• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Kizlar benim dun aksam kahverengi leke geldi sonrada cok ucuk pembe lekeler sulu pembe gibi sabahta ayni simdi test yaptim gene negatif :(

Pozitif miydi canım önceden. Kan gelince mi negatif cıktı
Yok pozitif degildi 27 gun oldu adetim gecikti 7 temmuzda kahverengi leke yasadim 3 gun surdu kesildi evde test yaptim hep negatif 1 hafta once kan verdim 2 cikti negatif sabah test yaptim gene negatif yarin doktora gidicem ama korkuyorum :(

Yok pozitif degildi 27 gun oldu adetim gecikti 7 temmuzda kahverengi leke yasadim 3 gun surdu kesildi evde test yaptim hep negatif 1 hafta once kan verdim 2 cikti negatif sabah test yaptim gene negatif yarin doktora gidicem ama korkuyorum :KK43:
Bi doktora git kuzum kesme umidini ama

Şuan kasık ağrın ve mide bulantın varmı senin canım
Kasık ağrım var ama mide bulantım yok çok şükür. Çarşamba doktora gittim gebesin dedi alttan vajinal ultrason ile bakıldı gördük keseyi. artık sorun yoktur herhalde değil mi? bazıları kese var bebek görünmedi vs demiş aklım kalıyor...
Doktor bana hiç bişey demedi folikasit verdi ve 15gün sonra gel gayet sağlıklı dedi. yine de aklıma salak salak sorular takılıyor.

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 aylık denemenin sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Üstelik adetime daha 4 gün var. Bi his geldi ve aniden test yaptım. Pozitif çıkınca da hemen kan tahlili... hcg 105 çıktı. Umarım iyi bir değerdir. Umarım mercimeğim bana sıkı sıkı tutunur da şu adet dönemini kazasız kayıpsız atlatırız inşallah

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 aylık denemenin sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Üstelik adetime daha 4 gün var. Bi his geldi ve aniden test yaptım. Pozitif çıkınca da hemen kan tahlili... hcg 105 çıktı. Umarım iyi bir değerdir. Umarım mercimeğim bana sıkı sıkı tutunur da şu adet dönemini kazasız kayıpsız atlatırız inşallah
Amin insallah ani hareketler yapmaktan kacin kuzum. Rabbim saglikli sihatli bir bebis nasip etsin sanada :)

Kasık ağrım var ama mide bulantım yok çok şükür. Çarşamba doktora gittim gebesin dedi alttan vajinal ultrason ile bakıldı gördük keseyi. artık sorun yoktur herhalde değil mi? bazıları kese var bebek görünmedi vs demiş aklım kalıyor...
Doktor bana hiç bişey demedi folikasit verdi ve 15gün sonra gel gayet sağlıklı dedi. yine de aklıma salak salak sorular takılıyor.
Bende senin gibiydim ama keseti gordukten sonra birde bebek varmi acaba icerisinde diye insan sikintiya gitmiyor degil. Ama kasik agrin olmasi normal bnm bile hala var o agrilardan zaten hemen baslamiyor migde bulantilari yada kisiden kisiye degisedebiliyor.ayni sekilde bendede alttan bakti keseyi gorduk 10 gun snra tekrar cagirmisti bu sefer kalp atisinida duyduktan sonra bir oh cekebildim cunku bazen bos gebelikte olabiliyor. Ama icini ferah tut bebegin kesenin icindedir insallah :)

Amin insallah ani hareketler yapmaktan kacin kuzum. Rabbim saglikli sihatli bir bebis nasip etsin sanada :)

Amiıiinnn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dikkat etmeye çalışıyorum hareketlerime. Zaten aniden bişey yapınca bi kasılma oluyor :)

Arkadaslar ben bugun doktora gittim ve adetim 27 gun gecikmisti ara kanamam olmasina ragmen 2 gundurde kanamam var muayne oldum yumurtaliklarda kotu bisey yok kistte yok dedi gebelikte yoktu hormon ve betaya bakildi hormonlari pazartesi alicam gebelik 2 cikti gene yok sizlere bi bilgim olsun diye yazim dedim

Arkadaslar ben bugun doktora gittim ve adetim 27 gun gecikmisti ara kanamam olmasina ragmen 2 gundurde kanamam var muayne oldum yumurtaliklarda kotu bisey yok kistte yok dedi gebelikte yoktu hormon ve betaya bakildi hormonlari pazartesi alicam gebelik 2 cikti gene yok sizlere bi bilgim olsun diye yazim dedim
Uzulme canim insallah bir dahaki ay olur. Rabbimin vardir bi bildigi en hayirli zamanda olsun insallah bebegin

Nasilsiniz canim arkadaslarim nasil gidiyor hamilelik :)

Ben sürekli uyumak istiyorum. Maşallah iştahım da yerinde :)) Ve hala doktora gitmedim. 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilki 105 ikinci 225 çıktı. Tecrübeli hamişler azcık bilgi verir misiniz değerler hakkında

Ben sürekli uyumak istiyorum. Maşallah iştahım da yerinde :)) Ve hala doktora gitmedim. 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilki 105 ikinci 225 çıktı. Tecrübeli hamişler azcık bilgi verir misiniz değerler hakkında
Benimde surekli uyku istegim var dedigin gibi istah acik folik asitten diye tahmin ediyorum :) ayrica hazimsizlik var migdemde karnim sisiyor siskinlik yasiyorum doktora gitmelisin artik ama :)

Back