Temmuz Anneleri Buraya....

Gelincik canim gecmis olsun.Korkma canim Allah yardimcin olsun.Bizi habersiz birakma hadi hayirlisi........

merhaba arkadaşlar ben aralık annelerindenim.buğün 4.aya başladık. genital bölgeye ağda bi problem olurmu?yaptırabilrmiyim sizce?

canım çok teşkkkr ederm sen kocaelnn neresindesin ben bahçecikteyim inci çavuşoğlu dr um.
doğumuda yuvamdaki kadın doğumda istiyorum

canım bende köseköydeyim.konak hastanesine gidiyorum.kazım beye duymuşsundur.harika biri.ve çok yardımcı sağolsun.doğumumda konakta olucak.daha öncede orda doğum refakatçisi olarak kaldım yakından izledim nekadar ilgilendiklerini biliyorum.içim rahat.umarım seninde sorunsuz olur canım.

gelincik cnm benimde yaklaşık 1 ay önce başladı bu sancılar daha erken bence de yalancı sancılardır...panik yapma ööle değilse bile ii taraftan düşün belkide bebeğine daha erken kavuşursun...bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise ööle olsun cnm ....gelince hemen haberdar et bizi...a.s.a.s.a.s.a.s.

u2remcim ya bu sancı dedigin nasıl bişey ya
ben de tık yok
olmasımı gerekiyor ki dogum yaklaştıkça..

ben de tık yok

hiden bende de tık yok valla.. arada bi sancı giriyor ama onlar da gaz sancıları sanırım. o kadar çok karpuz yiyorum ki olması da doğal sanırım...

Ben de de yok kızlaar yalnız karın sertlesmesi sırasında agrı oluyo artık kasılma oymus ama sancı mancı gormedim daha

ben de tık yok

canım benim 2 gece oldu bu haftama kadar birden karnım sertleşti taş gibi oldu sonra kasıklarıma acayip bir ağrı girdi yaklaşık 1-2 dk sürüyo sanki tuvalete çıkacaksın gibi ama gidiyorsun hiç bişey yok...sonra 1-2 dk durup tekrar giriyo aynı sancı...bir yandan ter basıyo bir yandan kasıkların patlayacak gibi ama diyorumya bişe yok ortada boş bir ağrı...bide 2-3 saat sürdü biri gerçekten kıvrandırıyor..bilmiyorum ki doktor her doğum sancısı ağrılı olmaz dedi dün bu karın sertleşmeleri de sancı olabilir dedi her zaman ağrı yapmaz ama dedi... bazı hastaları karın sertleşmesi var diye geliyormuş 5-6 cm açıklık olabiliyormuş hiç ağrı çekmeden doğuranlar oluyor dedi.ne şanslılar dimi?

srose hanımefendi denize gitti 12 günü kala baksen bide yolda molda doğurayım deme ...akşama gelince ii olduğunu yaz emiii....

U2remcim benimki de oyle işte aynı sancım yok ama sertlesme cok bununla birlikte de agrı veriyor nts ye gore sancı gorunuyodu benim doktor da aynını soyledi sertlesince boyle gogus kfesimin altından i toparlanma baslıyo direk beynime bişeyler cıkacak gibi oluyo sıcak basıyo yanıyorum yumusamaya baslayınca geciyo canım

aynen ya bebeği vida gibi düşün dedi kanalda ilerlerken bazı yerlerde daha fazla ağrı hissedersin dedi kimi bebeğinse kanalda ilerleyiş hareketleri anneye hissettirmeden gerçekleşirmiş...bizimkiler engebeli yollarda zorlanolar galiba...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:tabi sonuçta da veriyolar bize sancıyı

çiğdem köseköydemi oturuyorsun bende uzunçiftlikte:roflol:yakınız kız benimde doktorum derince devlet hastanesinde ahmet doğruöz 1 dakka ben seni tanımyorummmmm

aaa kız masum kedi yakınmışız bee.sizin kooperatifle bizim kooperatif birleştii.tam olarak nerdesinizz.

kızlar bende bahçelievler mahallesinde oturuyorum buraya istanbuldan gelin geldim hamile değilim bebeğimde yok çok istiyoruz ama olmuyo 2 yıllık evliyim 3. yıldan gidiyorum daha tedaviye de başlamadık maddi durumu düzeltelim gidicez inşallah sadece bu konulara devamlı girip okuyorum görünce sevindim bizim buralardan biri olduğuna yazmak istedim hayırlı doğumlar inşallah

yastev cok fazla kafana takma canim .. yeni evli sayilirsin.. allah gönlüne göre verir insallah..

sağol canım teşekkür ederim bizim internet cafemiz var temmuz annelerini de sık kullanılanlarıma ekledim cafeyi açtığım gibi direk burasını açıyorum sizleri merak ediyorum neler yaptınız diye sizler sancı çekiyosunuz bende çekiyorum bak şu anda adasu ve gelinciği o kadar merak ediyorum ki sizlere yazmıyorum ama sizlerle aile gibi oldum emin olun buna
canım başlarda çok kafaya taktım ama artık o kadar takmıyorum sadece şuna üzülüyorum daha doktora gitmedik ne problemimiz var bilmiyorum daha doğrusu bir problemimiz var mı onu dahi bilmiyorum bu yüzden de her ay büyük umutlarla bekliyorum ama doktora gidip sorunu öğrensem en azından derimki bizim şu sorunumuz var ümit etme ama işte bilmediğim için her ay ümitler ve sonu hüsran ama allaha dua ediyorum bol bol sizlerde dua edin benim gibi olmayıp isteyenler için hamilelerin duaları kabul olurmuş
bu koskaca 9 ayı atlattınız hayırlısıyla doğumunuzu gerçekleştirip sağlıklı tombiş tatlı yavrularınıza da bir an önce kavuşursunuz inşallah amin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…