Temmuz Anneleri Buraya....

çorumlu nice yıllara 8 .yılında 4 bebeginle kız beni unuttunmu girmiyom sohbete az kaldı doguracam ben 23 günüm kaldı

inşallah canım inşallah hepimiz kolay doğum yaparız zor valla kalça ağrıları beni mahvetti

uykusuz bır gecenın arkasından herkese günaydın....çok yorgunum ıstıfra etmekten mıde bulantısından bıktımmm.. bel bacak ağrılarından da tabııı.bunun yanında bide aşağısı çok ağrıyo dönerken çok canım yanıyoo çorumlucum senın çatı ağrın gıbı sanırım ayrıca gündüzlerı küçük tansıyonum düşüyo büyük olan çıkıyo bu nasıl şey anlamdım yaaa bırı 14. bırı 5 ,,,bırı 13 bırı 4..takatım yokk.ağrıları olmayanlar tahtalara vurun 1-2 hafta once bende bışıcık yoktu ama şimdı bıran once gunum gelsın dıye beklıyorummm.rabbım hepımızın yardımcısı olsun kızlarr...

kızlar sizdede oluyor mu sürekli uykum var ayakta uyuyorum resmen dün 9 da uyuyakalmışım sabah 8 de uyandım eşimde nerde eski sen diyor:) benim hamile olduğumu unutuyor da

amin kizlar sagolun
hayirlisi ile dogursak azcik olsa rahatlicaz en kotusu benim bu agrilar yoksa hic baska derdim yok hamilelikde kurban olsun annesi onlara yaws:asigim::1hug:
yelsan yok canim unutmadim ama pek girmiorum sohbete agrilardan oluyorum vallaha

kızlar günaydınnnnnnnn ...dün akşama kadar hastanedeydik .. kızıma kasık fıtığı teşhisi konulşdu ..ağustos 28 e gün verdiler ameliyat olacak .. inşallah bende o zaman kadar toparlanabilirim

kızlar günaydınnnnnnnn ...dün akşama kadar hastanedeydik .. kızıma kasık fıtığı teşhisi konulşdu ..ağustos 28 e gün verdiler ameliyat olacak .. inşallah bende o zaman kadar toparlanabilirim

CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN BENİM YİĞENİMDE GEÇEN YIL OLDU 3 YAŞINDAYDI AMA ÇOK ÇABUK TOPARLADI HALA HER ÖNÜNE GELENE AÇIP AMELİYAT YERİNİ GÖSTERİYO.HELE PİJAMALARINI HER GÖRENE BU BENİM AMAYLAT PİCAMALARIM DİYOO.PİSİKOLOJİK OLARAK DEMEKKİ AĞIR GELDİ.AMA ŞİMDİ ÇOK İYİ TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM SIKMA CANINI:1hug:

cok cok gecmis olsun zaman insallah sende o zamana kadar dedigin gibi toparlanmis olursun aminnnnnnnna.s.

nurcan geçmiş olsun canım yaaa. kızın kaç yaşında?
çorumlu vallahi senin için dua edeceğim ağrın azalsın diye...
yalancı kasılmalar hepimizde varartık. ha gayret, sayılı günler çabuk geçer...
bu arada ben dün doktora gittim, doktor herşey yolunda dedi, haftaya nst'ye bağlayacakmış...bundan böyle haftada bir nst olacakmışım. bebek iyi dedi de, kilosu sadece 2500 gr. çok kafaya taktım, niye bu kadar küçük diye. doktor normal dedi, ki benim tecrübelerime göre karnın 3 kiloya yakın bir bebek taşıyor gibi dedi...
ama benim içim hiç rahat değil.
acaba ne yiyip içsem de kilosunu artırsam, sütüm, etim, meyvem, sebzem de eksik değil ama...
offf ya

nurcancım çok geçmiş olsun... inşallah başarılı bir şekilde geçer ameliyat ve kurtulur kızın...

shprit bence kilosunu takma çok. beslenmene dikkat ediyorsan o alacağını alıyordur zaten. sağlıklı olması yeter. hem zaten doktorların dedikleri genelde tutmuyor. daha fazla da olabilir. doğana kadar 3 olur zaten. o da yeter..

sağolun kızlar kızım 8 yaşında ..

ghaneli dr da zaten yatış vermicem aynı gün taburcu etcem dedi..sabah ameliyat olucak akşama evde dedi.. benim kızımda azıcık nazlı iniallah kolay atlatırız

Canim endişelenme mizmizlanir ama çabuk atlatir.miz mizliğida benimle daha fazla ilgilenin demek için

nurcan geçmiş olsun canım canını sıkma hemen toparlar

bencede canım kilosunu takma 3kg olur 3kg da iyi kilolu olması seni zorlar canım

çorumlu nice yıllara cnm , maaaaaaşallaaaahh :nazar:

nurcan cnm çok geçmiş olsun , Allah beterinden saklasın napalım bu da geçer :teselli:

çorumlucum nice senelere inşallah canım...

geçmiş olsun canımmm allah yardımcın olsun inş allah en yakın zmanda iileşir kızın...Şeniz

nurcan abla gecmis olsun.. allah yardimcin olsun ..

corummlucum canim seninde evlilik yildönümün kutlu olsun .. cocuu odasinda yatirabildinmi bari dün :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Selam kızlarr..

eee temmuz ayındayız Dogran eden yokmu ne uyuşuk karılarsınız be yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

Merhaba Arkadaşlar,a.s.
:dance:Öncelikle doğum yapan arkadaşlar; allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum hepinize devamlı takip ediyorum sizleri,
:dance:Ben ağustos annesi olacaktım ama son kontrolümüzde doktorumuz temmuz sonunda bekle kızını dedi bebeğim maşallah cok iyimiş temmuz sonu olabilirmiş,
:smiley-cool:Bu arada doğum yapmayan anneler sağlıklı ve rahat bir doğum diliyorum hepinize, bir an önce yavrularımıza kavuştursun allah bize, Ben cok özledim kızımıı.
Benide aranıza alırsanız cok memnun olurum, a.s.
Bu arada adım arzu, İstanbulda yaşıyorum.

X