Temmuz Anneleri Buraya....

u2rem canım çok geçmiş olsun neyse 38. haftayıda devirmişsin zaten sağlıkla gelsin bebeişin

bişey olmaz canım merak etme...
hem yuva daha yapmamıştıki içinde yumurta felan yokken hiç bişey olmaz..
böylelikle bi daha gelmez inşşş

inş. canım ya:çok üzgünüm:

kızlar sancım başladı gene ve ılık bir duş aldım ama gecmedi sanırım hafif hafif sızlama şeklinde duruyor tutamıycam sanırım bu hafta sonuna kadar fisfisfis

CANIM SAKIN PANİK YAPMA TAMAM MI SAKİN OL HERŞEY OLACAĞINA VARIR AYY HEYECANLANDIM KIZ
ALLAHIM SAĞSALİM PRENSESİNE KAVUŞTURUR İNŞALLAHHHHHa.s.

inş. canım ama biz eşimle bu haftada dursun istiyorum haftaya ne zaman gelirse gelsin yada bu hafta sonu hayırlısı gerci ne zaman gelicegini kendi bilir :dance:
ama cok heycanlanıyorum bugün yarın diyerekten hergün ic camaşırımı kontol ediyorum nişan gelmişmi diye offf off :)

kızlar teşekkür ederim hepinize moral oldunuz bana dr.umla görüştüm hareketlerini gözlemle bi sorun hissedersen gel dedi..ii hareketleri maşallah...çarşamba kontrolümüz ve nst .miz var zaten istersen bgn veya yrn gel dedi .. daha rahatladım şimdi ...bakalım dinleniyorum bişe yaptığım yok...ama son günlerin verdiği bişeymidir bilmiyorum garip duygular içindeyim...

çokk sevindimm u2remcimmm.. maşallahh maşallah oynasın sabırsızz bebekkk....

adasu dikakt et canım sendee
senin bugün yarın geliceğe benziyooo

cnm zaten doğum olsa bile miadında bir doğum oluyor.. artık son günlerin psikolojisine girmişsin doğal olarak , Allah yardımcın olsun.. ben sanki hiç doğurmıcam , daha erken diye aklıma bile gelmiyo şimdilik şakkıdı

u2remcim çok geçmiş olsun canım;adasu sanada canım.dinlenin diycem kelin ilacı olsa muhabbeti olacak.valla nazar ettim kendime.öyle kötüyümki bugün gece yatamadım ve bütün gündür uyu uyan bi tuhaf oldum.çatım ayrılacakmış gibi.yürümekte bile zorlanıyorum.ayaklarım çok şişti ve acıyo üstüne basarken bile.sizi daha iyi anlıyorum.almanyadan kaynanamlar geldi iki gündür onların peşinde helak oldum kaynımda bende kalıyo.çok yoruluyorum.kimse anlamıyo bişey diyemiyorum şaşırdım valla.keyfimde yok hiç anlıycanız.öfff yaa allaha şükür kızım iyi.

VALLA BENDE HiÇ DOĞURMAYACAK GiBİ HİSSEDİYORUM.
BAKSANIZA SON HAFTAMI DOLDURUYORUM.
ARA ARA GiREN KRAMPLARIN HARİCİNDE BİRŞEY YOK...
:icecream::icecream:

çiğdem geçmiş olsun canım
son günler yaklaştıkça ağrılar şikayetler dahada fazlalaşıyooo hepimizde...

VALLA BENDE HiÇ DOĞURMAYACAK GiBİ HİSSEDİYORUM.
BAKSANIZA SON HAFTAMI DOLDURUYORUM.
ARA ARA GiREN KRAMPLARIN HARİCİNDE BİRŞEY YOK...
:icecream::icecream:

ayy senace sen bi zahmet doğurcam demeye başla kız o ne 39+3 mü :1ninca: maaşallah kız sana benim bile çatım ağrıyor , bacaklarım ağrıyor bütün gün yattım uyudum .. yemek bile yapmadım , maaşallah sana fıstık

alev arzu çiğdem geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize. bol bol istirahat edin. yormayın kendinizi temizlik felan yok ona göre.... benim kaldı 1 haftam ne ağrı ne sızı doğmuycak mı acaba benim oğlan anlamadım gitti:uhm::uhm::uhm::uhm:

adasu ve çiğdem sizlere de geçmiş olsun kızlar arzu temizlik düşünme diyecem ama nafile sen gene durmazsın...neyse fazla yormadan yap bari...

senace ve srose sizler 39. haftanızı bitirmişiniz ne güzel yakındır bebekler yoldadır merak etmeyin...:dance::dance:

temmuz annelerinin hepsi doğurdu heralde. kimsecikler yok anacım. bu nasıl iştir böööleeee:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: sıkıntıdan çat diye çatlıycam şimdi valla. nerdesiniz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

üfs deli oldum girene kadar..
site bir türlü acilmadi kacsaatdir ve simdide cook yavas :S
sema dogursana kiz sen artik .. seni gördükce bütün erke dogurma ümitlerimi yitiriyorum:))))

bencede yafff doğurun artıkkkk sıra bıze gelsınnnnnn..benım daha haftalık kontrollerım bıle başlamadı yaaaa hayret bişi bu doktorlarr..neyse bu hafat gıdıcem bakem kontrole ne dıyecekk doktor beyyy..

üfs deli oldum girene kadar..
site bir türlü acilmadi kacsaatdir ve simdide cook yavas :S
sema dogursana kiz sen artik .. seni gördükce bütün erke dogurma ümitlerimi yitiriyorum:))))

kız hilmişşş allah iyiliğini versin emiiii patladım gülmekten. e napayım kuzum benim oğlan direniyo bana kalsa şimdi doğurcam ama velet çıkmamaya kararlı anacımm ben napayımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey​

aman ya uf ben dayanamiyorum artik kizlar yeminle nasil agladim bugun
doktoruma konusacam normal olsun sezaryen olsun nasil olsa ikisini de denemis sayiliriz
bebegimi erken alsin dayanamiyorum artik cok kotu oldum senağlama
kemiklerim sizliyor ayaklarim toparliyor resmen bi yere giderken sizlaniyorum habire
cok agirlastim ben cok zorlaniyorum 1 temmuz da konusacam ne halt yapacaksa yapsin
allahin izniyle gelsin artik yavrum dayanamiyorum :çok üzgünüm:20 gun erken gelse bi sey olmaz insallah
belim cok agrimaya basladi kalbim agrimaya basladi ayaklarim sisti dayanamiyorum nasil agladim bugun senağlamasenağlama
annem de uzuldu konus dedi doktorunla nolur kizlar dua edin benim icin zorlaniyorum artik:1no2:

canim benim hepimiz böyle zaman zaman bunaliyoruz agrilardan .. ama dayanman lazim..
erken alsin diyorsunda.. bebek karninda ne kadar cok durursa o kadar ii olur onun icin ..
bunuda aklinda bulundur..

biliyorum canim biliyorum
bende istiyorum kalsin ama gel de benim yerime gec gercekten dayanabilsem olcak ama olmuyor cok kotuyum cok zor dayaniyorum artik
zaten o zaman 37 haftama gircem bende 38 haftalik iken olsun istiyorum ama tabi rabbim sabir verdikce guc verdikce kalsin karnimda icimde daha iyi
ama iste olmuyor cok fenayim agliyorum habire yuruyemiyorum ayaklarim agriyor kemiklerim tasiyamiyor beni ondan en iyisi konusmak bakalim
hakkimda ne hayirli ise o olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…