• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Tekrar hayirli olsun
Tesekkur ederim rabbim tez zamanda hayirlisiyla sizede nasip etsin... Sizin belkide gec dollenme denilen durum vardir... bendede gec dollenme oldu... 4 haftalikken ultrasonda cikmadi kese... 1 hafta sonra cikti... ilk gebeligimde kanda bile cikmamisti.. tevekkul edin rabbim zamanini bilir

Tesekkur ederim rabbim tez zamanda hayirlisiyla sizede nasip etsin... Sizin belkide gec dollenme denilen durum vardir... bendede gec dollenme oldu... 4 haftalikken ultrasonda cikmadi kese... 1 hafta sonra cikti... ilk gebeligimde kanda bile cikmamisti.. tevekkul edin rabbim zamanini bilir
Amiiin gercekten biraz icimi rahatlattiniz peki nasil ogrendiniz bana biraz anlatirmisiniz

Merhabalr ben de, sat 21 Haziran.
Kan testinde hamile olduğum çıktı.
Çok heyecanlıyım. Henüz Dr gitmedim. Hcg yükselmesini bekliyorum.
Çok istiyorduk inşallah sağlıkla devam edr

Insallah canim senin ne kadarlik nasil ogrendin
Insallah canim senin ne kadarlik nasil ogrendin
Benim 6+4 haftalik adetim 2 gun gecri test yaptim pozitif cikti sonra doktora gittim ultrasonla bakti karnimdan goremedi kan testi istedi bhcg 856 cikti sonra alttan ultrasonla bakti keseyi gorduk 10 gun sonra gel dedi tekrar gittim ve busefer yine karindan bakti yine goremedi allttan bakti tekrar ve kalp atisimizida gorduk sonunda

Benim 6+4 haftalik adetim 2 gun gecri test yaptim pozitif cikti sonra doktora gittim ultrasonla bakti karnimdan goremedi kan testi istedi bhcg 856 cikti sonra alttan ultrasonla bakti keseyi gorduk 10 gun sonra gel dedi tekrar gittim ve busefer yine karindan bakti yine goremedi allttan bakti tekrar ve kalp atisimizida gorduk sonunda
Ayyy okudukca nasil mutlu.oldum ya allahim banada nasip etsin insallah ne guzel bir mutluluk boyle tebrik ederim

Ayyy okudukca nasil mutlu.oldum ya allahim banada nasip etsin insallah ne guzel bir mutluluk boyle tebrik ederim
Rabbim sana dahada guzel heyecanlar tattirsin insallah Rabbim sanada hayirli evlatlar nasip etsin :)

Merhabalr ben de, sat 21 Haziran.
Kan testinde hamile olduğum çıktı.
Çok heyecanlıyım. Henüz Dr gitmedim. Hcg yükselmesini bekliyorum.
Çok istiyorduk inşallah sağlıkla devam edr
Aminn insallah kuzum doktora gitmelisin bir an once bence adetin ne kadar gecikti

Amin canim insallah sana bisey sorucam ovulasyon testi hakkinda bilgin varmi simdi yaptim ovulasyondan iki cizgi oldu sadece ikinci biraz daha silik bu nedemek
Vallahi hicbir bilgim yok ben bi uygulama var android app store da ona gore heaaplayarak yaptim ve oldu adet takvimine gore son adet tarihini ve adetin kac gun oldugunu yaziyorsun ilk basta ve o sana ovulasyon gunlerini yumurtlama gunlerini gostteriyor ona gore iliskiye giriyorsun canim hic ugrasma bence ovulasyon testleriyle

[/QUOTE]
Vallahi hicbir bilgim yok ben bi uygulama var android app store da ona gore heaaplayarak yaptim ve oldu adet takvimine gore son adet tarihini ve adetin kac gun oldugunu yaziyorsun ilk basta ve o sana ovulasyon gunlerini yumurtlama gunlerini gostteriyor ona gore iliskiye giriyorsun canim hic ugrasma bence ovulasyon testleriyle
Ama internetten baktigimda simdi bunu okudum canim SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
NEGATİF:
Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.

NEGATİF:
Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.[/QUOTE]
Ayy cok tesekkur ederim canim cok sagol bende indirmistim oyle bi program ama adetim biraz dengesiz oldugu icin denk gelmedi iste 2 gune doktra gidicem zaten bakalim ne olucak

NEGATİF:
Kontrol bölgesinde(C) tek bir çizgi oluşur yada test bölgesindeki çizgi kontrol bölgesinden daha açıksa ovulasyona ilişkin belirtiler bulunmamaktadır.POZİTİF:Eğer iki çizgi birden oluşursa ve test çizgisi rengi kontrol çizgisi rengine eşit yada daha koyu ise ovulasyon görülmektedir, yumurta salınımı gerçekleşmiştir.Bu durum sonraki 24 ila 48 saat arasının hamile kalınabilmesi için uygun olduğunu gösterir. yani iliski olmasi gerekiyor GEÇERSİZ:Beklenilmesi gereken sure sonunda hiçbir çizgi belirmemesi testin geçersiz olduğunu gösterir.Yeni bir testle tekrarlanmalıdır.
Ayy cok tesekkur ederim canim cok sagol bende indirmistim oyle bi program ama adetim biraz dengesiz oldugu icin denk gelmedi iste 2 gune doktra gidicem zaten bakalim ne olucak[/QUOTE]
Rica ederim ne demek Git bizide haberdar et meraklaniyorum senin icin ins gittiginde hamile oldugunu ogrenirsin ;)

Ayy cok tesekkur ederim canim cok sagol bende indirmistim oyle bi program ama adetim biraz dengesiz oldugu icin denk gelmedi iste 2 gune doktra gidicem zaten bakalim ne olucak
Rica ederim ne demek Git bizide haberdar et meraklaniyorum senin icin ins gittiginde hamile oldugunu ogrenirsin :KK66:[/QUOTE]
Insallah canim insallah bana dua edermisin hamilelerin duasi kabul olurmus :)

Rica ederim ne demek Git bizide haberdar et meraklaniyorum senin icin ins gittiginde hamile oldugunu ogrenirsin :KK66:
Rabbim tez zamanda sanada bu guzel duygulari tattirsin insallah vallahi sabahtan beri dua ediyorum sana kuzum :)

Rabbim tez zamanda sanada bu guzel duygulari tattirsin insallah vallahi sabahtan beri dua ediyorum sana kuzum :)
Allah razi olsun canim cok sagol haber alir almaz hemen sana haber vericem mutlaka

Back