kızlar bende bahçelievler mahallesinde oturuyorum buraya istanbuldan gelin geldim hamile değilim bebeğimde yok çok istiyoruz ama olmuyo 2 yıllık evliyim 3. yıldan gidiyorum daha tedaviye de başlamadık maddi durumu düzeltelim gidicez inşallah sadece bu konulara devamlı girip okuyorum görünce sevindim bizim buralardan biri olduğuna yazmak istedim hayırlı doğumlar inşallah
kızlar ben geldiiiiiiimmmmm. ama denize giremedim mikrop kapma olasılığım olduğu için yasakmış. çok üzüldüm giremediğim için sadece ayaklarımı soktum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama kocişim söz verdiiiiii eylülde oğlumuzla birlikte gidicez 1 hafta durucaz:dance:çok üzüldü eşimde ben giremedim diye üzülünce. bu arada alevcim dikiliden vazgeçtim tam o dönemeçte baktım ayvalığa 40 km kalmış dedim eşime ben ayvalığa gitmek istiyorum oda kırmadı beni.:dance::dance: çok güzelmiş ayvalık hoşuma gitti.
doktorum bana 37. haftaya kadar girmende sakınca yok demişti. sen 38 olmuşsun, sınırı geçmişsin artık... otur oturduğu yerde sırnaşık şey sırnaşık şey denize gittiğini duyunca kıskanmıştım zaten.. ben de istiyorummmmmmm... bu arada eylülde ayvalık çok güzeldir. en güzel zamanıdır. dikili'yi pek bilmiyorum ama dikili'ye bağlı çandarlı'ya çok gittim. buzzz gibi denizi vardır. eylülde inşallah biz de gidecez bi yerlere... kızımı denize sokacam :))) yüzmeyi öğrensin 2-3 aylıkken :roflol: :roflol:
Adasucum cok sevindim canım benim simdi sen kuslar gibi hafifsindir kendim gitmiş gibi mutlu oldum walla..
Ama anlattıgın diğer olaya da cok uzuldum allah sabır versin demekten baska bişi yok ates dustugu yeri yakar Allahım ne durumdadır simdi o kız..:çok üzgünüm:
Aman bebek hareketlerini iyi takıp edelim gunde 20-25 hareket..
srose geldin he olsun deniz havası almışsın ya yeter zaten ayvalık ta çook güzel evet bizimkiler her yıl dikiliye gidiyorlar ama bizim bu yıl belli olmaz bebeğimiz çook küçük olcak...belki bizde ağustos sonu gibi bi gideriz bikaç günlüğüne..eylül 1 de ramazan başlıor kızlar...bu yıl erken ramazan ..tatiller erkenden bitecek...
ayyyy ne kadar kötüsünüz yaa insan bu kız o kadar denize gittiiiiiii ama yazık bak girememişş diye teselli eder yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık ama nerdeeeeeeeeeeeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
etmem tabiii:dilcikar: ben hastaneden geldim diye paylaşıyorum benim yazımın üstüne sen yazıyosun alıcagınız olsun kızlar yazmıycam bidaha size kontol günlerimi :dilcikar::dilcikar:
semacım ii olur insan tek başına pek zevk almıo tatilden bizimkiler yazlık kiralıyorlar her yıl ordan eşimin amcaoğulları falan da oluyo herkes sırayla gidiyor ama bu yıl biz gidermiyiz belki kaçarız bi ara...bu arada ben yüzmeyi bilmiom ki bebişi nasıl yüzdüreyim:roflol:...
Selam kızlar ben geldim hastaneden...:teytey:
kızım cok iyi teyzeleri kalp atışımız gayet güzel göründü nst'de hareketlerimizde cok güzel cıktı zaten şu iki gündür nazar degmesin kızıma hareketleri cok güzel cok iyi maşşalah
doktorumuzda cok begendi ve bir sorun görmedi kızım cok uslu olucak benim teyzeleri gene haftaya randevumuz cuma günü gene nst baglanıcaz :asigim: ve gerekirsede catı muanesi olucam doktor ben seni bu hafta keseriz sanıyordum dedi ama süper dedi sonuclar normal dogumu bekleriz dedi inş. kızlar bide ben sana cuma diyorum ama bir yorgunluk bir hareketsizlik hissettigin an hic bekleme atla gel dedi bana işte böyle..
hastane cok kalabalıktı benim gibi nst icin gelen bir bayan vardı nst girdi ve bebegin kalp atışları duyulmadı kızlar bebeginin kalbi durmuş meger hastaneye tüm ailesi geldi kız perişan doguma giricekmiş halbuki bizimle aynı haftalarda bir bayan cok üzüldüm kadın cok agladı hastene cok kalabalıktı benimde ailem yanımda oldugu icin berenoyu göremedim malesef saat 10da gittik saat 3de hastaneden cıktım cok kalabalıktı yaa oo bebegi ölen bayanada allah sabır versin cok zor binlerce kez şükrettim kadını öyle görünce allahım korusun bizim kuzularımızı kadını apar topar doguma aldılar yazık..