canım benim geçmiş olsun bebişin ve sen sağlıklı olda önemli olan bu az kaldı canım dikkat et kendine sen hala çalışıyormusun bıdışım
İshal erken doğum belirtisiymiş canım. Benimde öyleydi. Doktorum ishali engelledi. Bir doktorunla konuş istersen.
Kızlar yazdıklarınızı okudum. Amma yazmışınız. Oku oku bitmedi. Dün doktora gittim. Beni apar topar hastaneye yatırdılar. 2 ünite kan verdiler. kollarım delik deşik gene. Bide doktor alttan baktı. Bebeğin kafası çok aşağıda dedi. Her an hazırlıklı ol bol bol dinlen dedi. Ne kadar içeride kalırsa o kadar bebiş için iyi dedi. Taniyonumda 4-8 e düşmüş. Neyse benim oğlum aceli sanırım. Ama normal doğum olacağı için beklicez. Şimdilik bizden bu kadar teyzeleri.
kızlar 2 gundur bulantım ve az da olsa ishalmısım gibi bir durum var...
senace arkadasımız bebek dönunce bu durumların oldugunu söylemişti...sizcede olabilirmi...doktorka randecum 28.de...nasıl anlaşılırki döndugu
kızlar ben hastaneden saat 2 gibi geldim ama çok sancım vardı
ancak şimdi hafiflediği için yeni yazabiliyorumm..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm...a.s.
enfeksiyon kapmışımm idrar yollarım berbatmış...
soğuk almışım.... bu dayanılmaz sancılar bu yüzdenmiş. doktorum önce nst ye soktu
yalancı doğum sancılarımda başlıyomuş..:çok üzgünüm:
alttan muayne oldum 1cm açılmam olmuş...:çok üzgünüm:
o kadar sancım vardıki sabah anlatamam çok korktum. kimsem yoktu yanımda
eşim apar topar geldi... antibiyotik verdi doktorum şimdi daha iyiyim..
insanın annesinin yanında olmaması çok kötüü..senağlama.
kendimi hayatımda ilk defa çok yanlız hissettimmsenağlamasenağlama
temmuz anneleri mrb kezbandan haber getirdim.hala hastanede 1 hafta daha dayanabilirse bbeişlerin gelişimine göre 34 hafta doluyor ve alacaklar minik afacanları.çok yoruldu ama morali iyi o da inat ediyor bebişleri onla biraz daha kalsın diye hepinize çok slmı var
bu arada izninizle bir şey sormak istiyorum chiklett diye birini forumdan tanıyormusunuz?temmuz annelerinden birinin arkadaşı olduğunu söyledi.ve devamlı beni taciz ediyor,burada bir arkadaşına ters davranmışım.ama siz de biliyorsunuz bir kere kezbandan haber vermek için girdim buraya.bu konuda yardım etmenizi rica edebilir miyim?
cokkkk sıcakkk allahım yaa bu nee sıcaklık yanıyorum resmen offffffffffffffffff...
evet canım ya elim ayağım tutmuyo sıcaktan hiç bişey yapmak istemiyorum bunaldım sıcaktan oooooooooooooffffffff oooffffff
sıcaktan perdelere elimi süremedim semacım :roflol::roflol::roflol: