- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif miydi canım önceden. Kan gelince mi negatif cıktıBen artik umutlanmiyorum gercekten
Yok pozitif degildi 27 gun oldu adetim gecikti 7 temmuzda kahverengi leke yasadim 3 gun surdu kesildi evde test yaptim hep negatif 1 hafta once kan verdim 2 cikti negatif sabah test yaptim gene negatif yarin doktora gidicem ama korkuyorumPozitif miydi canım önceden. Kan gelince mi negatif cıktı
Bi doktora git kuzum kesme umidini amaYok pozitif degildi 27 gun oldu adetim gecikti 7 temmuzda kahverengi leke yasadim 3 gun surdu kesildi evde test yaptim hep negatif 1 hafta once kan verdim 2 cikti negatif sabah test yaptim gene negatif yarin doktora gidicem ama korkuyorum
Yarin gidicem mutlaka sol kaigim batiyo dunde kahverengi geldi sonra akintiyla pembe leke simdide kanama var cok azBi doktora git kuzum kesme umidini ama
Kasık ağrım var ama mide bulantım yok çok şükür. Çarşamba doktora gittim gebesin dedi alttan vajinal ultrason ile bakıldı gördük keseyi. artık sorun yoktur herhalde değil mi? bazıları kese var bebek görünmedi vs demiş aklım kalıyor...Şuan kasık ağrın ve mide bulantın varmı senin canım
Amin insallah ani hareketler yapmaktan kacin kuzum. Rabbim saglikli sihatli bir bebis nasip etsin sanada :)Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 aylık denemenin sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Üstelik adetime daha 4 gün var. Bi his geldi ve aniden test yaptım. Pozitif çıkınca da hemen kan tahlili... hcg 105 çıktı. Umarım iyi bir değerdir. Umarım mercimeğim bana sıkı sıkı tutunur da şu adet dönemini kazasız kayıpsız atlatırız inşallah
Bende senin gibiydim ama keseti gordukten sonra birde bebek varmi acaba icerisinde diye insan sikintiya gitmiyor degil. Ama kasik agrin olmasi normal bnm bile hala var o agrilardan zaten hemen baslamiyor migde bulantilari yada kisiden kisiye degisedebiliyor.ayni sekilde bendede alttan bakti keseyi gorduk 10 gun snra tekrar cagirmisti bu sefer kalp atisinida duyduktan sonra bir oh cekebildim cunku bazen bos gebelikte olabiliyor. Ama icini ferah tut bebegin kesenin icindedir insallah :)Kasık ağrım var ama mide bulantım yok çok şükür. Çarşamba doktora gittim gebesin dedi alttan vajinal ultrason ile bakıldı gördük keseyi. artık sorun yoktur herhalde değil mi? bazıları kese var bebek görünmedi vs demiş aklım kalıyor...
Doktor bana hiç bişey demedi folikasit verdi ve 15gün sonra gel gayet sağlıklı dedi. yine de aklıma salak salak sorular takılıyor.
Amin insallah ani hareketler yapmaktan kacin kuzum. Rabbim saglikli sihatli bir bebis nasip etsin sanada :)
Hayırlı olsun inşallah. Gebeliklerimiz çok yakın birbirine :)Bende varım insallah☺
Uzulme canim insallah bir dahaki ay olur. Rabbimin vardir bi bildigi en hayirli zamanda olsun insallah bebeginArkadaslar ben bugun doktora gittim ve adetim 27 gun gecikmisti ara kanamam olmasina ragmen 2 gundurde kanamam var muayne oldum yumurtaliklarda kotu bisey yok kistte yok dedi gebelikte yoktu hormon ve betaya bakildi hormonlari pazartesi alicam gebelik 2 cikti gene yok sizlere bi bilgim olsun diye yazim dedim
Amin canim insallah allaha sukur kotu bisey cikmadi ona sevindimUzulme canim insallah bir dahaki ay olur. Rabbimin vardir bi bildigi en hayirli zamanda olsun insallah bebegin
Aynen oyle canim benimAmin canim insallah allaha sukur kotu bisey cikmadi ona sevindim
Benimde surekli uyku istegim var dedigin gibi istah acik folik asitten diye tahmin ediyorum :) ayrica hazimsizlik var migdemde karnim sisiyor siskinlik yasiyorum doktora gitmelisin artik ama :)Ben sürekli uyumak istiyorum. Maşallah iştahım da yerinde :)) Ve hala doktora gitmedim. 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilki 105 ikinci 225 çıktı. Tecrübeli hamişler azcık bilgi verir misiniz değerler hakkında