Temmuz Anneleri Buraya....

Günaydın meralcim nasılsın bugün evet kimse kalmadı herkse evinde daha uyuyordur hatunlar yada kahvaltı keyfindedir herkes bu sa

günaydın kızlaaarrr.hepinizi kocamannn öpüyorum.çok neşeliyim bugün erkenden kalktım valla belli oluyomu.dün akşam annem geldi bir hafta bende.doğum öncesi son hazırlıklarım için.

bu arada senacecim inşallah kolay bi doğum olur canım.dualarımız seninleee.çabuk dön bebeğinle haberlerini bekliyoruz.

Çiğdemcim gözün aydın canım...

İlkyascım ben iyiyim canım sen nasılsın? bu gece biraz uyuyabildim o yüzden düne göre daha iyi hissediyorum. millet dediğin gibi uyuyor... çalışan garipler bi biz kaldık galiba :)) neyse bizim de az kaldı Allah'tan...

günaydin bebisler..
cok tuhaf bisey oldu..
anneannem subat ayinda vefat etti.. ve ben onu cok severdim ..
mekani cennet olsun ..
bütün gece mide agrisindan uyuyamadim .sabah zar zor dalmi$im..
bebegimin esmar ve ya sarisin olmasi kafama takilan bir konu..tabiki farketmes ama merak iste sadece..

rüyamda anneannem geldi..aa anneannem geldi diyorum ..benden baskasi görmüyo..su anda yazarken bile agliyorum:KK43:(cok seviyorum onu..
elini karnima koydu bebegin sarisin dedi.. doktora gittinmi bir an önce kontrole git dedi ..
tam söylicekti cocuk kafasini.. diodu
zil caldi..postaci geldi :eek:klava:
yattim tabi kapiyi actiktan sonra ama uyuyamadim ..

aaaa canım ahyır olsun çok güzel bir rüya görmüşün... allah gönlüne göre versin canım...

bu arada başiniz sag olsun canım sevilen kişilerin akybı çok kötü oluyo... allah kimseye kimsenin acısını yaşatmasın diyorum ama ... hepimizn asıl mekanı orası işte.. her nekadar gönül hıçkıra hıçkıra aglasa bile kabuullenemese bile...

saol canim .. evet hepimizin sonu toprak ta .. insana zor geliyo ..

ay rüyamda senin nickinide gördüm :S birde adasuyu..
ama nasil gördüm hatirlamiyorum .. nickini su anda okuyunca sok oldum :)
erdim mi nabtim :uhm: :))

aşkito başın sağolsun canım öncelikle.. çok güzel bir rüya görmüşsün. doktorunla randevun ne zaman? belki bir şey için uyarmak istedi seni anneannen...

saol canim .. evet hepimizin sonu toprak ta .. insana zor geliyo ..

ay rüyamda senin nickinide gördüm :S birde adasuyu..
ama nasil gördüm hatirlamiyorum .. nickini su anda okuyunca sok oldum :)
erdim mi nabtim :uhm: :))

kıs kimi benimi fisfisfis şaşırdım anam hakket sana bişler olmuş dicemm valla..:teselli:

aksam 5te randevum var ... bende simdi iple cekiyorum..
üfs tam söylüyodu ne oldugunu :eek:klava: su postaciii ..

acayip etkilendim ama..anlatilir gibi deil..birde anneanemin konusu gecmio hic .. hemen aglamaya basladigim icin fazla düsünmemeye calisiyorum ..
bebegimi görmemesi cok zoruma gitti .. nolurdu görebilseydi..
yavrumun yavrusu derdi bana..bende yavrunun yavrusunun yavrusu gelio diodum ..

ama simdi icim rahatladi .. onun bebegimi göreceginden cok eminim..lülülülülülü

hilmiyecim hayır olsun..iste hayatta bile olmasalar malum oluyor hersey sevdiklerimize :asigim:
benimde babam hayatta degil 10 sene olacak neredeyse :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hep hissettiklerine ve bizimle olduklarına inanırım..

bu arada dun gece ilk sancımı yaşadım kızlar..annem butun gece inledin diyor..sonra saat 3.30 da bi uyandım belimden vuruyor, sabah 5 te sona erdi allah tan
babası goremeyecekti oglusumun doğumunu diye odüm koptu

evet canim yha seni.. biri seninle tanismak mi istiodu ..öyle biseydi .. üf kalkinca not ALMAM LAZIM :kızgın: unutuyorum ..

hayır olsun inşallah canım ... valla çok şaşırıdm nedim ... canım inşallah doktorda hayırlı haberler alırsın bebişin hakkında...a.s. hepinize hayırlı dogumlar diliyorum...:nazar: allah yardımcınız olsun... bakalım benim afacanlar nesaman gelicek...:icecream:

hilmiyecim hayır olsun..iste hayatta bile olmasalar malum oluyor hersey sevdiklerimize :asigim:
benimde babam hayatta degil 10 sene olacak neredeyse :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
hep hissettiklerine ve bizimle olduklarına inanırım..

bu arada dun gece ilk sancımı yaşadım kızlar..annem butun gece inledin diyor..sonra saat 3.30 da bi uyandım belimden vuruyor, sabah 5 te sona erdi allah tan
babası goremeyecekti oglusumun doğumunu diye odüm koptu

seninde basin saolsun canim ..

sanci gelmesi pek ii bise deil sanirim sen sezeryan istiyodun deilmi?:uhm:

lennn temmuz annişleri napıyonuz özledinizmi beni...

ayy ben sizi cok özledim yaa kızım uyurken fırsattan istifade ediyim dedim :)

aşkito benim de anneannem hep benim hamile kalmamı beklerdi. önceleri ay bu kız evlenemeyecek bi türlü diye sıkıntıya düşerdi. sonra evlendikten sonra beni her gördüğünde karnımı tutardı boş mu diye... maalesef artık dolu deme şansım olmadı... ama hissettiğine eminim... ki anneannem torunun torununu görmüştü ama benimkini görmeyi ayrıca çok istiyordu.. kısmet değilmiş. yapacak bişey yok. onlar ordan hissediyor ve görüyor herşeyi... aynı şekilde ablamı kaybedeli çok uzun zaman oldu ama ben hissediyorum onu. beni koruduğunu biliyorum. o kadar çok hissettim ki bunu...

lennn temmuz annişleri napıyonuz özledinizmi beni...

ayy ben sizi cok özledim yaa kızım uyurken fırsattan istifade ediyim dedim :)

ay kıss özlemez miyizz... nasılsın bakalım anlat biraz? biraz daha iyi hissediyor musun geçti mi sancıların? sütün gelmeye başladı mı?

kıss işyerinden kullanamıyorum ben msn falan... akşama gelirim anca... çıkın msn'den buraya gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiii

ay kıss özlemez miyizz... nasılsın bakalım anlat biraz? biraz daha iyi hissediyor musun geçti mi sancıların? sütün gelmeye başladı mı?

canım iyiyim cok şükür allah nazardan korusun sütümde cok güzel geliyor :asigim: maşallah deyin valla oyarım :nazar:a.s.

X