Temmuz Anneleri Buraya....

kizlar Genelde Doğumdan Sonra Göğüs Ağrisi Yarasi çekiliyo Acaba Bunu Engellemek Için şimdiden Göğüs Ucu Kremi Kullansak Engelleyebilirmiyiz..benim Göğüs Uçlarim şimdiden Acimaya Başladi Dokunamiyorum Yaa

kizlar Genelde Doğumdan Sonra Göğüs Ağrisi Yarasi çekiliyo Acaba Bunu Engellemek Için şimdiden Göğüs Ucu Kremi Kullansak Engelleyebilirmiyiz..benim Göğüs Uçlarim şimdiden Acimaya Başladi Dokunamiyorum Yaa

canım şimdiden kullansan iyi olur..madem agrında var...lansoline çok iyi diyorlar..istersen alıp baslayabilirsin...

kızlar bugun işte son gunum ya, çok garip oldum...masamı felan topladım...sanki işten çıkartılmısım gibi kötu oldum...bu duyguları yasayan varmı aranızda...

Çorumlucum çok geçmiş olsun canım ya. Çok kötü oluyor bu diş ağrısı. Çok çektirdi bu kız sana şimdiden.

ben göğüs ucu kremi kullanıyorum... Doktorum kullanmamı söyledi. Güçlenmesi açısından.

ro_se Canim Resimler çok Güzel çikmiş Evlenmeden önce Mi Açiktin Herhalde Kapali Halin Son Halin
Ama Gerçekten Gözlerin çok Güzell

benide öldürcek bu diş ağrısı.çorumlucum çok geçmiş olsun yaa valla çok iyi anlıyorum senii geceleri uyuyamıyorum.doğumdan sonra hastaneden çıkmadan çektiricemmm delircem yaaaa :bbo:

Benimde dişim hem ağrıyor hem sallanıyor. Büyükler her doğum bir diş diyorlar. Haklılar sanırım. Benim annem kardeşime hamileyken bütün dişleri gitmiş. Porselen şimdi hepsi.

ayy Canlarim çook Geçmiş Olsun şeytan Kulağina Kuşşun öyle Bi Problem Yaşamadim Ama Bilirim Ağrisini Insani Deli Eder Benim Ablaminda Anneminde Dişleri Hep Hamileliklerde Gitti

evet sonunda ben de oğluma kavuştum.çarşamba gunu 12:35 de epidural sezeryanle dogdu.dogumum cok rahat gecti,hepinize tavsiye ederim.hic korktugum gibi bir surec yaşamadım.oğlum maşallah cok ama cok tatlı darısı başınıza.....

hadi gözün aydın .. maaşallah yaa temmuz anneleri hakikaten hızlı çıktı :teytey:

dişi agrıyanlara toptan geçmiş olsunnn
kızlar dogumdan sonra diş doktoruna görünmek gerekiyormus mutlaka
kalsiyum eksikligi cok oldugu icin hamilelikte ileride dis kayıpları yasanabiliyormus..amaan dikkat diyelimmm

ro_se Canim Resimler çok Güzel çikmiş Evlenmeden önce Mi Açiktin Herhalde Kapali Halin Son Halin
Ama Gerçekten Gözlerin çok Güzell

teşekkür ederm ..evet canım evlenmeden önce açıktım...daha sonra çalışmayı bırakınca yanı evlendıktan sonra kapandım...rabbım hepimizi güzellıklerle donatmış yavrularımızada versın inşallah o güzelliklerdennn

kızlar iyi akşamlar az önce eşimle caddede dolaşırken genç bir kız farkında olmadan karnıma çarptı o anda bebeğim çok sertleşti kasıldı çok korktuk bişey olmuşmudur yardımmmmmmmm:KK43:((((

arkadasim merak etme bizim rahmimiz oyle bir koruyorki onlari
sen yinede hareket edip etmedigine dikkat et cnm
optum

neslycim hayırlısı olsun inşallah darısı bie inşallah
oncacım maşallah bebeğine canım
çorumlucum sanada geçmiş olsun canımmm

gunaydın kızlar mıllet ne alemde bakım

ben de gogus kremı kullanıyorum madecassol saglık guvencesı ıle alınıyo

bu sırada corumlu geçmıs olsun bacım

senın albumde guzel olmus canım baktım tek tek

kızlar ayaklarım felaket sıstı ne yapabılırım

dr 3 ıle 5 arası dedı yanı çok az kaldı