Temmuz Anneleri Buraya....

canlarım allah hepinize kolay dogum nasip etsin inanın zor dün cektigim acılar dayanılmazdı ama gün gectikce daha güzel olmaya başladı şimdi daha zevkli sanki sütümüz artıkca dahada iyi olucaz eminim ilk günler cok zor ama allah dayanamıycagınız kadar yük vermesin diyorum okadar agladım canım yandı ama pes etmedim sütümde beni yarıda bırakmaz inş. bide sagma işi olmazsa daha iyi olucam gögüs uclarım sagarak belki cıkar diye ümit ediyorum hepinizi öpüyorum allah yardımcınız olsun..

semacım canım peşimden gelmiş cok sevindim sen beni cok aradın ama tlfna bakmaya hic uygun degildim canım bebişin oldu anlamışsındır beni zaten öptüm canım seni kendine ve bebişe cok iyi bak...

gunaydınlarrr
evden hepinize merhabalar....çok garip bir duygu yasıyorum...yıllar sonra ilk kez evde oturuyorum hemde tek olarak...bakalım işsiz ilk gunum nasıl gececek...
gerci evde heryer karısık...ancak toparlanabilirim...

sabah kalktım eşimi işe geçirdim koyu bi kıvam geldi ve rengide kahve rengine dönük pek ağrım da yok bakalım ne olacak:uhm:

günaydın kızlarrrrrrr ...

srose doğummu yaptı ????

oncacım ilk ev hanımlığı günün hayırlı olsun canım :))

melek nişanın mı geldi acep .. hadi hayırlısı canım

ay ne güzelll bii bebeğimiz daha mı geliyo ... sancıların sıklaşırsa hemen hastaneye dr una haber ver canım .. ..Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ..bende istiyorum yaa..

gunaydin hanimlar

hadi once gozun aydin otur azcik iyi olur

melek nisanin olabilir canim hadi hayirlisi rabbim yardimcin olsun belki bebis gelmek icin ugrasiyordur simdi :uhm:

bende bugun disciye gidecegim baksin da ne halt yiyorsa yesin doktor artik bitirsin bu dis agrimi yeter be kafamçokkarıştı

yarin da doktorumda randevum var konusacagim bakalim ne dicek ayaklarim cok sisti
kemiklerim kitir kitir yapiyor sanki kirilmis gibi alt tarafdan yurumekde zorlaniyorum vallaha
toparlamaya da basladim iycene kotu oldumsenağlama

Günaydın şişko temmuz anneleri.... Gece doğuran olmuş mudur acep dedim ama olmamış galiba... Varsa haberleri gelir heralde :)) Onca hayırlı olsun ilk günün... Benim de son haftam yaşasınnnnnnn....

melek hadi bakalım bi iki gün içinde sen de doğurabilirsin...

çorumlu meral hoşgeldiniz mealcim aa şişko olurmuyuz hiç..kemiğimiz kalın bizim ondan baskülde ağır çekiyoruz :roflol: :roflol:

çorumlu canım çok geçmiş olsun ..

oncacim Inşallah Canin Sikilmaz Ohhh Ayaklarini Uzat Keyif Yap Canim Evi Toplamak Için Yorma Kendini
Geçmiş Olsun çorumlucum Allah Gönlüne Göre Verir Inşallahhh
Yaa Melek Dur Yaa Biz Senle Doğurucaktik Oyun Bozanlik Yapma Ne Acelesi Varsa Bu Kizlarin Gelsin Bi Dövücem Onu Benim Oğlani Geçti Senin Cadiii
Yaa Kizlar Ne Zaman Geçecek Bu Yerleşme Ağrilari Doğuma Kadar Devam Mi Edicek O Halde Yandim Bennnn

ah ben ne cekiom ya sancilardan kac aydir gelin bana sorun vallaha
su an az once sancim gene basladi cok sukur gecti
simdi de adet sancisi gibi agri cekiyorum amma cekiom ha bakalim yarin doktor ne dicek

Ayy çorumlu Canim Ne Diyebilirim Bilmiyorum Allah Yardimcimiz Olsun Hakkimizda Hayirlisi Neyse Onu Versin Inşallahhh

ghaneli yetiş kız arkamdan hadiiiiinaniknanik az önce kasık tarafımda yoğun bi ağrı hissettim adım atamadım evin içinde :1shok: nette okudum az önce nişandan belli bir saat sonra olabilir yazıyo hadi hayırlısı inş sanki birazcık korkumu sardı beni ne sırnaşık şey

melekcim Bende çok Istiyorum Gelsin Gelsin Diyorum Sonra Hafif Bi Sanci Falan Olunca Beni Bi Korku Sariyoo Yok Gelmesin Diyorum
Evet Canim Nişandan Sonra Suyun Gelebilir Yada Sancin Olur Hastaneye Gidersinnn

kızlar merhaba yine beraberiz doğuranlar artık eskisi gibi giremiyor.

Onca ne güzel artık evdesin rahat rahat hazırlıklarına devam edersin
Melek sana da allah kolaylık versin senin bebiş sağlıkla gelsin panik yapma sakın
kılzar senace nerde bilginiz var mı doğurmuştur artık o

merhaba kızlar ..zor geçen uykusuz bir gecenin ardından sizlerin hatrını sorayım dedim..evdeki kimse sıcaklardan benim kadar sikayet etmiyor, ama ben inanılmaz terliyorum..geceleri de hep dogum yapacagım gunu ve neler olacagını dusunmekten uykum kacıyor...

bugun saat 4.30 da dogum oncesi son kontrolum var..bakalım biizim tosun kac kilo olmus ..

Bu arada şişko değiliz biz vucudumuz ödem yaptı:KK70::KK70: hemde heryerimiz

heheheheheh... ödemi gel de bana sor :)))) dün yürüyüşe çıktık eşimle genelde eşofman tarzı bişey giyerdim ama bu sefer elbise giydim ve haliyle ayaklarım göründü... herkes ayaklarıma baktı... arkamdan konuştuklarını duydum... acıdı millet halime resmen... senağlama senağlama

tünaydın kızlarrrr.hastalara geçmiş olsun.izne çıkanların gözü aydın ohh.bende sabah bir bacak krampıyla uyandım ki feciydi.ağladım resmen.eşiminde aklı gitti adamcağız düştüm sanmış.off çok yorulşuyorum bu aralar zihnen ve bedenen.kayınvalidemler geldide almanyadan.sürekli onların yanına git gel.1-2 sokak var arada.orası sürekli full misafir çocuk gürültüsü.bittim arttık.kötü bi zamanlama oldu benim kısımınkii.

X