Temmuz Anneleri Buraya....

ne yapsan ne etsem uyuyamıyorum ne yapacagım sancımda yok normal ıstıyorum ama bakalım dr 3 ne kadar olmazsa gel dedı ınşallah sezeryan olmaz dua edınde akşam sabah dogurayım kızlar

yazık sannaaa sen daha uyumadınmııı.al ilk dua benden sana inşaallahhhh tez zamanda pırtttlatırsın normal yollaaa.amiiinnnnnna.s.
ne yapsan ne etsem uyuyamıyorum ne yapacagım sancımda yok normal ıstıyorum ama bakalım dr 3 ne kadar olmazsa gel dedı ınşallah sezeryan olmaz dua edınde akşam sabah dogurayım kızlar

kızlar gögüs kremi ben son haftalarımda sürdüm biliyosunuz lansinoh kesin sürün faydasını gördüm ben hic sürmeseydim durumum daha vahim olurdu şimdi cok şükür gene iyiyim

Aayyy Adasu Canim Miniğin Ne Tatli Daha Büyük Koy Canim Resmini Yerim Ben Onu Yerim

kızlar iyi akşamlar az önce eşimle caddede dolaşırken genç bir kız farkında olmadan karnıma çarptı o anda bebeğim çok sertleşti kasıldı çok korktuk bişey olmuşmudur yardımmmmmmmm((((
canım onlar öyle iyi korunuyor ki iyi şeyler düşün ama için rahat etmeyecekse doktoruna sor derim hareketleri nasıl

canım benimde ayaklarım çok şişiyor dün eşim masaj yaptı o kadar iyi geldiki indi şişlikler rahatladım

canım markası ne nerden aldın ya benim bir göğüs ucum var bir göğsümün ucu yok napcam ben

maşşalah onca cım kızınada sanada

Ooo Temmuz Anneleri Nerelerde Yaaa Hadi Pardonn Bugün Pazar Kocişlerde Evdedir şimdi Neyse Bekliyotuzzz

selam kizlar..uykusuz bir geceden sonra burdayim .. sag a yatiyom sag bacagim uyusuyo sola yatiyorum yol bacagim uyusuyo .. neise sikayetlerimle bogmayim sizi .. allaha sükür dis agrim felan yok ..

dis agrisi cekenler cooook gecmis olsun ..

neslyen kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruz canim .. allah anali babali büyütsün..

tub833 canim benim bise olmaz merak etme ..

bu arada sema dan (srose1985)ses yok .. msndede göremedim .. insallah dogum yapmistir..

canım markası ne nerden aldın ya benim bir göğüs ucum var bir göğsümün ucu yok napcam ben

lansinoh ilacın ismi canım. Adasuda aynısını kullanmış. İyi bir krem. Ama az sür çok sürme. Günde bir kere.. Bide göğüs ucu pompaları var. Eltim kullandı onunda yoktu göğüs uçları. Şimdiden al kullan. o doğumdan bir hafta önce kullanmaya başladı. İşe yaradığını söylüyor. Gelişmiş eczanlerde yada bebek mağazalarında bulabilirsin.

Kizlar Sroseee Doğum Yapmişşş Biraz önce Okudum Temmuz Annelernin Listesindee

ben az önce görüstüm sema ile .. hemen güzel haberlerini yazayim ..
bebisimiz 49 cm 3300 gram ile dünyaya gelmis..normal dogum ..
sancisiz gitmis nst ye baglanmaya..acilma varmis.. doguma yollamislar :)
dikis yerleri aciyormus ama iyimis kendisi ..

bu kadarlik yeter..sanirim dogum hikayesini kendisi yazmak ister ..
ben dayanamadim canim haberlerini vermek istedim ins kizmazsin ..
darisi bizlerin basina..
:dance: sira bana gelio yavas yavas

artık kk'yı her gün açtığımızda bir doğum haberiyle karşılaşacağız galiba.. ama ben sonlara yakınım.. hepinizi doğurtacam sonra bana sıra gelecek galiba... eh biraz ablalık yapayım bari... siz doğurun sağlıkla ben sona kalmaya razıyım a.s. a.s.

ya kızlar haftaya izne çıkacam ya canım sıkılır benim msn'i açarım bol bol... bi ara verdi çoğu kişi msn adresini ama ben alamamıştım ( artık ben de istiyorummmmmm

ya Kızlar Haftaya Izne çıkacam Ya Canım Sıkılır Benim Msn'i Açarım Bol Bol... Bi Ara Verdi çoğu Kişi Msn Adresini Ama Ben Alamamıştım ( Artık Ben De Istiyorummmmmm

hadii Gözün Aydin Canim Artik Izne Ayrilda Biraz Dinlen Bendede Hiç Kimsenin Msnsi Yoookk

kizlar size o kadar ozeniyorumki anlatamam bende temmuz annesi olacaktim bebegimi kaybetmeseydim ...ve hala hamile degilim hala Allahin size verdigi bu hediyelerin degerini bilin emi...senağlamasenağlama

mehaycım inşallah sen de tez zamanda yeniden bu duyguyu yaşarsın... her işte bi hayır vardır diye düşün... bak burda bir sürü yiğenin var :)) güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda...

mehaycım inşallah sen de tez zamanda yeniden bu duyguyu yaşarsın... her işte bi hayır vardır diye düşün... bak burda bir sürü yiğenin var :)) güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda...

evet canim hepsi benim yegenim...cocugum olmasada birsuru yegenim var diye dusunuyorum bende zaten...:çok üzgünüm:

ay srosecım senın yokluğunu fark ettık aradık senı bulamadık...çok sevındım şekerım allah analı babalı buyurtsünn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…