- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
ben cikiyorum kizlar oglumun esyalarini bitirim oglumu yikicam dislerini fircalicam cantasini bitirim
oglumu yatircam cunku saat 12 den sonra bi sey yemesi yasak ondan erken uyucez yoksa bunu zor zapt ederim habire acikiyor oglusum benim sulalesi boyle yiyo yiyo kilo almiolar masallah bunlarinsırnaşık şey
cumartesi
yada pazara kadar burda degilim dogum yapacak olursa kolay gelsin rabbim yardimcisi olsun
dogum yapan olduysa da allah anali babali buyutsun insallah beni ozleyin anacim bye byeeeeeeeee
optummmmmmmmmmmmmmmmm:a015:
ben cikiyorum kizlar oglumun esyalarini bitirim oglumu yikicam dislerini fircalicam cantasini bitirim
oglumu yatircam cunku saat 12 den sonra bi sey yemesi yasak ondan erken uyucez yoksa bunu zor zapt ederim habire acikiyor oglusum benim sulalesi boyle yiyo yiyo kilo almiolar masallah bunlarinsırnaşık şey
cumartesi
yada pazara kadar burda degilim dogum yapacak olursa kolay gelsin rabbim yardimcisi olsun
dogum yapan olduysa da allah anali babali buyutsun insallah beni ozleyin anacim bye byeeeeeeeee
optummmmmmmmmmmmmmmmm:a015:
kızlar uyuyamıyorum aşırı sıcak yaa ellerim ayaklarımda nasıl şiştiler bir görseniz şok oldum ilkkez bu kadar cok şişiyor
ve sanki başıma güneş gecmiş gibide beynim zonkluyor yaa bu sıcaklar bizi öldürücek offff
uyumamda lazım sabah doktora gidicem ama sıcaktan uyumak ne mümkün bu gece nasıl sabah olucak hic bilmiyorum :1no2:
kızlarr çok sancım varrr........
yürüyemiyorummm
birazdan doktora gidicem eşimi bekliyorumm
korkuyorummmmmsenağlamasenağlamasenağlama
yürüyemiyorummm
canım ya panik yapma dur sakin ol allah yardımcın olsun canımkızlarr çok sancım varrr........
yürüyemiyorummm
yürüyemiyorummm
yürüyemiyorummm