Temmuz Anneleri Buraya....

ay çok güzeldi gene yaprak dökümü yaa nasıl dayak yedi ferhundee oh olsun ona:)))

aman az alisveris yapam dedim canim cukolata cekiyor dedim
oglum hastaneye yatacak ya pijama falan alam dedim
gittik magazaya
aman allahim bi sancim vardi bi sancim vardi oldum bittim ya
agladim resmen disarda
duvara tutunuyorum
esim diyor otur oturcam ama oturamiyorum
her 10 dk da bir geliyordu bi saat cektim sanci vallaha
ama sonra yavas yavas dinlenerek eve geldim oturdum az durdu sancim cok sukur
ama belim pek agriyor

hepinize iyi geceler kızlar. ben çok yoruldum bugün ütü yaptımdaaa ayaklarımın üstüne basamıyorum. canlarım öpüyorum siziiia.s.a.s. görüşürüz bebişlerinizide öptük oğluşumla ikimizzzzzzzzzŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Selam kızlar hepinize beni uyku muyku tutmuyo sürekli duygu halindeyim ve ağlamaklıyım ama korkudan değil inanamıyorum oğluşumu dünyaya getireceğime senağlama hayaldeyim sanki 9 aydır sabırsızlandığım ve günler geçmiyor sandıkça daha da özlediğim yavruma yarın kavuşacakmıyım ben şimdi. Allah'ım ne güzel hepiniz yaşıcaksınız bu duyguyu hamilelikten de başka bişey onu kucağınızda hayal ederken şimdi sayılı saatler kalmış mis kokusunu içinize çekmeye (tabi Allah'ın izniyle)
Çok heyecanlıyım sizlerle paylaşmak istedim ne olur dualarınızı esirgemeyin benden ve Kayra oğlumdan hepsine çok ihtiyacımız var dönüşümde ilk işim sizlere yazmak olucak doğum hikayemizi ve yaşadıklarımızı. Allah hepimizi sağ salim kurtarsın ve bebeklerimize kavuştursun inşallah. Allah'a emanet olun ben bugün 10:30'da gidiyorum sevgiyle kalın.....senağlama

canım Allah a şükür et yarın yavruna kavuşacaksın bu saatlerde kollarında olacak inşallah...Yürekten dua eden bir sürü teyzesi olacak bebeğinin bunlardan biri de ben ...Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin...Dualarımız seninle cnm...

kızlar ghaneli yok kac gündür kadın dogurduda haberimizmi yok yoksa:uhm:

ay hadı hayırlıs canım ayyyyyyy temmuz bebegı gelıo Allah kolaylıklar saglasın canım haberlerını beklıyoruz elıne alınca kayrayı bolcana op

kızlarr günaydınnn.....

berenocumm allah yardımcın olsun canım...
kolay olur inşallah doğumun... sağ salim kavuşursun oğluna canım benim....

bereno inşallah sağ salim kavuşursun bebeişine ben de heyecanlandım şimdi zaten son dönemlerimiz az kaldı.. hakkaten Ghali yok ortada doğum mu yaptı yoksa neyse hepimiz için allahtan hayırlısı hepimiz sağ salim alalım bebişleri kucağımıza

arkadaslar bende geldim ..........
bırsey soracagım burası sadece hamiş bayanların yerimi......
temmuzda doguranda gelebiliyor mu?

gunaydın kızlar bereno ne alemdedır acaba amelıyata hazırlıyorlardır
Allah yardımcısı olsun

sagol arkadasım ne bıleyım hep hamiş yazıları okudumda acaba benıde alırlar mı dedım önceden beri girmek istıyorum ama gırmıyordum bende gelebılırmıyım?
bende söyleyeyim benım kızım var temmuz 22 de 3yasını dolduracak........:asigim:

gunaydın kızlar...

berenocum şimdi yola çıkmaya hazırlanmış, heyecandan bekliyorsundur...rabbim yardımcın olsun...dualarımız seninle ve butun dogum yapmak üzere olan anne adayları ile...inşalla kayra bebiği hayırlısı ile kucagına alır gelirsin...bol bol dua et canım...

rümeysa hoşgeldin canım.bu arada bereno allahım sağlıkla kurtarsın seni ve bebeğini canım.sağ salim evinizde olun yavrunuzla.iyi haberlerini bekliyoruz.

tesekkur ederım çıgdemcım yenıyım daha hangı uyeler burda bılmıyorum......
ne yazacagımıda bılmıyorum......

Hoşgeldin Rumeysa Sen Tecrübelerinden Bahset Bence Bizim Bu Ara çok Ihtiyacimiz Olacak Senin Doğumun Nasildi Kaç Kilo Almiştin Hemen Verebildin Mi Ayrica Emzirebildinmi Bebeğin Ilk Bakimlari Hastaneye Neler Götürdün:)))) çok Var Soru Bence Senin Anlatacağin çok şey Var

Günaydın kızlar... bugün nasıl herkes? bu gece biraz uyuyabildim nihayet, küvette yatmama gerek kalmadı :))))

rumeysa hoşgeldin... genelde temmuz ayında doğum yapacak anne adayları var aramızda ama tabiki seviyeli bir paylaşım isteyen herkese açığız.

Bereno ne heyecanlıdır şimdi. Allah yardımcısı olsun. Kazasız belasız atlatır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…