Temmuz Anneleri Buraya....

ay inanmıyorum yaaaa... dilini de çıkarmış eşşeekkkkk... askito bizimkiler özellikle seninki ve benimki suratlarını asıp oturuyorlar aşağı... tam sopalık bunlar....

bak simdi aklima geldi.. seninde bu aralar olmasi gerekmiomu kontrolün?
ayni zamanlardaydi ikimizinkisi..ben bugün gidicem..

Hadi Temmuz Annelerri Siraya Ilk Doğum Hikayemiz Geldi Gamzeden Siradakiler Sizleri Bekliyoruz

rahatsızlananlara geçmiş olsun, kontrole gidecekler hayırlı haberlerle dönün inşallah...

valla bende utanıyorum artık rahatsızlıklarımı yazmaya ama midem çook kötü yanıyo 2 gündür kusuyom gene sabah akşam...ay az kaldı bööle şikayet ede ede bitireceğiz hamileliği bi şekilde...

bgn de doğuran olmamış....hadiyin gari....her sabah merakla açıyom ama yok temmuz bebeklerinden tık... sezeryanlarda olmasa kışa kadar kimse doğurmayacak...:roflol::roflol::roflol::roflol:

hmm geçmiş olsun... ciddi bişey yoktur inşallah...

onca sende mi 36. haftada izne ayrılıyorsun? 37. haftayı dolduracak olan bi benim galiba... senağlama senağlama

canım normalde sat a göre dogumum 27 temmuz...
ultrasyona görede 19 temmuz...doktorum ultrasyona göre yazdı raporu...o yuzden 1 hafta önce oldu...bu cumartesi izne ayrılcam bu durumda...zaten doktorumun dediğine göre sat a göre dogum tarihi %5 tutuyormus...en azından dogumdan önceki 3 haftalık izin yanmamsı için erkene yazdıgı iyi oldu:dance:

bak simdi aklima geldi.. seninde bu aralar olmasi gerekmiomu kontrolün?
ayni zamanlardaydi ikimizinkisi..ben bugün gidicem..

perşembe gidecem canım... sabırsızlıkla bekliyorum... sen de iyi haberlerle gelirsin inşallah... yeni resimler bekleriz sırnaşık şey

iyi yaaa.. kıskandımmmmm... ben galiba çalışırken doğurcam.. Allah'dan hastanedeyim... bi tekerlekli sandalye yeter bana :)))

Bugün 1. evlilik yıldönümümüz :hooray::hooray::hooray::hooray:hep bebeğim bgn gelsin istemiştim ama saat kaç oldu hala tık yok neyse daha önümde 11 saat var bugünün bitmesine....:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Tebrik Ederim Canim
Kocan Ve Bebişinle Nice Mutlu Senelere
Benim Kide 10 Eylül Canim

TEBRİKLERRRRRR.
BEBiŞİNİZLE BİRLİKTE DAHA NiCE UZUN ve MUTLU YILLARA :))

kızlar teşekkür ederim a.s.a.s. doğum olayına gelince ne zaman gelse kabulüm artık 38+0 olduk bugün ama kızcemin gelmeye hiç niyeti yoook gibime geliyor:sm_confused::sm_confused:bide kız çocukları erken gelir derler ama nirrdeeeeeşutarafagittişutarafagittişutarafagitti

Canim Hadi Sen Iyisin Birde Senaceyi Düşün O Napsin 3 Gün Kalmiş Ama Tik Yok

tebrikler u2rem... bebişinizle birlikte nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah... kızlar erken gelir derler ama sen ve senace bu tezi çürüteceksiniz galiba.. a bi de adasu var tabi...

kızlar ben birden gelirse naparım diye düşünüyodum o yüzden yavaş yavaş alıştıra alıştıra gelsin istemiştim:roflol:
hatta askitoya bile dedim bunu sırnaşık şey
belimden agrı kasıklarıma dogru yayılıyor kızlar dün gece 10 dakikada bir vurdu gitti bugünde halsizlik var biraz üstümde ama dün gögsüm nasıl acıdı size anlatamam bir baktım süt akıyor off az kaldı kızlar gamzede dogurdu sıra bende ve hafsaada:sm_cool::sm_cool:

Canim Hadi Sen Iyisin Birde Senaceyi Düşün O Napsin 3 Gün Kalmiş Ama Tik Yok

tebrikler u2rem... bebişinizle birlikte nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah... kızlar erken gelir derler ama sen ve senace bu tezi çürüteceksiniz galiba.. a bi de adasu var tabi...

ŞİMDİKİ KIZLAR NAZLI SANIRIM.
BENİMKİNİN ANNESİNİN ADI NAZLI, KIZINDA KENDiSİ.
SENA HANIM HİÇ UMURSAMIYOR BİLE :))
HAFTA SONU DÜĞÜN VAR EŞİM GİTMEYELİM DİYOR ( Anadolu yakasında )
BENDE AŞKIM GİDELİM, BİZİM KIZ NASIL OLSA YERİNDEN PEK MEMNUN DİYORUM.

GERÇİ BEBİŞ İRİ OLDUĞU İÇİN, DOKTORUM DAHA DA BEKLETMEZ.
SEZERYAN YAPALIM DiYEBİLİR.

kızlar hani geçen gün idrar yolu enfeksiyonu olmuştumya doktorum antibiyotik vermiştiyaaa
şimdide dünden beri akıntı ve korkunç bi kaşıntı başladı...
enfeksiyondanmı bu yoksa ben yine mantar mı oldummm...
napiimmm şimddiiii bennn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…