Temmuz Anneleri Buraya....

Ben ilk kez bu gece yaptım. ama evin heryeri çok sıcak yaaa... tabi bana göre. eşim serin ben üşüyorum diyor, benden oluk oluk ter akıyor. bu gece küveti deniyim bari :)))

küvet olayını düşünmedimde değil haniiiiiiiiiii.......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:

küvet yasak kızlarrrr yasakkkk:mymeka:
sadece duşşş oda en fazla 10 dk.

yasak olsun napalım. şunun şurasında kaldı 12 günüm. bi doğurayım ben yine yatarım küvete ama tek başıma değiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll

Son düzenleyen: Moderatör:
yasak olsun napalım. şunun şurasında kaldı 12 günüm. bi doğurayım ben yine yatarım küvete ama tek başıma değiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll

hahhahhhahahah... ilahi srose... bana bak sakın dayanamayıp da girelim demeyin küvete :roflol: :roflol: :roflol:

bu arad küvet niye yasak yaaa.. ben pazar günü küveti soğuğa yakın ılık suyla doldurup girdim içine... 15 dk falan kaldım. ütüden sonra çok iyi geldi valla...

gunaydin hatunlarrrrrrr
hani benim oglan 27 haziranda ameliyat olacakti ya
bugun hastaneden aradilar 20 sinde gelebilirmisiniz dediler
bende neden olmasin olur dedim
ama simdi daha cok yaklasti gunu
bende korkuyorum
rabbim saglik versin ogluma
onu bana bagislasin iycene saskinlik icindeyim
rabbim bana sabir versin

hiç korkma canım sonucta olması gereken sey saglık bu demı uzme tatlı canını kızını dusun demı ama

canım iyi ve güzel şeyler düşün endişe etme allah yardımcınız olsun doktorlara güven sen endişelenirsen oğlunda endişelenir stres yapma canım

allah tez zamanda sağlığına kavuştursun oğluşunuu...
endişelenmee canımm artık herşey çok kolaylaştı...

günaydın fıstıklarr gene neler kaynatmışsınız böylee.küvetim yokta denize girebilirmiyiiimmmm.
çorumlu geçmiş olsun bacım.sıkma canını insan kıyamıyo çok küçük diye ama onun sağlığı için.sıkma canını.allah acil şifasını versin.sakin ol.a.s.

SELAM KIZLAR.
2 GÜNDÜR ÇOK FENAYIM.
MİDEMİ ÜŞÜTMÜŞÜM.
LAVABODAN YATAĞIMA GELEMiYORUM.
SİZDE KEYİFLER NASIL?
UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.
BERENO YARIN DOĞUMA GİDECEK SANIRIM.
ALLAH KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN ONADA

KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN.

kızlar hepinize geçmiş olsunnn ağrılar var gene bakıyorummm çorumlucum sende sıkma canınıı oğluşun tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
senacecim sanada geçmiş olsun canım dikkat et son zamanların artık...

nazlicim cok gecmis olsun canim benim ..
bende gündüzleri iiyiyimde geceleri defalarca mide agrisina kalkip safra kusuyorum ..
cok yoruldum artik (((

senace geçmiş olsunn...
askito sanada geçmiş olsun canımm.....
mide bulantısından nefret ediyorumm bendee

gecmis olsun kizlar
sagolun napalim iste anne yuregi dayanmak zor vallaha neyse insallah guzel gecer de rahatlarim
o zaman 20 sinde iki gun pc gelemicem
oglumla hastanede kalacam
bu aksam gidim esimle ogluma pijama alalim
bi iki tane oyuncak hastanede kendini kotu hissetmesin yavrum

he ben de az once caydanligi doktum yere devirdim ama gormeden yanlislikla oldu allahdan sogukdu
ondan sonra iste camasir makinenin arkasina dokuldu
kablolar islandi
makinenin arkasi su golu oldu
buyuk kismini temizledim
makineyi de yittim belim agriyor simdi de yapmasaydim pis kalacakti
geri kalani da esim aksam isden gelince halleder
simdi gidip ben bi dus alam ondan sonra bodruma inem oglumdan ise yaragacak esya var mi diye
ondan sonra posta kutusuna bakam koli falan var mi aldiklarimdan insallah vardir ama sanmam yarin birgun gelir insallah

of kızlar takvimimi gördükçe :1shok: heyecan basıyor :teytey::teytey::dance::dance:

19 günüm kalmış oğluma kavuşmama(belkide daha önce yada sonra Allah bilir artık,hayırlısı)

1 saat kadar önce belime ve kasıklarıma bir ağrı girdi anlatamam.doğuracam sandım.mutfaktan odaya

zor gittim,yatağa uzandım,ama gözlerim doldu ağlıcaktım nerdeyse hem sancıdan hem heyecandan.

bir süra sonra sancının şiddeti hafifledi ve geçti çok şükür.iyiki eşim yanımdaydı.napardım yoksa ben

tek başıma...

yalancı sancılar yavaş yavaş başlıyor galiba. ben de dünden beri bi kaç kez yaşadım. olmamıştı şimdiye kadar. akşam biraz olunca eşim telaşlandı hemen. nasıl panik oluyorlar yaaa... :roflol: :roflol:

geçmiş olsun ayerbacım dikkat et kendine
çorumlucum sende çok yorma kendini

kızlar dikkat edin yormayın şu son günler kendinizi
benimde gece sancım oldu yalancımıdır gerçekmi ne zııkımsa anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…