Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydin kizlar
he ilkyascim canim takma kafana yazik hem sana hem bebegine
o da etkileniyor yazik hemi canim dikkat et kendine

çok sağolun kızlar işte insan farklı şeyler hissediyor neyse azcık daha dayanacağım bitecek hepsi

offffffff yaaaaaaaa sinir oldum yinee
araban mı var derdinn varr......
bugün eşim arabayı bakıma verdii 600 ytl fiyat çıkarmışlar yaw
daha 3 ay önce ödedik 400 ytl yaa kafayı yicemm
gaz döküp yakcam en sonunda bu arabayııı

Son düzenleme:
Sikma canini canim öyle böyle gidiyor iste.Bizde arabayi yeniledik eskinin tamirinden bikmistik inan yeni olmasida fark etmiyomus ilk taksidini ödemeden ilk tamir parasini ödedik gidecek oldumu durmuyor bu para.Gazla yakma kiz gaza zam geldiiiiiiii :)))))

slm kızlar...
dün görüşemedik
ağdacıya gittim,rahatladım,tertemiz oldum,heran herşeye hazırım artık...

doktorla randevum bugündü,dün işim bitince aradım,rica ettim.orayada gittim..
yine usg ve nst yapıldı.bebişim 2940gram olmuş.nst tam bir eziyet oldu benim için.nerdeyse 1 saat falan yattım.sağolsun oğlum uyuyormuş,ne yaptıysak uyandıramadık,az kalsın bende uyuyacaktım.neyse herşey yolundaymış çok şükür.1hafta sonra tekrar gidecem...

çok yorgunum çok...
hala dünün yorgunluğunu atamadım üstümden.
eşim dedi çok gezmeyelim diye,sözünü dinlemedim...
her gördüğüm mağazaya girdik.
ama bu defa oğluşuma değil kendimize alışveriş yaptık...çok güzel şeyler var,doğumdan sonra alışveriş manyağı olacam kesin....

ilahiii fatoşşş hiç gülcem yoktu valla:roflol:

kız bizim arabada yeni daha bi sene oldu arabanın borcu biteliii
yok anacımm yokk bu araba iflahımı kestiii
ben yakmimmde kimler yaksınn:mymeka:

ayerbacımm maşallah canımm bebeğinee

ilkyascım sıkma canını canımm oluyo böle anlayışsız insanlar işte sen üzülmeki bebişte üzülmesin az kalmış artık dayan canım...

ilkyas sıkma canını yaaa.. değer mi.. şurda kalmış azıcık zamanın. sık dişini biraz daha. patronun gelince aklına bebişini düşün... amannn sallaaaaa de geç...

gelincik araba konusunda haklısın valla. bizimkinin de bakıma gitmesi lazım ama çıkacak masraftan korktuğumuz için erteleyip duruyoruz.. bigün ya eşim ya ben kalacaz yollarda :))) zaten benzin parası yüzünden yakında park arabası olacak heralde... bu ne yahu arabayı yerinden kımıldatmayım desen dünyanın parası.. of offffff..

aynen meralcimm bıktım artıkk yaa bu kadar olmaz kiii
her şeyi masraf bu arabanın.....
geçen bakımda 400 ytl verdik
geçen kapının önünde vurup kaçmışlar gerçi kaskolu ama kasko delinmesin diye
gittik biz yaptırdık 350 ytl masraf.....
şimdide bakıma verdik bu sabah 600 ytl istediii
ben çıldırmimde kimler çıldırsınn yaaa
bu arabaya harcadığımız masrafla gider bi araba daha alırdık walla

bazen satsak da kurtulsak mı diyorum ama bebiş geleceği için de çok lazım olacak haliyle.. bizimkinin üzerine de biri bişey düşürmüş galiba hafif içe göçmüş önden. eşimin morali çok bozuldu. gerçi çok masraf çıkarmıyor şükürler olsun ki ama ben benzine giden paraya acıyorum. benzin parası yüzünden gezmek de istemiyorum artık. o parayla kızıma bişey alırım diyorum. bi yere git gel en az 30-40 ytl benzin, yeme içme de eklendi mi nerden baksan 100 ytl rahat rahat gidiyor. ne gerek var diyorum otur oturduğun yerde...

aslınde ben de düşünmedim değil walla satsak daha iyi olcak dedimm
ama bende seninki bebiş için vazgeçtim.. çok rahat olur özelliklede kışın...
istediğim her yere soğukta olsa gidebilirim...

aslınde ben de düşünmedim değil walla satsak daha iyi olcak dedimm
ama bende seninki bebiş için vazgeçtim.. çok rahat olur özelliklede kışın...
istediğim her yere soğukta olsa gidebilirim...

Aynen öyle. hele de izinliyken çok işime yarayacak. eşim çalışıyor olacak. ben naparım bi başıma. alıp kızımı gezecem bol bol :))

kızlar bugünlük benden bu kadar. öptüm hepinizi. iyi akşamlar...

ilkyas üzüldüm patronunun anlayışsız olmasına , zor durum ama sabret bence az kalmış..

geçmiş olsun gelincik o ne kız 400 , 600 nazara mı geliyonuz nedir.. biz de arabamızı aldığımızın ertesi günü sol arka tamponu içeriye göçürdük , elimizle düzeltip tamir ettirmedik .. nazar boncuğu olsun dedik , siz de yaptırmayın çizik mizik binin gitsin şakkıdı

kız bu paralarla çiziğini bile tamir etmiyolar sadece bakım parası anasınıı satiimmmmmm:mymeka:

Kızlar icim sıkılıyor sanki zamanım cok yaklaştı gibi hissediyorum bir tuhaflık var bugün bende bir durgunluk anlamadım gitti acaba annalık duygusumudur diyorum bişeyler tersmi gidiyor doktoramı gitsem diyorum off kafam karıştı vallahi:çok üzgünüm:

Yok canim aklina kötü seyler getirme,iyidir bebisin havadan felan olmusundur dogumun baslarsa anlarsin zaten canim sikma canini:teselli:sende günü yaklasan lardansin canim hayirlisi olsun sona geldiginden agirlasmisindir artik Allah yardimcin olsun.a.s.

sagol canım agırlaştım aslında herşey tamam ama sanki eksik var hala tuhaff..
yaa bilmiyorum cuma günü nst baglanıcam ve karar verilicek normal yada sezeryan ama sezeryan gibi gözüküyor kızımın saglıgı acısından off bilmiyorum sanırım haftaya dogurucam

hakkında hayırlısı adasucum bende perşembe bağlanıcam nstye inşallah ii çıkar sonucummm çok merak ediyorum ama içini sıkma canını cnm ferah tut...

adasuu yaklaştı doğumun canım o yüzdendir bu durgunluk
senin eksiğin felan yokk herşeyin hazır maşallah....
kız senin şimdi zil takıp oynaman gerek...
sabırsızlıktan ölüyodun haniiii doğurcam diyeee
bak az kaldı işte ne güzellll
ahhh ahhh bende bende benimde az kalsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…