• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Meraba bende dün test yaptım pozitif çıktı daha doktora gidemedim. Hepimize hayırlı olsun

Kasiklarim ağrıyor gogusler sis birde ara ara özellikle sabah erken uyandigimda acayip midem bulanıyor canım
Benimde kaşıklarım agrio halsizlik var adet olacakmışım gibi hissediyorum işten izin alabilirsem yarın gitcem doktora ya hamile değilsem diye bi tuhaflık var üstümüstünde psikolojik sanirim

Benimde kaşıklarım agrio halsizlik var adet olacakmışım gibi hissediyorum işten izin alabilirsem yarın gitcem doktora ya hamile değilsem diye bi tuhaflık var üstümüstünde psikolojik sanirim

Canim benim doktor kasık ağrısı normal dedi tutulduğu için ağrı olur dedi cok dikkat etmek gerek bu dönemde yükseğe uzanma iliskide bulunma seyahat etme ağır kaldırma bol bol dinlen dedi bende öyle yapıyorum besleyici yiyecekler tuketmeye başladım ki şimdiden kendimi depolayayim malum hep bizden besleniyor yavrucuklar ayrıca kötü düşünme o suan sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor

Canim benim doktor kasık ağrısı normal dedi tutulduğu için ağrı olur dedi cok dikkat etmek gerek bu dönemde yükseğe uzanma iliskide bulunma seyahat etme ağır kaldırma bol bol dinlen dedi bende öyle yapıyorum besleyici yiyecekler tuketmeye başladım ki şimdiden kendimi depolayayim malum hep bizden besleniyor yavrucuklar ayrıca kötü düşünme o suan sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor
Cinsel ilişki yasak mi bu dönemde bilmiodum canım

Doktora gittim bugün görünmedi daha çok erken olduğu için dedi. Kan verdim sonucu yarın alcam morelim bozuldu

Doktora gittim bugün görünmedi daha çok erken olduğu için dedi. Kan verdim sonucu yarın alcam morelim bozuldu
Ay bozma moralini canım daha çok küçük ondandır boşuna sıkma canını banada doktor dedi küçük görünmez diye bende agustosta gitcem görmeye

Benimde 4+5 günlük canım ama benim doktor 31 temmuzdan sonra görünür demişti hayırlı olsun
4+5 derken son adet tarihine göre mi hesaplıyorsun canım yoksa doktor mu bu bilgiyi verdi? Benim de son adetime göre 5+2 acaba görünürmü bebek onun için soruyorum?

kızlaaarrrrr cok cok cok sükür ben de HAMİLEYİMMMMM...:halay::halay:rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. cok cok mutluyum ama aynı zamanda da tuhaf hıssedıyomus ınsan.. benım de bugun 4+6 oldu.. sımdılık kan testinden b-hcg takıbı yapıyo doktorum. pztesi gunu 232 ,bugun 467 cıktı tahlil sonucları.. ayyyyy cok degısık bır duygu yaaaa rabbim herkese nasıp etsin insallah...

Kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım beklenen adet günümde kan testi yaptırdım 962 çıktı. Yüksek mi bu değer. Sizin değerleriniz nasıl? Kesinleşmeden umutlanmak da istemiyorum

Kızlar hamileyim cuma görmeye gidicez o zaman gösterir dedi doktor çok mutluyum

Back