Temmuz Anneleri Buraya....

adet sancisi cekiyorum su an aman yaws
bi hayirlisi ile dogursaydik
ondan sonra dicez ki bebekler kalsaydi az daha karnimizda :)
ha bu arada hani pembeli transat siparis etmistim ya cok sukur geldi aman ha

ALEV(u2rem) Doğum Yapti Kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr:dance::dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaaa kızlar bomba alev (U2rem) dogurmuş msj cekti bana şimdi şok oldummmm

vayyy vayyy vayyy...
u2rem adına çok sevindim valla:)
aynı zamanda şok oldum....bugün 11:00 e kadar netteydi...hızlı olmuş demek ki doğumu...
prensesi benle aynı gün doğmuş oldu...
canım benim ya, umarım acı çekmemiştir:)

ayy hem cok sevindim hem cok şaşırdım :dilcikar:

hemde cok kızddıımmmm:eek:klava::mymeka:

yaa daha onun 12 günü vardı 8 temmuzda dogum yapacaktı yaa benim 8 günüm var karı benden önce dogurdu ayy gelde dellenme yaaa
off kızım yaa bak gör utan utannn gel artık yazık degilmi anneye senağlamasenağlama

oh oh hanim efendi de dogurdu darisi adasu hanim efendi srose hanim efendi baska kim kaldi yaws

yorum yapmıycam artık sıra bendeydi senağlamasenağlama

neyse benim sancım var semanında varmış duşa girdi bende bi duşa gireyim görüşürüz arkadaşlar girmezsek dogurduk sırnaşık şey

dogurun bakalim allah kurtarsin vallaha kizlar rabbim yardimciniz olsun
belki sende bakarsin bugun yarin dogum yaparsin canim hayirlisi olsun
dua et bol bol :asigim:
aman doguma falan giderseniz bize dua etmeyi unutmayin hemi
bende az cikiom ev beni beklio oglan her tarafi batirdi gene temizleyim ben o batirsin oh ne ala memleket demi senağlama

anem ne güzel yahu karı doğurmuşşşş hehehehe.ne güzel yaaa...........biz birgün habeımızı verek barı böle ama ben en son doğuranlardan olucam heraldee...

aayyyyyyyyyyyyy çok sevindim yaaaaa , u2rem cnm yaaaa .. belliydi ama o kadar sancı çekmesinden , kurtardı çok şükür , yaşasııınnnnn :dance::teytey:a.s.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
anaaaaaaaaaammmm...karıya bak yaaaa.ne güzeell gittide doğurduu.:1shok::1shok::1shok:kızlarr yaa benim yan komşumda hamileydi aramızda 15 gün var.o benden önceydi.3 gün önce oda doğurdu az önce yanındaydım.bende istiyom yaaa.u2rem canımm hade gözün aydın.

alev çok hızlıymış yaaa... nerdeyse öğlene kadar burdaydı sonra gitti bi çırpıda doğuruverdi... darısı bizlerin başına yarabbimmmmm....

walla kızlar siz yiyin birbirinizi
bakın hatun gitmis dogurmus iki dakkada... :roflol: :roflol:
eee kac gundur cektigi sancı ise yaramıs demek..
donsede bir dinlesek hikayesiniiii :teytey: :teytey:

AYYYYYYY cok sevindimya ne yazacagimi sasirdim Allah anali babali büyütsün insallah.Darisi bizim gibi bebis bekleyenlerin basina herkes sirayla haydin bakalim kizlar sirada kim varrrrrrrr?Bekliyorum dogurdum mesajlarini........saglikla insallah.......

:1shok::1shok::1shok: inanmıyorumm çok sevindim u2rem için .. öğlenen kadar burdaymış ama kız kaç gündür ağrım sancım var diyodu umarım çabuk ayaklanır .. artık bundan sonra hergün birimiz yazarız bebişim geldi diye :dance:

ayy kızlar duygusal anlamda inip cıkmalar başladı bende sinirlerim cok gergin bir durup bir aglıyorumsenağlama
kendimide hic iyi hissetmiyorum gücüm kalmadı dayanamıyorum allahım sen bana güc sabır ver yarabbim yalvarıyorum off yaa kızlar cıldırıcam artık cok kötüyüm:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

kızlar alev'in (u2rem) in hepinize selamı var.

şu an hastanedeler dinleniyolarmış. zeynep sultan 3400 gram 51 cm dünyaya gelmiş.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdi mesajı geldi. görüştüğüm zaman yine yazarım iletirim güzel haberlerini öpüyorum hepinizi.....
a.s.a.s.a.s.a.s.

X