Temmuz Anneleri Buraya....

]
canım aynı durumdaydım seninle.bende 1 yıl korunduktan sonra karar verdim.işte 1.5 yıllıkken başladık olmadı yaklaşık 9-10 ay.son 4-5 ayı tedavi gördüm.adet düzensizliği v.s.sonra ilaç kullandım bi ay yumurtlama için.olmadı.ikinci ilaç kullanışımda fıstığıma hamile kaldım.tavsiye edbileceğim drunu ii seç ve sakin ol.ben kazım gündoğdunun hastasıyım şuanda ona gidiyorum süper bi dr.konak hastanesinde.
bu arada masum kedi emekevler yakın çok.özdileğin ordasın.arkadaşım oturuyodu.ulus pazarı geldi sizin oraya geçen pazar ordaydımm.

Selam kızlar ben geldim hastaneden...:teytey:

kızım cok iyi teyzeleri kalp atışımız gayet güzel göründü nst'de hareketlerimizde cok güzel cıktı zaten şu iki gündür nazar degmesin kızıma hareketleri cok güzel cok iyi maşşalah
doktorumuzda cok begendi ve bir sorun görmedi kızım cok uslu olucak benim teyzeleri gene haftaya randevumuz cuma günü gene nst baglanıcaz :asigim: ve gerekirsede catı muanesi olucam doktor ben seni bu hafta keseriz sanıyordum dedi ama süper dedi sonuclar normal dogumu bekleriz dedi inş. kızlar bide ben sana cuma diyorum ama bir yorgunluk bir hareketsizlik hissettigin an hic bekleme atla gel dedi bana işte böyle..

hastane cok kalabalıktı benim gibi nst icin gelen bir bayan vardı nst girdi ve bebegin kalp atışları duyulmadı kızlar bebeginin kalbi durmuş meger hastaneye tüm ailesi geldi kız perişan doguma giricekmiş halbuki bizimle aynı haftalarda bir bayan cok üzüldüm kadın cok agladı hastene cok kalabalıktı benimde ailem yanımda oldugu icin berenoyu göremedim malesef saat 10da gittik saat 3de hastaneden cıktım cok kalabalıktı yaa oo bebegi ölen bayanada allah sabır versin cok zor binlerce kez şükrettim kadını öyle görünce allahım korusun bizim kuzularımızı kadını apar topar doguma aldılar yazık..

kızlar ben geldiiiiiiimmmmm. ama denize giremedim mikrop kapma olasılığım olduğu için yasakmış. çok üzüldüm giremediğim için sadece ayaklarımı soktum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama kocişim söz verdiiiiii eylülde oğlumuzla birlikte gidicez 1 hafta durucaz:dance::dance::dance: çok üzüldü eşimde ben giremedim diye üzülünce. bu arada alevcim dikiliden vazgeçtim tam o dönemeçte baktım ayvalığa 40 km kalmış dedim eşime ben ayvalığa gitmek istiyorum oda kırmadı beni.:dance::dance::dance: çok güzelmiş ayvalık hoşuma gitti.

evet canım ulus pazarı bize çok yakın yürüyerek 15 dk falan bende geçen hafta pazar ordaydım çok güzel ya aynı semtlerde oturuyoruz belki yanımızdan geçiyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz fakat nette görüşüyoruz
canım bizde 1 yıl istemedik sonra düşünmeye başladık olmadı ben geçtiğimiz eylül eyında gittim kazım beye gerçekten çok mükemmel bir doktor heralde bu gidişle de ona gidicez ama ona verdiğim paraya acımıyorum canım da yani muayene parasına ama tahlillere verdiğim paraya acıyorum ben o zaman gittiğimde 90 ytl lik tahlil çıkarttılar ve bir kısmını sigortam karşılıyo düşün bende o zaman basit kist çıkmışıtı ama kazım bey sakın korkma hiç endişe etme çocuğunun olmasına engel değil dedi ben illa ilaç istedim sağolsun beni bilgilendirdi ben şimdi sana ilaç olarak sadece doğum kontrol ilacı verebilirim siz çocuk düşünüyosunuz bence hiç gereği yok dedi o ilacı kullanınca da en az 6 ayı gözden çıkart dedi herkesin vücudu farklı oluyo senin belki 6 aya kadar seni korur dedi ocağa kadar oldu oldu olmazsa oıcakta seni bekliyorum dedi ama eşimle ablası işleri ayırdılar ve bir sürü borç kaldı üstümüze eşim başka bir işte bende mahallede internet cafemiz var (umut internet belki bir gün yolunuz düşer ben hep burdayım silede burdan konuşuyorum zaten ) oraaya bakmaya başladım düşünün halimizi işte sabah eşim erkenden işe ben dükkana akşam 6da geliyo ben eve geçiyorum o da gece 12-1 e kadar dükkanda hiç bir şekilde özel hayatımız yok sabah kahvaltısı akşam yemeği yemiş insan değilim eşimle bareber bir yere gitmiş insan değilim bu durumda çocuğuda düşünemedim tabiki bnim düzenli bir hayatım yokki çocuğa nasıl gelsin sıra bir araba aldık sıfır o bizi mahfetti şimdi onu satmaya çalışıyoruz eşimde artık ne derlerse satıcam diyo zararın neresinden dönersek kar diyo çok büyük paralar ödüyoruz arabaya her ay nerden baksanız 1 milyar çıkıyo elimizden inşallah onu satarsak bir kaç ay sonra çocuk işini düzene sokucaz
çiğdemcim sana sorum kazım beye ilk zamanlar giderken tahlil falan istemiştir mutlaka hatırladığın kadarıyla eşin ve senden istenen tahliller tahmini ne kadar tuttu hepinize hayırlı doğumlar
kusura bakmayın sizide dertlerimle sıkmamışımdır umarım bende çok bunaldım ne yapayım burda yeni gelin sayılırım allah kahretsin kendi tarafımdan kimsem yok bir arkadaşım bir akrabam dahi tek başıma sap gibi benim burda ama eşimin bütün sülalesi burda düşünün halimi işte anlatsam dertlerim dağ olur heralde öpüldünüz

doktorum bana 37. haftaya kadar girmende sakınca yok demişti. sen 38 olmuşsun, sınırı geçmişsin artık... otur oturduğu yerde sırnaşık şey sırnaşık şey denize gittiğini duyunca kıskanmıştım zaten.. ben de istiyorummmmmmm... bu arada eylülde ayvalık çok güzeldir. en güzel zamanıdır. dikili'yi pek bilmiyorum ama dikili'ye bağlı çandarlı'ya çok gittim. buzzz gibi denizi vardır. eylülde inşallah biz de gidecez bi yerlere... kızımı denize sokacam :))) yüzmeyi öğrensin 2-3 aylıkken :roflol: :roflol:

Adasucum cok sevindim canım benim simdi sen kuslar gibi hafifsindir kendim gitmiş gibi mutlu oldum walla..
Ama anlattıgın diğer olaya da cok uzuldum allah sabır versin demekten baska bişi yok ates dustugu yeri yakar Allahım ne durumdadır simdi o kız..:çok üzgünüm:
Aman bebek hareketlerini iyi takıp edelim gunde 20-25 hareket..

Walla ne yalan soyleyeyim ben de sasırdıydım bu kız nasıl gircek diye. rahmin acılmaya baslamıstır cunku.Ulen biz burnumuzun dibinde giremiyok dediydim kendi kendime neyse canım doldur küvetiiii:roflol:

evet kızlar son haftalar hareketleri az olur denir ama cokda az olmamalıdır dedi doktor banada hemen bir aksilik hissedersen durma atla gel dedi ama kızı görseniz varya cok kötü oldum mosmor olmuş gözleri aglamaktan ayakta duramıyordu kollarına girmiş ailesi kocası cok üzüldü sinirinden kendini dışarı attı agladı sanırım oda cok dikkat etmedli vallahi:çok üzgünüm:

bende kocişime anlattım benim olayımı kimin kızı bee diyo dedim yormıycakmışsın beni bak halsiz hissedersem kendimi hemen gel dedi doktor dedim naniknaniknaniknanik hizmet etsin biraz gerci dedide birazda ben köpürttüm olayı sen yemek yapma akşama dedi :roflol::roflol:

adasucum hadi gözün aydın dr. bize de dün 1000 de 1 de olsa bebeğin bööle son haftalarda bböle hiçbir sorun yookken kalbinin durabileceğini anlattı Allah korusun herkesin yavrusunu ama artık daha da dikkat etmek lazım hareketlere...

srose geldin he olsun deniz havası almışsın ya yeter zaten ayvalık ta çook güzel evet bizimkiler her yıl dikiliye gidiyorlar ama bizim bu yıl belli olmaz bebeğimiz çook küçük olcak...belki bizde ağustos sonu gibi bi gideriz bikaç günlüğüne..eylül 1 de ramazan başlıor kızlar...bu yıl erken ramazan ..tatiller erkenden bitecek...

ayyyy ne kadar kötüsünüz yaa insan bu kız o kadar denize gittiiiiiii ama yazık bak girememişş diye teselli eder yaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama nerdeeeeeeeeeeeeee:dilcikar::dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

geldim şekerim evet en azından deniz havası almış oldum. gerçi denize gircem derken havamı aldım daha çok ama olsun.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kııııızzzz aynı zaman gidelimde görüşürüz ordada bebişlerimizi yüzdürürüz ne güzel olurrrrr:dance::dance::dance::dance::dance:

etmem tabiii:dilcikar: ben hastaneden geldim diye paylaşıyorum benim yazımın üstüne sen yazıyosun alıcagınız olsun kızlar yazmıycam bidaha size kontol günlerimi :dilcikar::dilcikar:

kızlar ben hastaneden saat 2 gibi geldim ama çok sancım vardı
ancak şimdi hafiflediği için yeni yazabiliyorumm..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm...a.s.
enfeksiyon kapmışımm idrar yollarım berbatmış...
soğuk almışım.... bu dayanılmaz sancılar bu yüzdenmiş. doktorum önce nst ye soktu
yalancı doğum sancılarımda başlıyomuş..:çok üzgünüm:
alttan muayne oldum 1cm açılmam olmuş...:çok üzgünüm:
o kadar sancım vardıki sabah anlatamam çok korktum. kimsem yoktu yanımda
eşim apar topar geldi... antibiyotik verdi doktorum şimdi daha iyiyim..
insanın annesinin yanında olmaması çok kötüü..senağlama.
kendimi hayatımda ilk defa çok yanlız hissettimmsenağlamasenağlama

gelincikim cok gecmiş olsun canım daha 35 haftadasın nasıl acılma olmuş anlamadım bende de hic sancı gözükmedi neyse dinlen artık canım fazla yorma kendini inş. cabuk atlatırsın enfeksiyonu a.s.

etmem tabiii:dilcikar: ben hastaneden geldim diye paylaşıyorum benim yazımın üstüne sen yazıyosun alıcagınız olsun kızlar yazmıycam bidaha size kontol günlerimi :dilcikar::dilcikar:

deliii geldiğim gibi size yazdımm sonrada kim neler yazmış okudum. canım benim bak kızın çok iyiymiş 41 kere maşallah tütü tü tüüüüüüüüüüüüüüü öptüm şekerim. seviyorum seniiiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gelincik canım benim geçmiş olsun ama üzme kendini. sadece dikkat et kendine. sen kendini üzdükçe iyi olamazsınki. benimde idrarımda sorun çıkmıştı ama ilaç felna derken atlattım çok şükür. ve artı en önemli şey bol su iç. mikropu daha kolay atabilirsin böylece.:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

gelinciik çook geçmiş olsun cnm benimde bir gece çook sancılandığımdan bahsettiğimde idrar yollarımda enfeksiyon çıkmıştı artı bide yalancı kasılmalar başlamıştı benimde 34. hafta falandı sanırım..monurol diye bir ilaç verdi dr. bana tek içimlik ....sonra idrar kültürü yaptırdım geçmişti şükür ...bol bol dinlen ve bol su iç cnm idrar yolu enfeksiyonunda su çook önemli...yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Son düzenleme:
semacım ii olur insan tek başına pek zevk almıo tatilden bizimkiler yazlık kiralıyorlar her yıl ordan eşimin amcaoğulları falan da oluyo herkes sırayla gidiyor ama bu yıl biz gidermiyiz belki kaçarız bi ara...bu arada ben yüzmeyi bilmiom ki bebişi nasıl yüzdüreyim:roflol::roflol::roflol::roflol:...

valla canım benim çok sevinirim beraber gidersek. hem bana hem eşime hemde oğluşuma arkadaş olmuş olursunuz.ŞenizŞenizŞeniz şekerim yüzmeyi bende bilmiyorum daha doğrusu bir iki kulaç atınca nefesim kesiliyo. küçükken havuzda boğuluyodum nerdeyse, o zamandan beri duş alırken bile nefessiz kalsam çok kötü oluyorum. denizde oyun top felan oynuyoruz. anlıycan bu yüzme konusunda bende sendenimmmmm:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım çok sevindim bişi olmadığına.bak kendini boşa sıkıyomuşsun.ewet canım bende çok üzüldüm rabbim sabır versin.veren o;alanda o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…