Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey olmaz canım merak etme...
hem yuva daha yapmamıştıki içinde yumurta felan yokken hiç bişey olmaz..
böylelikle bi daha gelmez inşşş
inş. canım ya:çok üzgünüm:
kızlar sancım başladı gene ve ılık bir duş aldım ama gecmedi sanırım hafif hafif sızlama şeklinde duruyor tutamıycam sanırım bu hafta sonuna kadar fisfisfis
kızlar teşekkür ederim hepinize moral oldunuz bana dr.umla görüştüm hareketlerini gözlemle bi sorun hissedersen gel dedi..ii hareketleri maşallah...çarşamba kontrolümüz ve nst .miz var zaten istersen bgn veya yrn gel dedi .. daha rahatladım şimdi ...bakalım dinleniyorum bişe yaptığım yok...ama son günlerin verdiği bişeymidir bilmiyorum garip duygular içindeyim...
kızlar teşekkür ederim hepinize moral oldunuz bana dr.umla görüştüm hareketlerini gözlemle bi sorun hissedersen gel dedi..ii hareketleri maşallah...çarşamba kontrolümüz ve nst .miz var zaten istersen bgn veya yrn gel dedi .. daha rahatladım şimdi ...bakalım dinleniyorum bişe yaptığım yok...ama son günlerin verdiği bişeymidir bilmiyorum garip duygular içindeyim...
kızlar geceyi çook kötü geçirdimm...kanamam oldu ...ama nişan değildi...hatırlarsanız en son 31. haftamda olmuştu dr.um da erken doğum riskine karşı erteleyici bir fitil vermişti aradım artık kullanma dedi zaten 38. haftam bitiyor...devam ederse sabah hastaneye gel dedi ...sabah kalktığımda da akıntıyla beraber biraz daha gelmiş olduğunu gördüm....kanamayla beraber kasılmalarım ve sancılarım da oldu...neyse ki şimdi iim durdu... bebeğimin hareketleri de ii şükür...dr.da rahim açılırken kılcal damarların çatlamıştır gibi bişeyler dedi. 3. aydan beri dönem dönem bööle bişey yaşşadığım için normal gibi algılıyor dr.da...ama işte ana yüreğimidir çoook korktum bu kez bide bu kadar yaklaşmışken gece ağladım heppp.senağlamasenağlamasenağlama..sonra uyuyakalmışım...çook sıkıldım kızlar böyle beklemekten ya hayırlısıyla gelsin artık...ya hiç keyfim yok...çok etkilendin bu sefer...
cnm zaten doğum olsa bile miadında bir doğum oluyor.. artık son günlerin psikolojisine girmişsin doğal olarak , Allah yardımcın olsun.. ben sanki hiç doğurmıcam , daha erken diye aklıma bile gelmiyo şimdilik şakkıdı
VALLA BENDE HiÇ DOĞURMAYACAK GiBİ HİSSEDİYORUM.
BAKSANIZA SON HAFTAMI DOLDURUYORUM.
ARA ARA GiREN KRAMPLARIN HARİCİNDE BİRŞEY YOK...
:icecream::icecream:
üfs deli oldum girene kadar..
site bir türlü acilmadi kacsaatdir ve simdide cook yavas :S
sema dogursana kiz sen artik .. seni gördükce bütün erke dogurma ümitlerimi yitiriyorum:))))