Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nstde sanci cikmadi canim:uhm:..
hala hafif bi adet sancisi cekiyorum .. ve kilodumda cook cook az bi kac damlacik pembemsi bir cizgi gördüm amakonduramiyorum :))) cünkü bu cok güzel bir isaret olurdu..
az evvel karnim cok agridi ama ishal olmusum .. sanki bi yerde dogumdan önce ishal olundugunuda okumustum .. ya da ii ce paranoyak oldum..
üff böyle gelip giden bir sancim yok.. en korktugum seyde dogum sancisini anlamam..
su an hala adet göücekmisim gibi hissediyorum ama cok agirmiyo ..kafam karisik tatlicadiarzu
ah meralcim bi bilsem bi bilsem
4 gun kaldi doktora gitmek icin bekliyorum nedim
ama bugun bole cok devamli surekli agrilarim sancilarim olursa hastaneye acile gidecem
hem saat 3 de oglum icin baska bi hastanede randevum var ameliyat olduydu yas dislerinden kontrol etmek icin gidiyorum
of aman ya otobusle gitmekden bikdim ama iste napalim ehliyet de yok
esimin de yok zaten olsa su an ise yaramaz calisiyor annem de calisiyor en iyisi yavas yavas gitmek
herkeze gunaydınlar....
çok kötu bir gunun ve gecenin ardından yine iş yerindeyim...ishal salgını varmıs ve buda beni buldu...2 gundur iğrenç durumdaydım...dun doktora gittik, testler yapıldı mikrop tesbit edildi...bol bol su iç dedi...serum da vermedi bu kez...bugun işe geldim...çok şükürki yarın son gunum...hem yarın doktorla randevum var...minigimi göreceğim......
rabbim hepimize yardımcı olsun...son zamanlar gercekten çok zor geciyor...hayırlısı ile bebişlerimize bir kavussak...
kızlar günaydın bomba haberi veriyorum.........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arzu(adasu) msj attı 3te doğuruyorum yazmış.
şimdilik bu kadar ben detayları haber veririm size.
ya alev dün doğurdu arzu bugün ya benim oğlum niye gelmiyo teyzeleriiiiii.... bende gitcem dicem doktor bey çıkartalım yoksa gelmicek benim oğlum öyle görünüyo dicemmmm....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arzu yu dün aksam msnde okudum üfledim:))) ise yraramis walla .. senide bi okuyayim canim ben:))))))))))))))
KIZLAR BEBEĞİMLE EVİMİZE GELDİK KOLAY BİR DOĞUMUM OLDU 8 CM AÇILMAYLA HASTANEYE GİTTİM.13.00 DE DOĞUMHANEYE GİRDİİK 14.30 DA ÇIKTIK..DETAYLI BİR HİKAYE YAZICAM MERAK ETMEYİN...İKİMİZDE İİYİZ. DİKİŞ YERLERİM ACIYOR...HEPİNİZE TEŞŞEKKÜR İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HERKESE DUA ETTİM DÜN..RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZLERE DİYE...HEPİNİZİ ÖPÜYORUMa.s.a.s.a.s.a.s.
KIZLAR BEBEĞİMLE EVİMİZE GELDİK KOLAY BİR DOĞUMUM OLDU 8 CM AÇILMAYLA HASTANEYE GİTTİM.13.00 DE DOĞUMHANEYE GİRDİİK 14.30 DA ÇIKTIK..DETAYLI BİR HİKAYE YAZICAM MERAK ETMEYİN...İKİMİZDE İİYİZ. DİKİŞ YERLERİM ACIYOR...HEPİNİZE TEŞŞEKKÜR İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HERKESE DUA ETTİM DÜN..RABBİM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZLERE DİYE...HEPİNİZİ ÖPÜYORUMa.s.a.s.a.s.a.s.