabah kalktığımda çamaşırımda bir iki damla kan lekesi gördüm. akşam da sancım vardı kasıklarımda epey. eyvah geliyor mu bu kız diye düşünmeye başlamıştım. gelince hemen doktoruma gittim, muayene etti ve nst'ye bağladı ama bişey çıkmadı. neykesi açılmam yoktu, sancım da yoktu... en azından bi hafta daha beklesin de evde dinleneyim biraz, hem de eksikleri tamamlayım...

X