Temmuz Anneleri Buraya....

adasu bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. inşallah tekrar bir sorun çıkmaz da istediğin gibi normal doğurursun...

gelincik sana da çoook geçmiş olsun.. kendini yalnız hissetme o kadar... her ne kadar yanında olamasak da buradayız işte... bi bilgisayar kadar yakın...

çiğdemcim sana sorum kazım beye ilk zamanlar giderken tahlil falan istemiştir mutlaka hatırladığın kadarıyla eşin ve senden istenen tahliller tahmini ne kadar tuttu hepinize hayırlı doğumlar
kusura bakmayın sizide dertlerimle sıkmamışımdır umarım bende çok bunaldım ne yapayım burda yeni gelin sayılırım allah kahretsin kendi tarafımdan kimsem yok bir arkadaşım bir akrabam dahi tek başıma sap gibi benim burda ama eşimin bütün sülalesi burda düşünün halimi işte anlatsam dertlerim dağ olur heralde öpüldünüz
canım ilk zaman sadece benden simir testi.hormon testler ve eşimden sperm testi istediler.yanlış hatırlamıyosam 200 gibi tuttu.sonra benden test istemedi bidaha kontrole gidiyodum sadece ultrasonla ne alemdeyiz diye bakıyodu.benim yumurtlama sorunum vardı 5 cm kist oluştu.1 ay ara verdim progestana.kist varken vermiyolar.sonrada geçti yumurtlama için ilaç+iğne verdi.ilkinde olmadı.ikinci ay hamile kaldım.bu arada bende istanbuldan gelin geldim.burda hiç akrabam yok.ama ben burda üniversite okudum arkadaşım çok burda.canım allah yardımcın olsun.sıkıntı yapma lütfen.

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Amma yazmışınız. Oku oku bitmedi. Dün doktora gittim. Beni apar topar hastaneye yatırdılar. 2 ünite kan verdiler. kollarım delik deşik gene. Bide doktor alttan baktı. Bebeğin kafası çok aşağıda dedi. Her an hazırlıklı ol bol bol dinlen dedi. Ne kadar içeride kalırsa o kadar bebiş için iyi dedi. Taniyonumda 4-8 e düşmüş. Neyse benim oğlum aceli sanırım. Ama normal doğum olacağı için beklicez. Şimdilik bizden bu kadar teyzeleri.

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Amma yazmışınız. Oku oku bitmedi. Dün doktora gittim. Beni apar topar hastaneye yatırdılar. 2 ünite kan verdiler. kollarım delik deşik gene. Bide doktor alttan baktı. Bebeğin kafası çok aşağıda dedi. Her an hazırlıklı ol bol bol dinlen dedi. Ne kadar içeride kalırsa o kadar bebiş için iyi dedi. Taniyonumda 4-8 e düşmüş. Neyse benim oğlum aceli sanırım. Ama normal doğum olacağı için beklicez. Şimdilik bizden bu kadar teyzeleri.

bıdışım geçmiş olsun canım... son alışındı sanırım kan... inşallah faydası olur da yarar hem sana hem bebişine...

Gelincik Canim çok Geçmiş Olsun Inşsllsh En Kisa Zamanda Geçer Rahatsizliğin
Adasu Bebişin Ve Senin Adina Sevindim Inşallah Sonuna Kadar Herşey Böyle Normal Gider
Bidişim Sanada çok Geçmiş Olsun Inşallah En Kisa Zamanda Sorunlarin Hallolurda Sağsalim Kavuşursun Bidişina

Evet Canim Zor Anne Olmak Geceleri Bile Uykumu Bölüp Kuzumun üstüne Yatarim Diye Tedirgin Oluyorum Ama Nedense Hiç Bişeyden şikayetçi Olamiyoruz Onlarla Herşey Daha Bi Güzel Allahim Eksiklklerini Göstermesin
Hele Bi Gelsinler Onlari Bi Güzelminciklariz Haylini Bile Kurmak Muhteşem Bi Duygu

kızlar hepinizin yazdıklarını anca okudum....
adasu iyi oldugunuza çok sevindim...
kızlar sizlerede gecmiş olsun...

akşam annemlere gitmiştik...balkonda oturunca üşütmüşüm, eve geldikten sonra sabaha kadar sancıdan, agrıdan hiç uyuyamadım...bugun işede gitmedim...doguruyorum zannettim...annem felan geldi...şimdi daha iyiyim...

rabbim hepimize yardımcı olsun...

Selam kızlar ben geldim hastaneden...:teytey:

kızım cok iyi teyzeleri kalp atışımız gayet güzel göründü nst'de hareketlerimizde cok güzel cıktı zaten şu iki gündür nazar degmesin kızıma hareketleri cok güzel cok iyi maşşalah:nazar:
doktorumuzda cok begendi ve bir sorun görmedi kızım cok uslu olucak benim teyzeleri gene haftaya randevumuz cuma günü gene nst baglanıcaz :asigim: ve gerekirsede catı muanesi olucam doktor ben seni bu hafta keseriz sanıyordum dedi ama süper dedi sonuclar normal dogumu bekleriz dedi inş. kızlar bide ben sana cuma diyorum ama bir yorgunluk bir hareketsizlik hissettigin an hic bekleme atla gel dedi bana işte böyle..

hastane cok kalabalıktı benim gibi nst icin gelen bir bayan vardı nst girdi ve bebegin kalp atışları duyulmadı kızlar bebeginin kalbi durmuş meger hastaneye tüm ailesi geldi kız perişan doguma giricekmiş halbuki bizimle aynı haftalarda bir bayan cok üzüldüm kadın cok agladı hastene cok kalabalıktı benimde ailem yanımda oldugu icin berenoyu göremedim malesef saat 10da gittik saat 3de hastaneden cıktım cok kalabalıktı yaa oo bebegi ölen bayanada allah sabır versin cok zor binlerce kez şükrettim kadını öyle görünce allahım korusun bizim kuzularımızı kadını apar topar doguma aldılar yazık..

olleyy arzucuum cok sevindimm:dance: :dance:
ama anlattıgın diger olay cok can sıkıcı ya..allah ım sen gosterme yarabbim, ben cook korkuyorum..ne yaparım basıma gelirse diye en buyuk korkum.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

su son gunleride sag salim atlatsak bir :a015: :a015:

adasu bebeğine ve sana maşallah canım hakkaten çok üzüldüm bende ya allah sabır versin ya off kötü oldum şimdi

canım benim geçmiş olsun bebişin ve sen sağlıklı olda önemli olan bu az kaldı canım dikkat et kendine sen hala çalışıyormusun bıdışım

kızlar ben hastaneden saat 2 gibi geldim ama çok sancım vardı
ancak şimdi hafiflediği için yeni yazabiliyorumm..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimm...a.s.
enfeksiyon kapmışımm idrar yollarım berbatmış...
soğuk almışım.... bu dayanılmaz sancılar bu yüzdenmiş. doktorum önce nst ye soktu
yalancı doğum sancılarımda başlıyomuş..:çok üzgünüm:
alttan muayne oldum 1cm açılmam olmuş...:çok üzgünüm:
o kadar sancım vardıki sabah anlatamam çok korktum. kimsem yoktu yanımda
eşim apar topar geldi... antibiyotik verdi doktorum şimdi daha iyiyim..
insanın annesinin yanında olmaması çok kötüü..senağlama.
kendimi hayatımda ilk defa çok yanlız hissettimmsenağlamasenağlama
canım benim ya aynı şeyleri inan bende yaşıyorum annenin yanında olması çok iyi olur benimkisi gelecek bakalım bekliyorum allah onların yokluğunu göstermesin sende artık işten rapor al kendine dikkat et bol bol su iç sıcak tut kendini canım benim geçmiş olsun bizde burdayız unutrma

Temmuz anneleri çok şanslı hepinizi gönülden kutlarım çok duygusal evlatlarınız olacak :KK70: yengeç burcu oluyor çoğu :KK70: astroloji ile aram iyidir.

temmuz anneleri mrb kezbandan haber getirdim.hala hastanede 1 hafta daha dayanabilirse bbeişlerin gelişimine göre 34 hafta doluyor ve alacaklar minik afacanları.çok yoruldu ama morali iyi o da inat ediyor bebişleri onla biraz daha kalsın diye hepinize çok slmı var
bu arada izninizle bir şey sormak istiyorum chiklett diye birini forumdan tanıyormusunuz?temmuz annelerinden birinin arkadaşı olduğunu söyledi.ve devamlı beni taciz ediyor,burada bir arkadaşına ters davranmışım.ama siz de biliyorsunuz bir kere kezbandan haber vermek için girdim buraya.bu konuda yardım etmenizi rica edebilir miyim?

KIZLAR iYİ AKŞAMLAR.
GELİNCİK YALANCI DOĞUM SANCILARININ BAŞLAMASI ASLINDA OLUMLU,
ÇÜNKÜ DOĞUMUNDA VAKTİNDE SAĞLIKLI OLABİLİRMiŞ. ( Bende çevrenin yalancısıyım :)) )

ADASU BEBİŞİN SAĞLIKLI OLMASINA SEVİNDİM, ,İNŞALLAH GÖNLÜNDEKİ GİBİ DOĞUM YAPARSIN.

SROSE ÜZÜLME EYLÜLDE GİRERSİN DENİZE... EYLÜLDE DE OLMAZSA SENEYE MİNCİĞiNLE GiRERSİN :))

BENDE BUGÜN KONTROLE GİTTİM, BEBİŞİMİZ ZATEN DOĞRU YOLUNDA ( Doğum kanalında )
ÇOK HAREKETLİ MAŞALLAH :nazar:
YALNIZ BİRAZ MİNİK TOSUNCUK 3750 - 3900 ARASI.
NORMAL DOĞUM EN GEÇ AY SONU OLACAK. :))
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONTROLDE BEBiŞ DAHA DA İRİYSE, SEZERYAN OLABİLİR.
HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.

ALLAH HEPİMİZE EVLATLARIMIZI SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.

KENDİNİZE iYİ BAKIN KIZLAR...

senace canım benim maşallah bebeğine ya ne güzelmiş kilosu. :nazar::nazar::nazar:benim oğlan kaç kiloki acep artık doğunca öğrenebilcem malesef kontrolümüz bitti doktorda.

bu arada ben eylülde oğluşumla birlikte girmeyi düşünüyorum denize. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yaaa 3 aylık bebeğe zararı olurmuki denizin merak ettim bak şimdiiiii
:uhm::uhm::uhm::uhm:

maaşallah senace kız nazar deggmesın

yanı benım sancılarım olmadı sımdı zor bı dogum mu olacak yahu

en büyük türkiyeeeeeeeeeeeee

88.jpg

X