Temmuz Anneleri Buraya....

Kiz özledik Tabi Ya Doğuranlar Gidiyor Uzaklaşiyor Forumdan Bakalim Biz Nolcaz:)

canım hepsi standart hepsi aynı benimkinin markası wee di eşim aldı eczaneden icinde 2 adet var. ama biz bıraktık şimdi gögüs uclarımız cıktı ama ilke başta cok lazım oldu.

merhabalar kızlar....
evde olmak çok guzel ama akşama kadar yatınca akşam insanın hiç uykusu gelmiyor...vucutta şaşırdı ne oldu aceba diye....

gece uyuyamayınca malum sabah eşimi gönderdikten sonra yattım, 10.30 gibi kalktım...azıcık iş yapayım dedim, yoruldum..şimdi oturuyorum...

benimde ishal durumu yine basladı...alt tarafım, bacaklarımın arası, ayaklarım çok agrıyor...bacaklarımın agrısı popoma vuruyor...giderek dahada zorlamaya basladı...ödem aldı basını gitti...aynaya baktıgımda bu benmiyim diorum...kocaman bişi oldum çıktım....

merhaba hanimlar
basiniz sag olsun geride kalanlara sabir versin rabbim
ruyalariniz hayir ola insallah

bende bugun saat 3.40 da randevum var bakalim doktor ne dicek

Kızlar başınız sağ olsun. Ama böyle şeylerden bu aralar uzak durun, düşünmemeye çalışın. Ben bile çok etkilendim. Sizler kim bilir ne kadar üzülüyorsunuzdur. Bebişlerinizi etkiler.

Aşkitocum rüyada ölü görmek diriye kavuşmaktır.Uzun zamandan beri görmediğin birini göreceğin şeklinde yorumlanır. Biz bunu Efe Beye kavuşacağın şeklinde yorumlayalım.

kızlar bizim ayımız resmen başladıııııııııı
çok heyecanlıyım
ben korkuyorum,nasıl yapıcam,başedebilecek miyim zorluklarla diye kafamçokkarıştı

kızlar bizim ayımız resmen başladıııııııııı
çok heyecanlıyım
ben korkuyorum,nasıl yapıcam,başedebilecek miyim zorluklarla diye kafamçokkarıştı

bazen ben de korkuyorum. ya çıkaramazsam diyorum :roflol: :roflol: ama kalmaz heralde içerde bi şekilde çıkar :)) millet tek başına bile doğuruyor be... biz mi doğuramıycaz di mi? doğururuz di mi :uhm: :uhm:

bencede doğururuz zınk diye:KK70: ben rüyalarımda bile görüyorum bir çırpıda çıkıyor valla iyi şeyler düşünüyorum hep

yaw kızlar kimse kalmadı artık buralarda canım sıkılıyor işyerindede evde olsam evdede sıkılıcam

ilkyas evet yaaa.... doğuranları hadi anlarım da diğerleri nereye kayboldu yaaaaaaaaaa..... kızlarrrrrrrrrrrrrrr uyanınnnnn...

Kızlar nerdesiniz ya. Doğuran bıraktı bizi gitti. Bizi merak etmiyormusunuz. Acaba Ağustos annelerine kayıt olup. İlk doğuranlar arasına mı girseydim. O zaman yanlız kalmazdım.

bıdışım oraya geçelim bari kafamçokkarıştı... daha doğurmaya başlamadıkları için hepsi ordadır :icecream: :icecream:

aaa kizlarrr nereye gidiyonuzzz
ben burdayimmm
yemek yaptim ama kizlarr sancimm varr
sürekli iç çamaşirimi kontrol ediyorum ama bişecikler yok neyse hayirlisi burdayim yani biryere gittiğimiz yookk
gerçekten baya bi azalma oldu temmuz annişlerinde

X