ay inanmıyorum yaaaa... dilini de çıkarmış eşşeekkkkk... askito bizimkiler özellikle seninki ve benimki suratlarını asıp oturuyorlar aşağı... tam sopalık bunlar....
Hadi Temmuz Annelerri Siraya Ilk Doğum Hikayemiz Geldi Gamzeden Siradakiler Sizleri Bekliyoruz
hmm geçmiş olsun... ciddi bişey yoktur inşallah...
onca sende mi 36. haftada izne ayrılıyorsun? 37. haftayı dolduracak olan bi benim galiba... senağlama senağlama
bak simdi aklima geldi.. seninde bu aralar olmasi gerekmiomu kontrolün?
ayni zamanlardaydi ikimizinkisi..ben bugün gidicem..
canım normalde sat a göre dogumum 27 temmuz...
ultrasyona görede 19 temmuz...doktorum ultrasyona göre yazdı raporu...o yuzden 1 hafta önce oldu...bu cumartesi izne ayrılcam bu durumda...zaten doktorumun dediğine göre sat a göre dogum tarihi %5 tutuyormus...en azından dogumdan önceki 3 haftalık izin yanmamsı için erkene yazdıgı iyi oldu:dance:
bence senace , adasu yada u2rem .. doğurun doğurun ... tatlicadiarzu
Bugün 1. evlilik yıldönümümüz :hooray::hooray::hooray::hooray:hep bebeğim bgn gelsin istemiştim ama saat kaç oldu hala tık yok neyse daha önümde 11 saat var bugünün bitmesine....:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
kızlar teşekkür ederim a.s.a.s. doğum olayına gelince ne zaman gelse kabulüm artık 38+0 olduk bugün ama kızcemin gelmeye hiç niyeti yoook gibime geliyor:sm_confused::sm_confused:bide kız çocukları erken gelir derler ama nirrdeeeeeşutarafagittişutarafagittişutarafagitti
Canim Hadi Sen Iyisin Birde Senaceyi Düşün O Napsin 3 Gün Kalmiş Ama Tik Yok
kızlar teşekkür ederim a.s.a.s. doğum olayına gelince ne zaman gelse kabulüm artık 38+0 olduk bugün ama kızcemin gelmeye hiç niyeti yoook gibime geliyor:sm_confused::sm_confused:bide kız çocukları erken gelir derler ama nirrdeeeeeşutarafagittişutarafagittişutarafagitti
Canim Hadi Sen Iyisin Birde Senaceyi Düşün O Napsin 3 Gün Kalmiş Ama Tik Yok
tebrikler u2rem... bebişinizle birlikte nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah... kızlar erken gelir derler ama sen ve senace bu tezi çürüteceksiniz galiba.. a bi de adasu var tabi...