• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Yk Yk sıkılmasın, dinlenin yatın biraz. İş yapmayın çok bayramda geliyor ama olsun, bebek için mecburen.
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasil etsin insallah bide ilk bebek olunca ister iatemez korku oluyor :)

Dun aksam kanamam oldu boyle bi durumu olan arkadadlarim var mi ? Lutfen yardimci olun

Canlar bebislerinizin cinsiyetini ogrendiniz mii ? :)

Canlar bebislerinizin cinsiyetini ogrendiniz mii ? :)
Ben 14+4 haftaligim. Benimkisi gostermedi 13.haftadayken.lakin doktor kemik yapisi kiza benziyo dedi yani pek bi dogrulugu yok gibi haftaya belli olucak kontrolde☺ sen kacinci haftadasin bakim belli mi senin cmm

Ben 14+4 haftaligim. Benimkisi gostermedi 13.haftadayken.lakin doktor kemik yapisi kiza benziyo dedi yani pek bi dogrulugu yok gibi haftaya belli olucak kontrolde☺ sen kacinci haftadasin bakim belli mi senin cmm
Benim 18.hafta canim benimkide gostermedi 2 doktor erkege benziyo dedi en son gittigimde kiz gibi ama net goremedim dedi canim bakalim ayin 6sindan gosterir insallah :)

Back