- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Iyi geceler :)Tamam kuzum unutma sakin :) opuyorum seni iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler :)Tamam kuzum unutma sakin :) opuyorum seni iyi geceler
4+5 derken son adet tarihine göre mi hesaplıyorsun canım yoksa doktor mu bu bilgiyi verdi? Benim de son adetime göre 5+2 acaba görünürmü bebek onun için soruyorum?
4+5 derken son adet tarihine göre mi hesaplıyorsun canım yoksa doktor mu bu bilgiyi verdi? Benim de son adetime göre 5+2 acaba görünürmü bebek onun için soruyorum?
Kuzum bende bugun kanda hamilelik var ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi. Ya bhcg değeri atmazsaBende hamileyim gecen hafta ogrendim ama daha once 2 dusuk yaptigim icin cokta heveslenmek istemiyorum... Umarim bu sefer hersey yolunda gider...
Canım sana da iki gün sonra tekrar test yapalım dedi mi doktorun. Ya da bebeğin düşmemesi için ilaç verdimi hap felanBende sonunda hamikeyim kızlar. En güzel hediyeyi dogum günüm de aldım rabbime şükürler olsun
Yani bhcg artması için hap ilaç verdimi sana doktorunKuzum bende bugun kanda hamilelik var ama iki gün sonra tekrar kan ver dedi. Ya bhcg değeri atmazsa
Kızlar adetim iki gün geçti. Doktor kanda gebelik görünüyor ama iki gün sonra tekrar kan testi yapacağız dedi. Emin olmak için ne zamana kadar kan testi yapılıyor. Bide bhcg değerim düşmemesi artması için ilaç vermedi ya. Normal mi.
Canım pazartesiye 232 cıkmış tı ya Çarşamba günü bu değerin daha da artsın diye ilaç verdimi sana. Düşük önleyicikızlaaarrrrr cok cok cok sükür ben de HAMİLEYİMMMMM...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. cok cok mutluyum ama aynı zamanda da tuhaf hıssedıyomus ınsan.. benım de bugun 4+6 oldu.. sımdılık kan testinden b-hcg takıbı yapıyo doktorum. pztesi gunu 232 ,bugun 467 cıktı tahlil sonucları.. ayyyyy cok degısık bır duygu yaaaa rabbim herkese nasıp etsin insallah...
İlaç vermiyor mu doktorlar düşmemesi için değerin. Tüp bebek sayfasında progestan vermiş hep düşük önleyici doktorlar milleteBanada öyle demişti canım adetim geçmeden test yaptım pozitifti iki gün sonra tekrarla testini yükseliyor mu bakalım dedi yeniledim değerim yukselmisti canım endiselenme
Kaç haftalık hamilesin canım. Gösterir dediğine göre 8 haftalık felan misin. Çünkü ilk 5 hafta görünmez sanırım küçük diyeKızlar hamileyim cuma görmeye gidicez o zaman gösterir dedi doktor çok mutluyum
İlaç vermiyor mu doktorlar düşmemesi için değerin. Tüp bebek sayfasında progestan vermiş hep düşük önleyici doktorlar millete
Ben ilk defa bugun verdim tahlil. İlk tahlil bu. Bi de pazartesi gideceğim artmıştı diye. İnşallah değerim artar dua et canım bana da:-(Canim degerimin yükseldiğini görünce verdi progestan daha iyi tutunabilsin diye birde folik asit ve mide bulantısıni önlemek için de ilaç verdi senin degerin yükseldi mi baktirdin mi
Siz duydunuz mh kalp atışları cevap keseyi?Aminn insallah kuzum doktora gitmelisin bir an once bence adetin ne kadar gecikti
Ben ilk defa bugun verdim tahlil. İlk tahlil bu. Bi de pazartesi gideceğim artmıştı diye. İnşallah değerim artar dua et canım bana da:-(
4 hafta 6 günlük canım bugün yarın gitcez bakalimKaç haftalık hamilesin canım. Gösterir dediğine göre 8 haftalık felan misin. Çünkü ilk 5 hafta görünmez sanırım küçük diye
Kan testindw bhcg 2 gunde bir artis yapiyor canim ilac vermiyor zaten artmasi icin canimKızlar adetim iki gün geçti. Doktor kanda gebelik görünüyor ama iki gün sonra tekrar kan testi yapacağız dedi. Emin olmak için ne zamana kadar kan testi yapılıyor. Bide bhcg değerim düşmemesi artması için ilaç vermedi ya. Normal mi.
Kan testindw bhcg 2 gunde bir artis yapiyor canim ilac vermiyor zaten artmasi icin canimKızlar adetim iki gün geçti. Doktor kanda gebelik görünüyor ama iki gün sonra tekrar kan testi yapacağız dedi. Emin olmak için ne zamana kadar kan testi yapılıyor. Bide bhcg değerim düşmemesi artması için ilaç vermedi ya. Normal mi.
Duydum canim kalp atisimiziSiz duydunuz mh kalp atışları cevap keseyi?