Temmuz Anneleri Buraya....

Anladim canim sen bir an evvel bebisine kavusmak istiyosun:KK70:,Neden sezaryan olacak canim ?Catinda felan mi problem var olsun canim bebisine saglikli kavusta hepsi gecer.Benimde tansiyonum sinirda birazdaha yükselirse bebegi alcaklar,iki normal dogumdan sonra korkuyorum ama bebegimizin sagligi icin herseye katlaniyoruz.Neyse canim aklina kötü seyler getirip cagirma kötülükleriAllah yardimcimiz olsun öptüm canim gül bakiyimmmmmmmm

yaaaaaaaaaaaaa sıkıntıdan patlıycam kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..........nerdeyseniz çıkın bakiiiiimmmmmmmmm:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava:

kızlar moralim öyle bozukki 2 gündü ağlamaktan helak oldum patronumla tartıştık yani bu kadar iş yoğunluğunun içinde birde onun kaprisi hamileliktenmi bilmiyorum ağlamadan duramıyorum patrronum bana yapmadığını bırakmadı çıkıp gitsem gidemedim tazminatım var yıllarım var birde eşimin yanında öyle abuk sabuk durum ki bu öyle keyifsizim ki kızım da içerde 2 büklüm oldu ya bu halimle çalışıyorum işim deli gibi yoğun sesim kısıldı ağlamaktan sesim çıkmıyor size anlatayım dedim başka kimse yok anlatıp rahatlıyacağım yanımda...

İlkyasçım 2 haftan kalmış hemen hemen. Takma kafana. Üzülme bebişinide üzme. Patron milleti işte. Sanki karıları doğurmadı. Onların neler çektiğini bilmiyorlar. Onların kızları torunları hamile kalcak. Üzülme bu işler sırayla.

Selam kızlar bugün kontrole gittim ve kesin olarak 19 haziran saat 10.30 da hastanedeyim muhtemelen 12:00 13:00 arası doğuma alıcaklar

yani kendin istedin ole mi ozel degilse neden istedigini sorabilirmiyim ?
allah yardimcin olsun sag selim bebegine kavusman dilegile

günaydın güzel temmuz anneleri

ilkyas canım sıkma canını izine çıkmana az kalmış zaten

bereno gözün aydın olsun canım doğum tarihini saatini bilmek ayrı bi heyecan lıdır dimi

gunaydınlar...
gece dönup durmaktan uyuyamadım haliylede sabah sızıp kalmısım...işe son dakikada geldim, kahvaltımı burda yaptım...2 hafta kaldı...oleyyyyy...

Günaydın kızlar... Nasılsınız? sabaha kadar evin içinde elimde yastıkla dolanıp durdum. ter içinde uyanıyorum hep. sizler de öyle misiniz?

oncacım az kalmış gözün aydın

meralcim bende olmuyo ama yatamayan arkadaşlar vardır ben çok güzel pijama aldım incecik onla yatıyorum üstümüde örtmüyorum .. uyuyana kadar da ellerimi ayaklarımı duvara yapıştırıyorum.. yeterki uykuya daliim hiç sorun olmuyo :))

günaydın kızlar
ben de ter icinde uyaniyorum, ki ben hamile kalmadan önce bir damla bile terlemiyordum:)
herşeyimiz değişti hamilelikle birlikte...allah hepimize sabır versin...

meralcim bende gece uyandıgımda ve sabah kalktıgımda sırılsıklam oluyorum....sabah alabilrisem, vakit kalırsa dus alıyorum..saçlarımdan şıpır şıpır sular dökuluyor...kısa kollu, yazlık pijama giydiğimdede üzerimi açarsam sabah kadar karın agrısı çekiyorum...o yuzden hala uzun kollu pijamalarla yatıyorum...az kaldı...rabbim yardımcımız olsun

günaydınn kızlarrr...
bende dün gece ilk defa uyandım uykudan
bir sancı bir sancı doğuruyorum zannettim sabahı zor ettim..
2 gündür çok yoruluyodum işten çıkınca ablam evini taşıyoo..
yardıma gittim paketlenicek cam eşyaları vardı heralde çok yoruldum o yüzden oldu

geçmiş olsun gelincik... nazar değdi senin uykuna galiba :)))

evet yaa merall dur bari kendime biraz nazar boncuğu eklimmmm

images
images
images

günaydın kızlarr nasılsınız yine uyuyamayan ağrısı olanlar yazmış geçmiş olsuuunnn hepinizeee. meralcim aynı dert bendede var. alıyorum elime yastığı evin hangi köşesi serin ve bana uygunsa orda uyuyorum.eşim bütün odalarda beni arıyo hangisine gidip yattı diyeeeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey​

günaydın kızlarr nasılsınız yine uyuyamayan ağrısı olanlar yazmış geçmiş olsuuunnn hepinizeee. meralcim aynı dert bendede var. alıyorum elime yastığı evin hangi köşesi serin ve bana uygunsa orda uyuyorum.eşim bütün odalarda beni arıyo hangisine gidip yattı diyeeeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey​

Ben ilk kez bu gece yaptım. ama evin heryeri çok sıcak yaaa... tabi bana göre. eşim serin ben üşüyorum diyor, benden oluk oluk ter akıyor. bu gece küveti deniyim bari :)))

X