Temmuz Anneleri Buraya....

merhaba kızlar ..zor geçen uykusuz bir gecenin ardından sizlerin hatrını sorayım dedim..evdeki kimse sıcaklardan benim kadar sikayet etmiyor, ama ben inanılmaz terliyorum..geceleri de hep dogum yapacagım gunu ve neler olacagını dusunmekten uykum kacıyor...

bugun saat 4.30 da dogum oncesi son kontrolum var..bakalım biizim tosun kac kilo olmus ..

ben de uyuyamadım sıcaktan hiç.. eşim ben üşüyorum diyor ama o öyle derken ben oluk oluk ter döküyorum resmen... gittiğim heryerde de durum aynı tabi... neyseki az kaldı. az daha sabırrrrr...

günaydinnnnnnnnnnnnnnn:)
burda daha saat 11:57 :)) erken yani ..

sabah saat 7 de yine bir temmuz annesi dogum yapti ..kendisini tanimiyorsunuz .. cünkü KK ya girmeye firsat bulamadi canim arkadasim .. cok sevincli ve heyecanliyim .. esim gelsin yanina gidicez .. bu arada SAT a göre 8.7.08 de dogum yapmasi gerekiodu .. bebegi kordonunu boynuna doladigi icin bu sabah sezeryanla aldilar..
ay esimgelsin gidicem görmeye :dance:

haa meral abla sana özel mesaj atip msnimi yazmistim canim onu not aldiysan silmek istiyorum ..

sabah saat 7 de yine bir temmuz annesi dogum yapti ..kendisini tanimiyorsunuz .. cünkü KK ya girmeye firsat bulamadi canim arkadasim .. cok sevincli ve heyecanliyim .. esim gelsin yanina gidicez .. bu arada SAT a göre 8.7.08 de dogum yapmasi gerekiodu .. bebegi kordonunu boynuna doladigi icin bu sabah sezeryanla aldilar..

gözünüzaydın canım... bizim yerimize de kokla bebişi...

selamm kızlarrr yine doğuran doğurannaa semacımda doğum yapmışş.
ben bu aralar çok giremiyorum. izine ayrıldımyaa gezmekten fırsat kalmıyoo valla

herkese merhabalar kızlar.. ve nihayet yarın 1 temmuz.. aylardır sabırsızlıkla beklediğimiz bizim ayımız geldi sonunda .. senace yi doğum yapanlar listesine alıcam sanırım çünkü en son pazartesi de doğmazsa sezeryanla alıcaklar diye yazmıştı.. ondan sonra da melekk de sıra :) doğurun doğurun :roflol:

heheheheheh... ödemi gel de bana sor :)))) dün yürüyüşe çıktık eşimle genelde eşofman tarzı bişey giyerdim ama bu sefer elbise giydim ve haliyle ayaklarım göründü... herkes ayaklarıma baktı... arkamdan konuştuklarını duydum... acıdı millet halime resmen... senağlama senağlama
benim ayaklar felaket canım aynen artık benim taklidimi yapıyor arkadaşlar

gözünüz aydın olsun canım şimdi ne güzel kokkuyordur bebiş oyy yerim ben onu

kızlar yaa benim belime belime sancı vuruyor hafiften ve midem de feci bulanıyor... erken gelmeye kalkmaz inşallah benim zilli...

kızlarr ne güzel artık ay sizin ayınız .... inşallah hepiniz saglıcakla kucakalrınıza bebillerinizi alıcaksınız ... hadii dogurun bakalım hepiniz artık sıra bize gelsin :))) darısı bizlere..

kızlar yaa benim belime belime sancı vuruyor hafiften ve midem de feci bulanıyor... erken gelmeye kalkmaz inşallah benim zilli...

meralcım canım bendede var onlar ..iki 3 gündür bıdem bulanıyo ıstıfra edıyorum sancılarım oluyo...ılk aylarda yaşamadığım aşermeyı son ayımda yaşıyorumm..ama bizim eren beyın gelme nıyetı yok..olmasında şu 38 haftaya bır gırelımde ondan sonra gelsınn....a.sŞenizŞenizŞeniz

meralcım canım bendede var onlar ..iki 3 gündür bıdem bulanıyo ıstıfra edıyorum sancılarım oluyo...ılk aylarda yaşamadığım aşermeyı son ayımda yaşıyorumm..ama bizim eren beyın gelme nıyetı yok..olmasında şu 38 haftaya bır gırelımde ondan sonra gelsınn....a.sŞenizŞenizŞeniz

canım geçmiş olsun dikkat et kendine 2 gündür bend eöleydim hem kusma hemde ishal olmuştum kafamçokkarıştı

yaaaaaaaaa kıslarr ben acayip duygusalımmm
ne oluyor bana..etrafımda bir sürü insan var ama sanki yapayalnızıııımmmm

yaaaaaaaaa kıslarr ben acayip duygusalımmm
ne oluyor bana..etrafımda bir sürü insan var ama sanki yapayalnızıııımmmm

canım bendede var o bebklerımızı kucaklarımıza alınca geçecek ınşallah..eşimede bişi bellı etmıyom bazen kendı kendıme ağlıyorummm....kocişim saolsun hıç yalnız bırakmyo çok ılgılenıyor ama yınde bı burukluk var ıçımde.....senı çok ıyı anlıyorummm:çok üzgünüm:senağlama:teselli:

allah sağ salım bebeğine sağlıklı bır şekılde kavuşmasını nasip etsin inşallah....

ay ay senace oh ne guzel o da dogursun bakalim
sira bizlere gelsin ay ben yoruldum artikinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah yardimcisi olsun insallah

Günaydın kızlar... Niye kimse yok daha ortada?? Doğuruyor musunuz hep birden? Hadi çıkın ortaya... Allah Senace'nin yardımcısı olsun... Ne telaşlıdır şimdi...

X