ne yapsan ne etsem uyuyamıyorum ne yapacagım sancımda yok normal ıstıyorum ama bakalım dr 3 ne kadar olmazsa gel dedı ınşallah sezeryan olmaz dua edınde akşam sabah dogurayım kızlar
canım onlar öyle iyi korunuyor ki iyi şeyler düşün ama için rahat etmeyecekse doktoruna sor derim hareketleri nasılkızlar iyi akşamlar az önce eşimle caddede dolaşırken genç bir kız farkında olmadan karnıma çarptı o anda bebeğim çok sertleşti kasıldı çok korktuk bişey olmuşmudur yardımmmmmmmm((((
canım benimde ayaklarım çok şişiyor dün eşim masaj yaptı o kadar iyi geldiki indi şişlikler rahatladımgunaydın kızlar mıllet ne alemde bakım
ben de gogus kremı kullanıyorum madecassol saglık guvencesı ıle alınıyo
bu sırada corumlu geçmıs olsun bacım
senın albumde guzel olmus canım baktım tek tek
kızlar ayaklarım felaket sıstı ne yapabılırım
dr 3 ıle 5 arası dedı yanı çok az kaldı
canım markası ne nerden aldın ya benim bir göğüs ucum var bir göğsümün ucu yok napcam benÇorumlucum çok geçmiş olsun canım ya. Çok kötü oluyor bu diş ağrısı. Çok çektirdi bu kız sana şimdiden.
ben göğüs ucu kremi kullanıyorum... Doktorum kullanmamı söyledi. Güçlenmesi açısından.
maşşalah onca cım kızınada sanadakzılar doktordan geldimmm...
önce nstye baglandım ama sancı felan çıkmadı...sonra doktorun yanına gittik, ultrasyona girdim...bebişim yuzunu göstermedi...boynuna kordon dolanmıs...şimdilik sıkıntı yok, normal dogum dedi ama dogum sırasında kalp atısı azalırsa sezeryan olur dedi...20-26 arasında dogum olabilir dedi...kilosu 2700gr olmus...
demir ilacı ve kalsiyuma devam dedi...
canım markası ne nerden aldın ya benim bir göğüs ucum var bir göğsümün ucu yok napcam ben
ya Kızlar Haftaya Izne çıkacam Ya Canım Sıkılır Benim Msn'i Açarım Bol Bol... Bi Ara Verdi çoğu Kişi Msn Adresini Ama Ben Alamamıştım( Artık Ben De Istiyorummmmmm
mehaycım inşallah sen de tez zamanda yeniden bu duyguyu yaşarsın... her işte bi hayır vardır diye düşün... bak burda bir sürü yiğenin var :)) güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda...