Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydın kızlar...
bir cumartesi sabahı daha iş yerinden hepinize merhabalar...son 1 haftam...

günaydın kızlarrr....
bıdış geçmiş olsun canımmmm....
senace maşallah bebeğine çok iyi kilosuu maşallah...

kızlar 2 gundur bulantım ve az da olsa ishalmısım gibi bir durum var...
senace arkadasımız bebek dönunce bu durumların oldugunu söylemişti...sizcede olabilirmi...doktorka randecum 28.de...nasıl anlaşılırki döndugu

İshal erken doğum belirtisiymiş canım. Benimde öyleydi. Doktorum ishali engelledi. Bir doktorunla konuş istersen.

canım benim geçmiş olsun bebişin ve sen sağlıklı olda önemli olan bu az kaldı canım dikkat et kendine sen hala çalışıyormusun bıdışım

Çalışmıyorum canım. Ben ayın 1de izine çıktım. Ama evden iş yerine destek vermeye devam ediyorum.

İshal erken doğum belirtisiymiş canım. Benimde öyleydi. Doktorum ishali engelledi. Bir doktorunla konuş istersen.

gerçekten mi? ben son bir haftadır ishalim, ama ben havalardan zannediyordum...
sancım felan da yok, başka bir belirti de yok. bu cuma doktora gideceğim, sürerse bir sorayım bakalım ne diyecek
:sm_confused:

Bıdısım canım gecmiş olsun kansız mı kalmıssın ondan mı verdiler kanı?Benim oluşun da bası tee 1 aydır cok aşagıda fırt dese cıkacak ama kolay kolay cıkmıyolar korkma cok yurume bol bol ayaklarını dik yat.Tansiyonun da cok dusmus canım benim kendine de cook dikkat et sıcaklarda dısarı sakın cıkma.a.s.

Oncacım sana da gecmiş olsun canım benim de bazen ishalim oluyo yediğinden yada sıcaklardan da olabilir korkma yine de doktorunu ara sor kafanda kalmasın

geçmiş olsun gelincikcim dikkat et canımm aynen bende canım yapayalnızım burlarda şuan kimsem yok yanımda gelicekelr inşallahh insan başına bişi geldimi yanında olcak insan arıyo herzaman çok şükür eşlerimiz varr sıkma canını canımm öpüyorum çok...Şeniz

adasucum çok sewindim bişi çıkmadığına
oncacım sanada geçmiş olsun canım dikkat t kendine...

maşallah senacecim bebeğine çok ii kilosu maşallahh...
bıdışım sanada geçmiş olsun canım yat dinlen yorma kendini fazla...

ay bende bebişimin kilosunu çok merak ediyorum yaa ultrason versede öğrensem barii dün vermedi gene haftaya cuma tekrar nsteye giricemm inşallah o zaman verir özledim oğlumuu....

cokkkk sıcakkk allahım yaa bu nee sıcaklık yanıyorum resmen offffffffffffffffff...

Ben biliyorum onuu agustos annesi o yeni uye daha gecen cok ters bi yazı yazdı agustos annelerinde yazısı kaldırıldı asıl adı çiğdemmiş austos annelerine bir sor canım..
Bu arada kezbanı tekrar gorursen cok selam soyle..

sıcaktan perdelere elimi süremedim semacım :roflol::roflol::roflol:

deli yaaaa........ hala perdeleri düşünüyo. sana diyorum çağır birini diye ama nerdeeeeeeeeeeeee:1closedeyes::1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

senacecim masallah bebisin kilosu cok iyi allah nazarlardan saklasın

bıdısım sende dikkat et kendine, cok gecmis olsun...

bende pazartesi gorucem ogluşumu
merak ediyorum kilosu nasıl veee artık dogum tarihine karar vermek istiyoruuuuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…