bende hergün dogurdugumu görüyorum rüyalarımda kızlar hayırdır inş.
sabah nasıl kıvrandım size anltamam kızımın başının oldugu yer öyle bir sertlik geldiki elime tamda orda bir sancı ölüyorum sandım dönmeye dönemiyorumda yatakta biraz öyle kaldım sonra yavşca kalmaya başladım gecti ama beter bir sancıydı cok korktum :1no2:
sonunda mutfak camımı sildim kızlar neden sonunda diyceksiniznaniknanik
bir kumru benim camımın önüne yuva yapmıştı cünkü 1 aydır ne camı temizleyebiliyordum nede camı acabiliyordum cünkü kuşun yuvasını bozanın yuvası bozulur derler eşimde dokunma sakın dedi kuşuda korkutmamak icin camı bile acmadım
kuş nerdeyse 2 haftadır yoktu 2 tane yavru yapmış birtanesi ölmüş birtanesi yaşıyordu neden annesi bırakıp gider yavrusunu cok üzüldüm:çok üzgünüm: sonra baktım yavruda gitmiş 1 hafta daha dokunmadım ama en sonunda bugün bozdum artık kuş falan olmadıgından ve camımın önü pislik götürdügünden camaşır suladım önce ohh bee kavuştum mutfak camıma nihayet ve kumrununda yavrusunun olması cok duygulandırdı beni cokta korktum korkutmıyım kacırmıyım yuvası bozulmasın diye ama sonunda nihayet yavrusuda oldu gittiler ve bende camıma kavuştum sırnaşık şey